Е, взех я! След толкова колебания и размисли върху цифри за поддръжка и гориво, прецених, че това не е най-важното! Важното е да си доставяме удоволствия и да постигаме това, което желаем! Алфата е 1.8, 144 кс, сребриста, както и Бравата ми, и също толкова елегантна и красива. Дори си ги паркирам вече една до друга и се наслаждавам на италианския си миниавтопарк. Скоро ще й направя фотосесия, сега я лъскам и мажа със всевъзможни препарати и мазнотии. Ще заприлича на колица в близко бъдеще, че тези италианци, верно е..ват мам.та на МПС-тата си, изглеждат потресаващо на автовоза
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една 156-ица във Фиат Форума
Collapse
X
-
fihi
Ха честито. Само да те радва и да не ти създава проблеми. Само да сипваш и да караш. Септември живот и здраве ще запознаем двете нови колици.Айде пък като я намажеш, или там кавото ще и правиш, чакаме снимки.Поздрави.
-
Честито и от мен, очакваме фото сесия .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Още една 156-ица във Фиат Форума
la squadra azzurra написа:Е, взех я! След толкова колебания и размисли върху цифри за поддръжка и гориво, прецених, че това не е най-важното! Важното е да си доставяме удоволствия и да постигаме това, което желаем! Алфата е 1.8, 144 кс, сребриста, както и Бравата ми, и също толкова елегантна и красива. Дори си ги паркирам вече една до друга и се наслаждавам на италианския си миниавтопарк. Скоро ще й направя фотосесия, сега я лъскам и мажа със всевъзможни препарати и мазнотии. Ще заприлича на колица в близко бъдеще, че тези италианци, верно е..ват мам.та на МПС-тата си, изглеждат потресаващо на автовоза
Коментар
-
Честито колега!!! Много безаварийни километри!!! Да си я караш с кеф, аз на мойта още не съм и се нарадвал Ааа и да внимаваш, че аз вчера щях да си строша врата, като ме блъсна ускорението в седалкатаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Immortal написа:Как пък един фиатаджия не си купи пак фиат бе...и аз включително (Това дано не го прочете някой голфаджия )Истината е, че и ФИАТ, и Ланча, и Алфа са си все чеда на концерна ФИАТ, така че сме си едно голямо семейство.Честито колега, безаварийно да я караш!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар