Колеги, много ми е интересно колко италиански автомобила сте имали до този момент.Аз към днешна дата съм имал/имам 7 автомобилчета от Торино При вас как е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко италиански коли сте имали?
Collapse
X
-
Общо 5 броя. Броя и тези на баща ми, защото доста често си ги менкаме - Панда, Типо, Пунто, Брава, Мареа. В момента имаме общо три - Бравата на баща ми, Мареата е моя, а Пандата е рибарския зайчарник на баща ми.Не знам дали някогашната Жигула също се брои - на всеки неин болт пишеше Fiat - беше от първите лицензни партиди на италианците.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Четвърти пореден Фиат. Баща ми е сменил поне 5 фиата и 2 ланчии, сега кара Сузуки SX4, щото Седичи още не се предлагаше в България! Само Алфа не е минавала през семейството.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Хм, засега съм имала 3 Фиата, а съм само на двадесет...Отдавна харесвам италианските коли, впрочем от както имах гадже алфист, който разполагаше с 4-5 еднакви Алфи, няколко Фиата и 1-2 Ланчи. За добро или за лошо, учейки ме да шофирам - блъснах любимата му Алфа в един огромен стълб.. Та всичко тръгна от там, че това гадже даде на брат ми едно Уно, за да кара докато си купи друга кола - в последствие батко си взе Браво 1.8, за мен остана Уно-то. Мъкаа, мъка беше това Уно! Скоро си купих Браво 1.8, като на батко (ама мойто беше по-лачено де...), после Бравко замина и сега съм с Пунтото Ето и малко снимков материал....еех, спомени спомениEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
от мен 2 броя 1. Fiat 131 Mirafiori 1.4 карах го около година и половина с мноооого любов ! (този на снимката не е моя, но беше 1:1 и цвят, джанти и т.н. )2. Fiat Tipo 1.6 i.e. вече пета година му се радвам !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Седем или осемНе карай пил ,шофирай разумно!
www.onlineins.bg
http://motorbrad.log.bg/article.php?article_id=55328
Коментар
-
еми в нашето семейство първо беше Фиат Ритмо (1.5, 75 кончета, ’85 година) , който още се ползва като товарно магаре от баща ми...сега сме с Мареа бипауър която сигурно ще стане лично моя до няколко месеца а иначе преди ритмото имахме лада петица, а доколкото знам частите са идентични и взаимствани от фиат, така че ние сме с 2 фиата и половина :D
Коментар
-
В моето семейство 6!Моите са Фиат Типо 2.0 ГТ, Фиат Мареа 1.8 16 -те са актуални и сега!На брат ми Алфа 33(1.5 боксер), Ланча Дедра 2.0, Фиат Типо 1.4(карбуратор), и Алфа 156 2.0ТС - последните две са актуални и сега!п.с.А от скоро и братовчед ми се присъедини към отбора с Капа 2.0 155 коняnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар