Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще стане ли Фиат нарицателно за лумпени на пътя ...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    Абе как те изтиква кола в насрещното като ти кара отзад?? Изтиква те ако му направиш място.
    ами колегата е бил по умен от онзи камикадзе и се е преместил за да не бъде ужулен или ударен ! Те така ......
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

лелеле къде ще ми сравняваш фиат с голф
      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Лошото е, че вече много задкормилни устройства на автомобили Фиат имат много допирни точки с тези на прочутия бял пернишки гоУФ

Коментар

Кретени по пътя колкото искаш. Затова винаги бъди нащрек!
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Cepheus написа:
            лелеле къде ще ми сравняваш фиат с голф
            какво му е на голфа? Това че е станало нарицателно за кретен на пътя не значи, че голфът е лоша кола. Веднага мога да ти дам няколко примера.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

колеги,гледките в бургас-колко съм бърз или светкавица не ме лови ги виждам всеки ден.Но в 90% са от bmw,mercedes ili audi. какво занчение има марката,важното е да сме внимателни(не бавни),а просто внимателни.
              "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
              Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Все пак едни от най-рисковите шофьори в цяла Европа са собствениците на Golf и BMW 3-та серия.Научно доказано е и застрахователните компании също го вземат под въпрос поне там.Нали това са родени "състезатели" зад волана според техните представи .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                X