Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко италиански коли сте имали?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ритмо, оранжево..после обявено за кражба..а беше продадено..абе каша не ми се обеснява Единствения ми спомен от него е че мушках дълги клечки между броните които влизаха в роля на антена. Другия е веднъж аз майка ми и баща ми се возим и майка шофира. Къса се жилото на съединителя баща ми се паникьосва, действието се развива по надолнище. Малко след това на майка и щуква да изключи двигателя и всичко приключи успешно без инциденти.И сега.. Браво
    Прикачени файлове

Коментар

за сега темпрата е единствената в нашето семейство.2004-та я купи баща ми.след това я "наследих" (защото си взе друга) и започнах да я карам от октомври-ноември миналата година.сега той кара рено еспейс.
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Полски ФИАТ - на бащатаКрома - пак на бащата - ама имам на нея няколко десетки хиляди километраУно МК1ТипоБраваПунто Мк1Пунто Мк2Като от Уното насам са си мои - аз съм ги избирал, купувал, продавал - макар и Пунтаците да ги язди основно жена ми.Живот и здраве - догодина - пак Крома, ама от новите или Браво - ще видим, ама май съм по-за Кромата че голяма. А както и акциза пада - оня 2,4 JTD - 200 магарета така да ме блазни....
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Без да броим Жигулата (FIAT 124), са 3 - Темпра, Дедра и Делта.Следващата ще бъде или Либра, или направо Делта 3.

Коментар

Фиат Пунто ELX 1.2 75 -95г.Фиат Пунто S 1.1 55 - 95г. в момента жената го кара иФиат Марея Уикенд HLX 1.8 - 97г - семейната колаи от трите съм страшно доволен!
            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

За мен фиата ми е първата италианска кола, имам и опел вектра (ама вектрата я кара майка ми, подарих и я след като си взех фиата).

Коментар

1вата ми е тази, преди това 2 френски и само меката возия ми липсва.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

2 броя-Типото и Алфетата. То това са ми колите Други не съм имал.
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

аз лично съм сменил 3 броя - а съм само на 24 год :D
                    Fiat Stilo JTD ....sold
                    Volvo C 70 ....

Коментар

Аз съм имал досега три ФИАТ-а Уното без проблемни 90,000 км. Типото 110,000 също без-проблемни досега и продължава да се експлоатира от семейството.Мареята е само на 7,500 от покупката , но сенадявам и тя дасе представи добре.
                      FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
                      FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
                      FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
                      HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Ако не броим трите Жигулата (FIAT 124) на Баща Ми, Ритмо и Регатата , иначе на мен това ми е първи Фиат.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

След последната покупка, да се отбележи за протокола -> 8
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

4 типо-та1 дедра1 делта1 146-ца1 фиат купе

Коментар

едни Фиат Регата/на бащата/.След това Алфа 155, Ланчия Дедра 1.6 и сега Мареата
                              Marea 1.6 16v

Коментар

1вата ми беше Типо 1.6 90 hp2 рата Брава 1.6 16V3 тата Браво 1.9 jtd и съм само на 24г.
                                Mercedes E200 coupe

Коментар

Working...
                                X