Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя маска да оставя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От мареа мисля че изглежда по добре,така и гласувах. Гледал съм снимки на браво с най разлини брони и от мареа и от брава и браво,но най и ходи като че ли от мареа и има по агресивно излъчване.
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

Re: Коя маска да оставя?

Geraka написа:
      Колеги...изправен съм пред дилема...след като боядисах колата си сложих решетка от Мареа, но напоследък взех да се заглеждам по фабричните и се чудя дали да не си върна оригиналната ....та идеята ми е да направя една анкета и да гласувате с коя решетка повече ви харесва Поствам и две снимки - само моля да не гледате външният вид на колата, а само решетките - понеже с тая от мараета колата е пребоядисана и с чистени фарове :D
      Колега, по-важно е на тебе с коя повече ти харесва
      FIAT Marea ex
      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
        Geraka написа:
        Колеги...изправен съм пред дилема...след като боядисах колата си сложих решетка от Мареа, но напоследък взех да се заглеждам по фабричните и се чудя дали да не си върна оригиналната ....та идеята ми е да направя една анкета и да гласувате с коя решетка повече ви харесва Поствам и две снимки - само моля да не гледате външният вид на колата, а само решетките - понеже с тая от мараета колата е пребоядисана и с чистени фарове :D
        Ами то реално погледнато е нямало никакъв смисъл да пуска темата. Друг е въпроса дали е искал да се сведе това всичкото до гледна точка на колегите от форума,което е по вероятно и в което няма нищо лошо.
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Оставяй тази с която повече ти харесва и не се занимавай с глупости .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Моят глас е предвидим - справка подписа ми
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Фабричната
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Executer написа:
                Аз точно онзи ден за първи път видях Браво с решетка от Мареа и изглеждаше доста добре, затова гласувах за тази от Мареа!Въпросното Браво беше и с броня от Мареа обаче!! Направи една снимка под ъгъл с тази от Мареа!
                Ето ги и под ъгъл:
                Прикачени файлове
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

wazmo написа:
                  Просто не мога да реше - за това пуснах темата....обаче като гледам и вие сте на кантар с гласуването....Май трябва да пробвам да видя как ще стои на сегашният вид на колата старата решетка и тогава да реша как ме кефи повече :PКато. че ли и на мен със фабричната ми изглежа по-злобно....
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

На мен ми изглеждат еднакви, все тая коя ще оставиш. Остави си фабричната, или пък другата .Извинявам се за това, че не е точно по темата, но имат ли някакво специфично закрепване тези маски ? На моята мареа маската се вади от единия край при всяко затваряне на капака (пускам го от няколко см., така го затварям). Бях я залепил с лепило и известно време държа, но сега пак пада.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Марейската е по-яка.

Коментар

фабричната е по-добре според мен
                        BRAVA 1,4 12V
                        Nissan Navara

Коментар

Остави си и двете и ги сменяй всяка вечер. А защо не и през 2 часа.
                          Fiat Marea TD100

Коментар

snake написа:
                            Извинявам се за това, че не е точно по темата, но имат ли някакво специфично закрепване тези маски ? На моята мареа маската се вади от единия край при всяко затваряне на капака (пускам го от няколко см., така го затварям). Бях я залепил с лепило и известно време държа, но сега пак пада.
                            И аз това се чудя....дали има разлика в закрепването на двете, но скоро ще разбера....тая фабричната има един болт точно зад емблемата

Коментар

Фабричната изглежда по спортна .
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

100% от мареата, стои по добре.По елегантноспортна е
                                Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Working...
                                X