Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пробутват ни тежко гориво вместо евродизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пробутват ни тежко гориво вместо евродизел

Пробутват ни тежко гориво вместо евродизел02 юли 2009 / News.dir.bgМитническите мобилни групи са проверили 17 бензиностанции в Русе, Пловдив и Пазарджик за периода 17 - 26 юни и са взели проби от близо 500 000 литра горива.За над 190 000 литра първоначалните тестове показват, че гориво, продавано като евродизел, представлява тежко гориво.В проверките са взели участие служители на Дирекция ,,Оперативен митнически и акцизен контрол
    FIAT Bravo 1,9 JTD

Да не става дума за леко или т.н. корабно гориво.Доколкото знам тежкото гориво е мазута. Освен да го смесват с дизела.дядо Нено
    Fiat Punto 1,1- 1996г.
    газ-бензин , "Lovato"

Коментар

еми така е всеки гледа да печели на чужд гръб.продават ни хората нафтица на 1.85 лв / л като си мислим че е качествена ,а те си праскат така наречената "локомотивна нафта " с по-високо съдържание на сяра и после хората се чудят " Абе що ми светна лампата на инжекциона ???? "някои ако знае коя е бензиностанцията в пазарджик да каже за да знаем да не зареждаме на нея .

Коментар

gari_brasna4a написа:
        еми така е всеки гледа да печели на чужд гръб.продават ни хората нафтица на 1.85 лв / л като си мислим че е качествена ,а те си праскат така наречената "локомотивна нафта " с по-високо съдържание на сяра и после хората се чудят " Абе що ми светна лампата на инжекциона ???? "някои ако знае коя е бензиностанцията в пазарджик да каже за да знаем да не зареждаме на нея .
        Всички доставчици и бензиностанции в цялата страна са като свински черва навързани-няма оправия. От един ще се откачиш,ще налетиш на друг!!
        Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

По непотврдени слухове (химиците да кажат дали е възможно), имало начин за извличане на "нафта" от мазут. Под голямо налягане, във варовик и обработка с някакъв газ... само споделям слухове от човек работещ в такава сфера

Коментар

Наситени въглеводороди, всичко може да стане.Виновни сме си ние. Като има кой да зарежда нафта "тънкяна" ще има и кой да я продава.Зареждайте във веригите бензиностанции, а не от квартални цистерни и лека полека нещата ще си дойдат на мястото.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
              Наситени въглеводороди, всичко може да стане.Виновни сме си ние. Като има кой да зарежда нафта "тънкяна" ще има и кой да я продава.Зареждайте във веригите бензиностанции, а не от квартални цистерни и лека полека нещата ще си дойдат на мястото.
              Каква е гаранцията, че и големите вериги бензиностанции не въртят далавери
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                Malone написа:
                далаверите там ги върти персонала.долива във подземната цистерна няква ’химия’ , а после продава същото количество нафта на приятели по-тънкажно

Коментар

..

Пичове,не се заблуждавайте.15 години не зареждам на колонка и нямам проблеми.Влагайта ум в зареждането и си свиркайте на ,,,тънко,,.Писал съм и преди-научете се да я познавате и всичко ще ви е наред ако ще да карате и 5jtd.Успех.

Коментар

dobrujanetza написа:
                    Malone написа:
                    Гаранцията е самия факт, че са големи вериги. Едва ли щяха да бъдат, ако шмекеруваха по този начин.Едва ли някой щеше да им прости, ако има оплаквания от горивото.
                    u_bo написа:
                    далаверите там ги върти персонала.долива във подземната цистерна няква ’химия’ , а после продава същото количество нафта на приятели по-тънкажно
                    Дано не си мислиш, че подземната цистерна е като бидона с киселото зеле в мазата ти.Наливането на "някаква химия" не е толкова просто колкото изглежда на думи.А и билинг системите които ползват ... правят почти невъзможно продаването на количества нафта на приятели "по тънко".Говорим за вериги бензиностанции от рода на Лукойл, OMV и т. н.Пет бензиностанции не са верига [IMHO].
                    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                      Пет бензиностанции не са верига [IMHO].
                      Да разясня за вероятно повечето колеги, които не са разбрали - IMHO e In my humble opinion - т.е. По мое скромно мнение.Колега, все пак сме в България - ако ще пишеш на английски, използвай НЕзакодиран такъв Иначе много се надявам да си прав за "честността" на големите вериги, макар че българският "гений" винаги ще намери начин да изкалъпи ментърджилък
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Колеги ползвайте само вериги като омв.лукойл и петрол.Шел продават гадно гориво и ако погледнете статистиките в нета от 3 години не са отворили нова бензиностанция.Те са зле,само омв лукойл и петрол.
                        "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                        Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

u_bo написа:
                          да вчера от една от ГОЛЕМИТЕ вериги бензиностанций ми предложиха 40 литра нафта на 1.60 лв/л ,крадена някак си от персонала.неим знам схемите ама са бая нагли ! хем са я крали ,хем искат да забогатеят от това ако беше казал 1.3 лв / л ,можеше да се замисля ,а той гуфа иска да направи пича :D

Коментар

gari_brasna4a написа:
                            u_bo написа:
                            да вчера от една от ГОЛЕМИТЕ вериги бензиностанций ми предложиха 40 литра нафта на 1.60 лв/л ,крадена някак си от персонала.неим знам схемите ама са бая нагли ! хем са я крали ,хем искат да забогатеят от това ако беше казал 1.3 лв / л ,можеше да се замисля ,а той гуфа иска да направи пича :D
                            , я му кажи на Малоун @ Малоне - знам доста и за билинг системите, и за видеонаблюдението и за други неща в големите бензиностанции.и го знам защото ми се налага, а ти уважавани от мен колега не ’вервай’ толкова много на телевизора

Коментар

gantcho написа:
                              Да разясня за вероятно повечето колеги, които не са разбрали - IMHO e In my humble opinion - т.е. По мое скромно мнение.Колега, все пак сме в България - ако ще пишеш на английски, използвай НЕзакодиран такъв
                              Абревиатурата е част от езика колега ГейнТчо [gantcho], а не "закодирана" мъдрост.Ако целта ти е да блеснеш с познания, ОК, нямам нищо против, но избери друг начин, без подобни забележки, поне към мен.Целта на абревиатурата е да се напише нещо по кратък начин, така че ако използвам "незакодиран" език, се губи смисъла на използването на абревиатури.Абревиатура за подобен израз няма на български, затова използвам най-широко известната.Ако някой не ме разбира, проблема е негов. А има и речници.
                              gantcho написа:
                              Иначе много се надявам да си прав за "честността" на големите вериги, макар че българският "гений" винаги ще намери начин да изкалъпи ментърджилък
                              Никъде не съм написал, че служителите в големите вериги са честни. Мнението ми е, че има 101 други начини за да си докарат някой лев. Този е най грубия и по тази причина не се използва при тях. Поне не в такава форма.
                              u_bo написа:
                              @ Малоне - знам доста и за билинг системите, и за видеонаблюдението и за други неща в големите бензиностанции.и го знам защото ми се налага, а ти уважавани от мен колега не ’вервай’ толкова много на телевизора
                              Впечатленията не са ми от телевизора, а от супервайзори на подобни системи.С достатъчно опит и със софтуера, и с начина на отчитане, и с механиката/електрониката в цялата система на бензиностанцията.Това че някой е предложил по евтина нафта ме кара да мисля, че някой фирмен или държавен шофьор използва познатите си в бензиностанцията [където зарежда] за да реализира икономиите си от гориво, а не че служител се разхожда с туби посред нощ и налива в цистерните мазут или "тежко гориво".
                              www.cyxap.com

Коментар

Working...
                              X