Браво, да ти е честито. Надявам се добра рокада е станала. Аз лично имам слабост към типо :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нямам фиатка вече
Collapse
X
-
pugsy написа:Zaphod написа:Ха честито - дай подробности!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
а на колко я беше обявил първоначално и води ли я на сервиз там или разчита на себе си? питам, понеже и на мен ми предстой такова нещо ама трябва от сф да ида до русе и малко се двуумя дали си заслужава, дори и колата да е добраLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
аз си я гледах сам колата,знам им слабите места на тези коли,вечера в 19:30 няма отворени сервизи там,колата си има заабележки разбирасее,за смяна са 2 накрайника от предницата и задна лява се е разкрачила малко -но за 2000лв толкопътя общо ми се върза 80лв,на отиваяне 1 кола на връщане 2 коли,като за едната трябваше винеткакато се има в предвид че на отиване е карано със по 180-190 наместа иначе 140,на връщане не сме падали под 130,освен на тунела,ако си караш под тази скорост ще ти е по-малко пътяаз тръгнах на доверие(приказки по телефона и малко снимки)бях си казал че ако не взема кола поне ще направя едно море :D
Коментар
-
pugsy написа:аз си я гледах сам колата,знам им слабите места на тези коли,вечера в 19:30 няма отворени сервизи там,колата си има заабележки разбирасее,за смяна са 2 накрайника от предницата и задна лява се е разкрачила малко -но за 2000лв толкопътя общо ми се върза 80лв,на отиваяне 1 кола на връщане 2 коли,като за едната трябваше винеткакато се има в предвид че на отиване е карано със по 180-190 наместа иначе 140,на връщане не сме падали под 130,освен на тунела,ако си караш под тази скорост ще ти е по-малко пътяаз тръгнах на доверие(приказки по телефона и малко снимки)бях си казал че ако не взема кола поне ще направя едно море :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар