Здравейте колеги, искам да попитам какво е наказанието за шофьор ако бъде заловен да шофира автомобил без винетен стикер?Питам защото скоро ми предстои гостуване при приятели, по време на гостуването мисля да отскоча до съседен град с колата на приятелите и да свърша малко работа.Колата няма винетка защото се кара само в града.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Без винетка
Collapse
X
-
Преди 2-3 години когато въведоха винетките бяха хванали един познат без винатка и акта беше 50лв. сега предполагам, че е повече - 100+, но не мисля, че чак 400лв. Най-добре си вземи една седмична и да ти е мирна главата , а ако успееш да бутнеш на полицайте също е вариант. Аз съм с годишна, но аз пътувам мин 2 пъти в месеца и няма как да не си купя, но имам колеги които не пътуват много или ако пътуват е в близост до София и рискуват и карат без винетки .
Коментар
-
coko написа:Преди 2-3 години когато въведоха винетките бяха хванали един познат без винатка и акта беше 50лв. сега предполагам, че е повече - 100+, но не мисля, че чак 400лв. Най-добре си вземи една седмична и да ти е мирна главата , а ако успееш да бутнеш на полицайте също е вариант. Аз съм с годишна, но аз пътувам мин 2 пъти в месеца и няма как да не си купя, но имам колеги които не пътуват много или ако пътуват е в близост до София и рискуват и карат без винетки .Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Не мога да я разбера тази наша винетна система.Много е глупаво че важи за календарната година.Ако си купиш колата октомври си прецакан отвсякъде.Румънците са за година.Купуваш я август и си важи до август.Дупчат ти я като талончето за преглед и готово.А тук те принуждават да се правиш на идиот.Миналата година бях в това кофти положение,нито да си купиш годишна нито месечна.Все си прецакан.
Коментар
-
Vladim написа:Карайте без винетки, а после мрънкайте, че пътищата за нищо не стават! Това е все едно да не гласуваш и да си недоволен от правителството! :DEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар