la squadra azzurra написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една 156-ица във Фиат Форума
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Immortal написа:Как пък един фиатаджия не си купи пак фиат бе...и аз включително (Това дано не го прочете някой голфаджия )Истината е, че и ФИАТ, и Ланча, и Алфа са си все чеда на концерна ФИАТ, така че сме си едно голямо семейство.Честито колега, безаварийно да я караш!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Immortal написа:Как пък един фиатаджия не си купи пак фиат бе...и аз включително (Това дано не го прочете някой голфаджия )Истината е, че и ФИАТ, и Ланча, и Алфа са си все чеда на концерна ФИАТ, така че сме си едно голямо семейство.Честито колега, безаварийно да я караш!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Честито колега и много безаварийни . И помни - за да те слуша , вземи си хубаво масалце Може и едни бели странични мигачи (имаше ги в ахм ауто) . Ако имаш въпроси , питайImmortal написа:Как пък един фиатаджия не си купи пак фиат бе...и аз включително (Това дано не го прочете някой голфаджия )Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Супер е и отвътре купето Извинявам се за спама ама май паркинга на Практикер ни е любим за фото сесии .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар