Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пробутват ни тежко гориво вместо евродизел
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
1. Е и? Това прави ли абревиатурата нещо различно от обикновен и широко използван израз? Прави ли го да кажем "кодиран език" в смисъла, който ти влагаш?Още повече, че има достатъчно обяснения какво означава смислово на български език.2. Не видях подобно правило, посочи ми. МОЛЯ.Собствениците на форума са били достатъчно изчерпателни в т. 1. 12Твоите лични правила, можеш да ги предложиш, а аз ще си преценя дали да ги приема.За сметка на това ти препоръчвам да обърнеш внимание на т. 1.3 от същите правила. Ако имаш някакви забележки към начина ми на изразяване, възползвай се от възможността да информираш модератор, а не да се изявяваш като "модератор в сянка", тълкувайки и обяснявайки правилата по твой си начин.3. Чудесен ценз, поздравления.4. Благодаря за урока по английско произношение. Моля те не споделяй причините за съгласните tch, нека си останат твои. 5. Апострофира ме ти. Тук. В пост N 11. Аз само отговорих на offtopic забележката ти.И не си спомням да съм те квалифицирал по някъкъв начин, не го прави и ти.По темата:Мой колега кара едно 12 цилиндрово прасе S 65 AMG и успява да си набавя нафта от някакви БДЖ мишоци. София. За 1.50 мисля.Та по негово мнение няма по добра нафта от "жепейската". Аз дизели не съм карал, обичам бензинови агрегати, но съм склонен да му се доверя, тъй като ползва такава нафта поне от 15 години на колите си.Не знам ... може би БДЖ успява да да си извоюва чиста нафта в светлината на огромното си потребление, но факта е, че нафтата им [ако не е кръстена от "доставчика"] е перфектна.Пак казавам, това не е мое мнение, а мнение на мой близък. А и прасето му, бил съм свидетел, отказва да запали при гориво под определени показатели. И тогава става страшно приключение с резервоара и горивната система..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:.Е и? Това прави ли абревиатурата нещо различно от обикновен и широко използван израз? Прави ли го да кажем "кодиран език" в смисъла, който ти влагаш? Още повече, че има достатъчно обяснения какво означава смислово на български език..Malone написа:Не видях подобно правило, посочи ми. МОЛЯ. Собствениците на форума са били достатъчно изчерпателни в т. 1. 12 Твоите лични правила, можеш да ги предложиш, а аз ще си преценя дали да ги приема. .Malone написа:.Чудесен ценз, поздравления.Malone написа:Благодаря за урока по английско произношение....Malone написа:Апострофира ме ти. Тук. В пост N 11. Аз само отговорих на offtopic забележката ти. И не си спомням да съм те квалифицирал по някъкъв начин, не го прави и ти. .She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
u_bo
ilkor написа:Май темата се изчерпа и отива към коша Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
-
gantcho написа:Да разясня ...gantcho написа:1. Може да е ...Malone написа:1. Е и? ...gantcho написа:Да. Прави я ...ilkor написа:Май темата ...Ichkin написа:Абе и ...style34 написа:Аз пък ...u_bo написа:а аз мисля ...biker_81 написа:Разбира се ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар