Провокиран съм да напиша тази тема след поредното "геройство" на драйвър управляващ автомобил от тази марка. Снощи - 27 юни, около 22:30. Излизам от кв. Люлин през тунела, и карам по Т.Александров посока центъра. Първа кола съм на светофара в предпоследната лява лента (т.е. най лявата за движение направо, а до мен има една за ляв завой). До мен още коли, а назад в колоната общо в 3-те колони имаше по 2 макс 3 коли (т.е. движението е супер рехаво, няма от какво да се изнервиш, зелените вълни се хващат пре-спокойно и евентуално червено трябва да те хване чаааак на М.Луиза) Светка зелено. Тръгваме всички. Аз и колата до мен вървиме с прилична скорост вече (набрали сме) и се движиме с около 50-60 км и караме горе долу една до друга) Зад мен автомобилът се управляваше от един гологлав господин (явно е от последните живи роднини на рода Маклауд). Та въпросния автомобил ФИАТ с беше залепил върху осовата линия точно между моя и съседния автомобил на около 2 педи зад нас. Аз няма как да засиля и да му нанаправя път след като толкова бърза понеже до мен е насрещната лента а до мене има кола. Та пича, засили БРУТАЛНО НИ РАЗБУТА И МИНА НА ОКОЛО 1 СМ ОТ СТРАНИЧНИТЕ НИ ОГЛЕДАЛА, ИЗБУТВАЙКИ ДЕСНИЯ МИ АВТОМОБИЛ В КРАЙНА ДЯСНА ЛЕНТА, А МЕН В ПОЛОВИНАТА ЛЕНТА ЗА НАСРЕЩНО ДВИЖЕНИЕ, ПРИ ДВИЖЕЩИ СЕ СРЕЩУ МЕН АВТОМОБИЛИ. Изпревари ме Конан варварина и засили надолу, след като мина пред мен, аз пресветнах няколко пъти къси/дълги зад него. Да му покажа, че все пак на пътя има автомобил (въпреки че едва ли не ме е видял). Понеже караше с около 80-90 км светофара на Арената го хвана( А до там криволичеше от крайна лява до крайна дясна и в крайна сметка застана пак в крайна лява). Застана на светофара и се заблея на някъде. Ние с другия автомобил си карахме и след като светна зелено и той не тръгваше аз пак присветнах за да тръгне (за да не убива скоростта на цялата колона и да спираме) Тръгна той с мръсна газ и аз понеже вече бях набрал и почти бях стигнал до него, той наби спирачка!!!. Ама не да светнат светлините, ами буквално си я ковна. В следствие на това щчхме да се нанижем всичките коли една в друга. Изнервих се аз, засилих по него, и горе-долу около 3-то РПУ се изравних с него. Свалих си стъклото и го попитах съвсем културно. "Ти видя ли какво щеше да направиш ? " Тоя ми ти наглец ми отвърна " Ми то нали затова се гледа" !!! След това тоя безсмъртник ме напрсува и зави на К. Величков на ляво на вече червен светофар. Пич, понеже беше млад, и предполагам, че може да посещаваш форума. Искам да те питам няколко неща. Защо така бе пич? Осрал си се, осрал си се, мигни с аварийните извини се .. всичко ще е точно. По тия улици, вече е нормално и без да искаш да засечеш някой. Защо го направи това със спирачките. Акъл имаш ли ? След като имаш някакви сексуални желания към майка ми, защо зави на червен светофар, а не ме изчака да излезна и да ти кажа къде живее? Хем щеше и да ме видиш отблизо ("Нали за т’ва се гледа"). Не съм почитател на юмручното право, ама имаш много голям късмет, че приятелката се притесни и ми се размръня "остави го тоя и т.н.". Толкова бях бесен, (а и не само аз), че аз щях да те почна а ония от задните коли да те довършат. Стига простотий по тия улици бе. Стига избиване на комплекси.
Скоро Фиат ще стане нарицателно за кретени на пътя подобно на прочутия в цял свят пернишки гоУф
Заради такива като тебе ...

Коментар