Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Без винетка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Без винетка

Здравейте колеги, искам да попитам какво е наказанието за шофьор ако бъде заловен да шофира автомобил без винетен стикер?Питам защото скоро ми предстои гостуване при приятели, по време на гостуването мисля да отскоча до съседен град с колата на приятелите и да свърша малко работа.Колата няма винетка защото се кара само в града.
    FIat brava 1.6 16V 1999г.

Някъде от 100 до 400 лв.
    Fiat Brava 1.6 16v

Коментар

100лв за лек автомобил...

Коментар

Преди 2-3 години когато въведоха винетките бяха хванали един познат без винатка и акта беше 50лв. сега предполагам, че е повече - 100+, но не мисля, че чак 400лв. Най-добре си вземи една седмична и да ти е мирна главата , а ако успееш да бутнеш на полицайте също е вариант. Аз съм с годишна, но аз пътувам мин 2 пъти в месеца и няма как да не си купя, но имам колеги които не пътуват много или ако пътуват е в близост до София и рискуват и карат без винетки .

Коментар

coko написа:
          Преди 2-3 години когато въведоха винетките бяха хванали един познат без винатка и акта беше 50лв. сега предполагам, че е повече - 100+, но не мисля, че чак 400лв. Най-добре си вземи една седмична и да ти е мирна главата , а ако успееш да бутнеш на полицайте също е вариант. Аз съм с годишна, но аз пътувам мин 2 пъти в месеца и няма как да не си купя, но имам колеги които не пътуват много или ако пътуват е в близост до София и рискуват и карат без винетки .
          М да, седмичната е 10 лв.
          Браво 1.6 16v 1996
          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

То май най-добре ще е да си патувам с мойта кола че да ми е мирна главата.На мен поне всичко си ми е ОК.Нещо не ми се ризкува
            FIat brava 1.6 16V 1999г.

Коментар

Е как няма да си купиш винетка? Караме по най-хубавите европейски пътища, а не искаш винетка да си купиш
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

100лв. точно е глобата за лек автомобил, справката е от ИАП. Направо си е тънкана като се има в предвид че винетката е 70лв.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Не си ли чувал че винетката се маже с крем или вазелин.После си я отлепваш и си я слагаш на другата кола.Имам приятели които си я купиха на партия и си я менкат като им потрябва.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Миналата година ме хванаха да карам без винетка глобата ми беше 100 лв точки не вземат.

Коментар

Карайте без винетки, а после мрънкайте, че пътищата за нищо не стават! Това е все едно да не гласуваш и да си недоволен от правителството! :D
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И миналата година май имаше такава тема.....

Коментар

Не мога да я разбера тази наша винетна система.Много е глупаво че важи за календарната година.Ако си купиш колата октомври си прецакан отвсякъде.Румънците са за година.Купуваш я август и си важи до август.Дупчат ти я като талончето за преглед и готово.А тук те принуждават да се правиш на идиот.Миналата година бях в това кофти положение,нито да си купиш годишна нито месечна.Все си прецакан.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз имах акт за без винетка. Точно 100 лева е. От тогава си купувам годииен стикер и въобще нe мисля имам ли нямям ли, инъче се забравя както забравих тогава. А в края на годината все се шуми по телевизията и се подсещаш.А ако ти караш само градско си вземи седмична, че глобата си е голяма.

Коментар

Vladim написа:
                              Карайте без винетки, а после мрънкайте, че пътищата за нищо не стават! Това е все едно да не гласуваш и да си недоволен от правителството! :D
                              Ами аз като си купувам винаги после пак плащам в сервиза защото пътищата са ни " европейски". То вече по магистралата около Пазарджик може да ти изпадат пломбите, а какво да говорим за останалите пътища.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                              X