От мареа мисля че изглежда по добре,така и гласувах. Гледал съм снимки на браво с най разлини брони и от мареа и от брава и браво,но най и ходи като че ли от мареа и има по агресивно излъчване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя маска да оставя?
Collapse
X
-
Re: Коя маска да оставя?
Geraka написа:Колеги...изправен съм пред дилема...след като боядисах колата си сложих решетка от Мареа, но напоследък взех да се заглеждам по фабричните и се чудя дали да не си върна оригиналната ....та идеята ми е да направя една анкета и да гласувате с коя решетка повече ви харесва Поствам и две снимки - само моля да не гледате външният вид на колата, а само решетките - понеже с тая от мараета колата е пребоядисана и с чистени фарове :DFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
wazmo написа:Geraka написа:Колеги...изправен съм пред дилема...след като боядисах колата си сложих решетка от Мареа, но напоследък взех да се заглеждам по фабричните и се чудя дали да не си върна оригиналната ....та идеята ми е да направя една анкета и да гласувате с коя решетка повече ви харесва Поствам и две снимки - само моля да не гледате външният вид на колата, а само решетките - понеже с тая от мараета колата е пребоядисана и с чистени фарове :DУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Оставяй тази с която повече ти харесва и не се занимавай с глупости .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
wazmo написа:Колега, по-важно е на тебе с коя повече ти харесваEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
На мен ми изглеждат еднакви, все тая коя ще оставиш. Остави си фабричната, или пък другата .Извинявам се за това, че не е точно по темата, но имат ли някакво специфично закрепване тези маски ? На моята мареа маската се вади от единия край при всяко затваряне на капака (пускам го от няколко см., така го затварям). Бях я залепил с лепило и известно време държа, но сега пак пада.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Извинявам се за това, че не е точно по темата, но имат ли някакво специфично закрепване тези маски ? На моята мареа маската се вади от единия край при всяко затваряне на капака (пускам го от няколко см., така го затварям). Бях я залепил с лепило и известно време държа, но сега пак пада.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар