Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нямам фиатка вече

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво, да ти е честито. Надявам се добра рокада е станала. Аз лично имам слабост към типо :D
    "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
    Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

Zaphod написа:
      Ха честито - дай подробности!
      1.6 монозелен металикгазова брцел процорцицентралнохидравлика93г4 чистонови гуми2 зимни и 2 летни но са 13"но не е пръскано качествено и има забележкиза скромните 2000лв

Коментар

pugsy написа:
        Zaphod написа:
        Ха честито - дай подробности!
        1.6 монозелен металикгазова брцел процорцицентралнохидравлика93г4 чистонови гуми2 зимни и 2 летни но са 13"но не е пръскано качествено и има забележкиза скромните 2000лв
        Сложи една снимка, да можем да те познаваме като те видим!С новата маска ли е или старата?
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

със старатато цялото(целите брони) е зелено

Коментар

Изглежда супер!
            Alles in Ordnung

Коментар

А пък щом си ИМАШ фиатка вече - то тогава ЧЕСТИТО!!!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

a от познат или пообява и откъде е обявата, че цената е доста добра.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

по обява от нова загораговорихме 1час по телефона докато тръгна да го взема

Коментар

а на колко я беше обявил първоначално и води ли я на сервиз там или разчита на себе си? питам, понеже и на мен ми предстой такова нещо ама трябва от сф да ида до русе и малко се двуумя дали си заслужава, дори и колата да е добра
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

аз си я гледах сам колата,знам им слабите места на тези коли,вечера в 19:30 няма отворени сервизи там,колата си има заабележки разбирасее,за смяна са 2 накрайника от предницата и задна лява се е разкрачила малко -но за 2000лв толкопътя общо ми се върза 80лв,на отиваяне 1 кола на връщане 2 коли,като за едната трябваше винеткакато се има в предвид че на отиване е карано със по 180-190 наместа иначе 140,на връщане не сме падали под 130,освен на тунела,ако си караш под тази скорост ще ти е по-малко пътяаз тръгнах на доверие(приказки по телефона и малко снимки)бях си казал че ако не взема кола поне ще направя едно море :D

Коментар

pugsy написа:
                        аз си я гледах сам колата,знам им слабите места на тези коли,вечера в 19:30 няма отворени сервизи там,колата си има заабележки разбирасее,за смяна са 2 накрайника от предницата и задна лява се е разкрачила малко -но за 2000лв толкопътя общо ми се върза 80лв,на отиваяне 1 кола на връщане 2 коли,като за едната трябваше винеткакато се има в предвид че на отиване е карано със по 180-190 наместа иначе 140,на връщане не сме падали под 130,освен на тунела,ако си караш под тази скорост ще ти е по-малко пътяаз тръгнах на доверие(приказки по телефона и малко снимки)бях си казал че ако не взема кола поне ще направя едно море :D
                        окс мерси за инфото и честитка за колата
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                        X