Честит празник и на двама ви, момчета! Lane Staley - пожелавам много здраве в семейството, любов и разбирателство, и да запазиш този хъс за интелигентни, градивни и ползотворни спорове! Успехи във всичко! Ls1 - не се сещам за по-голям подарък от този, който си получил преди 2 седмици- малката Вероника. Пожелавам ти цялото търпение на света, за да я отгледаш с много любов, здраве на теб и цялото семейство, да се обичате и да сте щастливи!На много хубава дата сте се родили! Честито!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит рожден ден на Lane Staley и Ls1!
Collapse
X
-
maiska
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да са ни живи и здрави "хипарчетата". Отличен ден да се появиш на бял свят. Нека живота Ви бъде по-цветен от юлския изгрев, нека надеждата за по-добро да не Ви оставя, а спомените от залеза да топлят сърцето до дълбоки старини ... Поздрав за Вас и всички колеги ....
Коментар
-
Благодаря на всички!!! При първа възможност ще почерпя!!!Като студент на всички изпити които ми се падаха на имения или рождения ден беше голям гърч. Включително един държавен изпит на РД. А откак работя винаги съм имал много работа по празниците си. Така че с нетърпение чакам края на деня да отпразнувам добреlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Eто едно поздравче за Lane Staley с малко закъснение:http://vbox7.com/play:80aca317"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар