Провокиран съм да напиша тази тема след поредното "геройство" на драйвър управляващ автомобил от тази марка. Снощи - 27 юни, около 22:30. Излизам от кв. Люлин през тунела, и карам по Т.Александров посока центъра. Първа кола съм на светофара в предпоследната лява лента (т.е. най лявата за движение направо, а до мен има една за ляв завой). До мен още коли, а назад в колоната общо в 3-те колони имаше по 2 макс 3 коли (т.е. движението е супер рехаво, няма от какво да се изнервиш, зелените вълни се хващат пре-спокойно и евентуално червено трябва да те хване чаааак на М.Луиза) Светка зелено. Тръгваме всички. Аз и колата до мен вървиме с прилична скорост вече (набрали сме) и се движиме с около 50-60 км и караме горе долу една до друга) Зад мен автомобилът се управляваше от един гологлав господин (явно е от последните живи роднини на рода Маклауд). Та въпросния автомобил ФИАТ с беше залепил върху осовата линия точно между моя и съседния автомобил на около 2 педи зад нас. Аз няма как да засиля и да му нанаправя път след като толкова бърза понеже до мен е насрещната лента а до мене има кола. Та пича, засили БРУТАЛНО НИ РАЗБУТА И МИНА НА ОКОЛО 1 СМ ОТ СТРАНИЧНИТЕ НИ ОГЛЕДАЛА, ИЗБУТВАЙКИ ДЕСНИЯ МИ АВТОМОБИЛ В КРАЙНА ДЯСНА ЛЕНТА, А МЕН В ПОЛОВИНАТА ЛЕНТА ЗА НАСРЕЩНО ДВИЖЕНИЕ, ПРИ ДВИЖЕЩИ СЕ СРЕЩУ МЕН АВТОМОБИЛИ. Изпревари ме Конан варварина и засили надолу, след като мина пред мен, аз пресветнах няколко пъти къси/дълги зад него. Да му покажа, че все пак на пътя има автомобил (въпреки че едва ли не ме е видял). Понеже караше с около 80-90 км светофара на Арената го хвана( А до там криволичеше от крайна лява до крайна дясна и в крайна сметка застана пак в крайна лява). Застана на светофара и се заблея на някъде. Ние с другия автомобил си карахме и след като светна зелено и той не тръгваше аз пак присветнах за да тръгне (за да не убива скоростта на цялата колона и да спираме) Тръгна той с мръсна газ и аз понеже вече бях набрал и почти бях стигнал до него, той наби спирачка!!!. Ама не да светнат светлините, ами буквално си я ковна. В следствие на това щчхме да се нанижем всичките коли една в друга. Изнервих се аз, засилих по него, и горе-долу около 3-то РПУ се изравних с него. Свалих си стъклото и го попитах съвсем културно. "Ти видя ли какво щеше да направиш ? " Тоя ми ти наглец ми отвърна " Ми то нали затова се гледа" !!! След това тоя безсмъртник ме напрсува и зави на К. Величков на ляво на вече червен светофар. Пич, понеже беше млад, и предполагам, че може да посещаваш форума. Искам да те питам няколко неща. Защо така бе пич? Осрал си се, осрал си се, мигни с аварийните извини се .. всичко ще е точно. По тия улици, вече е нормално и без да искаш да засечеш някой. Защо го направи това със спирачките. Акъл имаш ли ? След като имаш някакви сексуални желания към майка ми, защо зави на червен светофар, а не ме изчака да излезна и да ти кажа къде живее? Хем щеше и да ме видиш отблизо ("Нали за т’ва се гледа"). Не съм почитател на юмручното право, ама имаш много голям късмет, че приятелката се притесни и ми се размръня "остави го тоя и т.н.". Толкова бях бесен, (а и не само аз), че аз щях да те почна а ония от задните коли да те довършат. Стига простотий по тия улици бе. Стига избиване на комплекси. Скоро Фиат ще стане нарицателно за кретени на пътя подобно на прочутия в цял свят пернишки гоУф Заради такива като тебе ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще стане ли Фиат нарицателно за лумпени на пътя ...???
Collapse
X
-
За съжаление всяко стадо си има и мърша... Пред мен Брава с регистрация М ми пресече пътя минавайки на червено и се разминахме с удар само, защото завивах наляво и бях намалил доста скоростта. И друга Брава ме е засичала, а наскоро едно бяло Пунто 2 в Дружба 2 ми препречи пътя... абе тъпанари има във всякакви автомобили. Напоследък забелязвам и много гъзенца в разнебитени мерцедеси и БМВ-ата...Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Абе всичко много хубаво, ама никой ли не се усмели да го поплеска... Значи ако съм на мястото на автора на темата ще му разкажа играта... Има си цял аресенал от палка, бухалка, нерво-паралитичен газ и травматичен пистолет в колата... Значи щях да оставя да почива на пътя просто! Наглите лумпени ТРЯБВА да им се избиват зъбите!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
1колата се упр от човека не самата тя,но за жалост така са много особено "пернишките състезатели" и много дръги де.За жалост много наши колеги дори не само,че си мислят ,че са маклауд,но и не ни виждат.Днес един направо спря върху мен точна на 2 см а колата е нова и не мисля как наистина бих готов да му счупя краката(сериозно).Имаше патрулка която го спря след 20 метра но го пусна на 10 секунда и ако не барзах за болницата щеше да изде боя(никога не съм се бил,ама заради колата ще го направя)Хора спрете с простотиите по пътя-всеки може да натиска педала........."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
ти щото те е засякъл по-млад го отдаваш на младостта...уви не е от това! Мен какви ли не ме засичат,а най-страшни са пенсионерите с москвичите и жигулите ,каращи по осевата линия...Знаеш ли какво се получава един такъв пенсионер като иде в "града" на пазар? Няма знаци,няма светофари,няма мигачи за него...той си мисли,че като на село е единствен на пътя....Страшно е като видя такъв...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
извинявам се ако малко съм се отклонил от темата на колегата , но искам и аз да споделя случка.мда последно време е настанала една кофти ситуация с тия коли дето ги карат разни рейсъри,келеши и както вика колегата "пенсийте" ,и всичко.На мен пролетта един как ми изкара акъла , направо хем побеснях , хем супер се уплаших.карам си аз към работа , не е главен път, за тия от Търново до ловното се случва "за малко инцидента".та карам си и идва ляв завой , отсреща ми кола - тя си кара в нейното платно , ниакакв проблем обаче тъкмо изправям волана и гледам как един чичка си отваря вратата максимално колкото може широко и си излиза се едно е сам на пътя.точно ми се явява предна дясна гума до вратата му в следващия момент на спирачките и направо сърцето ми подскочи.незнам сигурно на 1-2 см и щях да го отнеса.кой щеше да е виновен според вас.после отбивам малко по надоло и слизам от колата ама бях побеснял и почнах да се разпраям с него , като си държа юмрука стиснат.направо исках да го разглобя от бой.викам му абе човек гледай в огледалото преди да слизаш тей и кво си я разтворил тая врата.той братче почна да ми се обеснява че имал каско(аз му отвръщам че замалко да го згася,той за каско ми говори) и що съм карал толкоз близо до него.ам как да карам бе мен , как да се размина с другата кола?направо ви казвам исках да го размажа.мн рядко избухвам особено срещу по-големи на възраст от мен хора.после какво си казахме не помня с точност , но не е от значение вече де , важното че не успях да го отнеса ...... щеше да ме вкара в затвора едва ли не , ако го бях сгазил !!!!!Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Не знам вече и аз какво да си мисля. Сега като ми отмина нервата, и премисля нещата, като върна лентата ... ако на моето място беше някой новоизлюпен водач, или притеснителна женица ... белята беше готова. Защото мене както ме изтика в насрещното, ако е неопитен водач, няма да намота половин волан ..колкото да мине другия, ами се паникьосва и директно мота пълен ляв (а отсреща идат коли които си карат в лентата и не могат да избягат надясно за да избегнат ПТП поради това, че и до тях има коли) и ....айде. Просто .. такива по светофарите требва да ги вадиш от колите и да му биеш тъпата гологлава глава в капака докато не почне да плюе кръв. Тоя е потенциален убиец !!!
Коментар
-
На такива - никакъв аванс. Светиш му със аварийните малко да му светне да се дръпне. И плавно отпускаш газта. Няма кво ти да влизаш в рискова ситуация заради него.Аз така - на магистрала Хемус. Изпреварвам камион. Зад мен се носи с бясна скорост няк`во БМВ. Не намалява ами започна да ми мига с дългите. Докато изпреварвам ми се лепна на гърба. Включвам му аварийните докато изпреварвам и да видиш как се дръпна назад. Да си знае че прави проблем. Изпреварвам, прибирам се в средната лента с мигач и му освобождавам лявата. Камикадзето се изравнява с мен приближава си предния калник до мене и се прави на интересен. Зад мене камиона. Съвсем плавно намалявам да не ме нацепи камиона отзад. Оня с БМВ-то понеже много бързаше минава пред мен в средната лента. В тоя момент очаквах да ми набие спирачки и веднага му оставих дистанция. Разкара ми се от главата обаче за какво беше целия тоя цирк. И риск за него, за мен и за камиона.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Е те такива ще ме принудят да си купя една Волга (ама от най старите) и да сложа на бронята 3-4 арматури да стърчат по 5-10 см и като нямам работа ще я изкарвам да бръмча из пътищата родни. И като ми се залепи некой такъв, на 2 см зад бронята скачам на спирачката и ще се види у приключение. После ще сложа една щанга вътре ако излезне и реши да се прави на мъж ... и те така. Тва е решението.
Коментар
-
////Punto//// написа:Е те такива ще ме принудят да си купя една Волга (ама от най старите) и да сложа на бронята 3-4 арматури да стърчат по 5-10 см и като нямам работа ще я изкарвам да бръмча из пътищата родни. И като ми се залепи некой такъв, на 2 см зад бронята скачам на спирачката и ще се види у приключение. После ще сложа една щанга вътре ако излезне и реши да се прави на мъж ... и те така. Тва е решението.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар