Ритмо, оранжево..после обявено за кражба..а беше продадено..абе каша не ми се обеснява Единствения ми спомен от него е че мушках дълги клечки между броните които влизаха в роля на антена. Другия е веднъж аз майка ми и баща ми се возим и майка шофира. Къса се жилото на съединителя баща ми се паникьосва, действието се развива по надолнище. Малко след това на майка и щуква да изключи двигателя и всичко приключи успешно без инциденти.И сега.. Браво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко италиански коли сте имали?
Collapse
X
-
Полски ФИАТ - на бащатаКрома - пак на бащата - ама имам на нея няколко десетки хиляди километраУно МК1ТипоБраваПунто Мк1Пунто Мк2Като от Уното насам са си мои - аз съм ги избирал, купувал, продавал - макар и Пунтаците да ги язди основно жена ми.Живот и здраве - догодина - пак Крома, ама от новите или Браво - ще видим, ама май съм по-за Кромата че голяма. А както и акциза пада - оня 2,4 JTD - 200 магарета така да ме блазни....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз съм имал досега три ФИАТ-а Уното без проблемни 90,000 км. Типото 110,000 също без-проблемни досега и продължава да се експлоатира от семейството.Мареята е само на 7,500 от покупката , но сенадявам и тя дасе представи добре.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Ако не броим трите Жигулата (FIAT 124) на Баща Ми, Ритмо и Регатата , иначе на мен това ми е първи Фиат.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар