Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Още една 156-ица във Фиат Форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още една 156-ица във Фиат Форума

Е, взех я! След толкова колебания и размисли върху цифри за поддръжка и гориво, прецених, че това не е най-важното! Важното е да си доставяме удоволствия и да постигаме това, което желаем! Алфата е 1.8, 144 кс, сребриста, както и Бравата ми, и също толкова елегантна и красива. Дори си ги паркирам вече една до друга и се наслаждавам на италианския си миниавтопарк. Скоро ще й направя фотосесия, сега я лъскам и мажа със всевъзможни препарати и мазнотии. Ще заприлича на колица в близко бъдеще, че тези италианци, верно е..ват мам.та на МПС-тата си, изглеждат потресаващо на автовоза
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Ха честито. Само да те радва и да не ти създава проблеми. Само да сипваш и да караш. Септември живот и здраве ще запознаем двете нови колици.Айде пък като я намажеш, или там кавото ще и правиш, чакаме снимки.Поздрави.

Коментар

айде честито
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Честито и от мен, очакваме фото сесия .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Честито! Пусни една снимка де!
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Честито и чакаме снимки
            BRAVA 1,4 12V
            Nissan Navara

Коментар

Честито и от мен! Много безаварийни! Поздравления за избора Давай снимки
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Re: Още една 156-ица във Фиат Форума

la squadra azzurra написа:
                Е, взех я! След толкова колебания и размисли върху цифри за поддръжка и гориво, прецених, че това не е най-важното! Важното е да си доставяме удоволствия и да постигаме това, което желаем! Алфата е 1.8, 144 кс, сребриста, както и Бравата ми, и също толкова елегантна и красива. Дори си ги паркирам вече една до друга и се наслаждавам на италианския си миниавтопарк. Скоро ще й направя фотосесия, сега я лъскам и мажа със всевъзможни препарати и мазнотии. Ще заприлича на колица в близко бъдеще, че тези италианци, верно е..ват мам.та на МПС-тата си, изглеждат потресаващо на автовоза
                Честито колега със здраве да си я караш,кога ще почерпиш аз вече съм готов

Коментар

честито и от мен,много километри и безаварийни.......
                  "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                  Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

На следващата среща ела с двете Честито!
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Как пък един фиатаджия не си купи пак фиат бе...и аз включително (Това дано не го прочете някой голфаджия )Истината е, че и ФИАТ, и Ланча, и Алфа са си все чеда на концерна ФИАТ, така че сме си едно голямо семейство.Честито колега, безаварийно да я караш!

Коментар

Честито колега!!! Много безаварийни километри!!! Да си я караш с кеф, аз на мойта още не съм и се нарадвал Ааа и да внимаваш, че аз вчера щях да си строша врата, като ме блъсна ускорението в седалката
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Immortal написа:
                          Как пък един фиатаджия не си купи пак фиат бе...и аз включително (Това дано не го прочете някой голфаджия )Истината е, че и ФИАТ, и Ланча, и Алфа са си все чеда на концерна ФИАТ, така че сме си едно голямо семейство.Честито колега, безаварийно да я караш!
                          Е нали все от някъде трябва да се започне Колега, много безаварийни километри.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Една много бърза снимчица...
                            Прикачени файлове
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Честито Трябва да я полееш
                              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
                              X