Всички са с 15 опели и модерните бмв 316.но нали са умни карат скъпи коли.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде на фиата-ФИАТ Е ВЕЛИКА МАРКА
Collapse
X
-
да не ти пука какво ти говорят,на мен същото ми го говореха,особено зад гърба ми,като си мислят,че не чувам,но да ти кажа притеснението ми в началото,после се превърна в бурен смях по техен адрес...особено единия специалист,който си бе купил 91 година мерцедес за двойна сума пари,сега да го гледа в гаража си и да не го кара...а аз за три месеца от колата не съм слизалex.Мареа ТД100
Коментар
-
Много философи се извъдиха на този свят и разбиратели. Затова са в това окаено положение повечето неща. Но нека по темата.......тези които оплюват фиат явно не са попаднали на автомобил който те самите да харесват. Така че колега cenitel не слушай какво говорят другите а ти сам си прецени.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Re: възмутен съм от хората
cenitel написа:Добро утро колеги,исках да се похваля взехме си ново фиатче-пунтак.С баща ми събираме пари горе долу 1-2 години и с желание си го купихме(искахме друго,0 но когато го видяхме ни хареса)колата е добра.Но от както я взехме няма един човек който д ани каже-Честито и т.н всеки-как можа тази бракма,кой си купува фиат.Тези коли след 20 хил км става само за боклука ти луд ли си.-Това,което искам да кажа,че всеки дава акъл,но не дава алтернатива и много обича да показва знания,без действие.АЗ не робувам на хорското мнение,а отбелязвам как ни завиждат за хубавите коли,които имаме :DFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
преди няколко дена се скарах с един гумаджия,който ми сложи секретните болтове,та той ми каза : "Вземи си фиат,цял живот да те е яд".егати завистливите хора егати нещото,много се дразня-не разбира,а коментира.как така който има или е имал фиат не казва нищо лошо за него,а този който не е имал само говори лошо за него.Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
Здр колеги,така след една седмица слушане на коментари и четене на статии-дали фиат е добре да се закупи и винаги е на 6-7 място от 10 коли си отг.Абе каквато и кола да и купиш в България е едно и също с малки разлики(говоря за един клас).Първо нашия климат е променлив,така това има значение за поддръжката на колата,пътищата са гадни,сервизите са 2,3 качество(дори и фирмените).Така,че новото си е ново-каквото и да е,но тук идва въпроса какво ти харесва,какво искаш и колко можеш да си позволиш???Сега аз по-принцип не се интересувам много от хорското мнение(овен съм и съм правил грешки,но и много хубави неща),но се интересувах в случая за кола.И така фиат не са сред най-сериозните коли или надеждни в класациите,но пък от всички форуми само тук се държаха добре с мен.Мога да кажа това,което мисля-вземаш си една кола която ти харесва и можеш ест и това,условията за каране са еднакви.Когато ми се развали ще си я оправям,е...съм го желязото9извинявам се ама...)какво VW ми е любима марка няма д акрия,ама като ми се развалеше пасата не го хвърлях оправях си го и си го харесвах.лансера имах 2 големи проблеми и си ги оправих-продължавам да смятам,че е страхотна кола.Така,че на всичките противници на фиат на пук ще им казвам,че по-добра и от лансера и ще си я карам.Кой не иска червена италианска кола(ферарито не се ли разваля,а никой ли не иска страста италианка в леглото)Така,че газ до дупка и да сме живи и здрави-другото бели кахъри.Мерси за инфото до тук и за добрите думи от колегите-при първа възможност от мен коняк и пури :D :D :D"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Re: възмутен съм от хората
cenitel написа:Добро утро колеги,исках да се похваля взехме си ново фиатче-пунтак.С баща ми събираме пари горе долу 1-2 години и с желание си го купихме(искахме друго,0 но когато го видяхме ни хареса)колата е добра.Но от както я взехме няма един човек който д ани каже-Честито и т.н всеки-как можа тази бракма,кой си купува фиат.Тези коли след 20 хил км става само за боклука ти луд ли си.-Това,което искам да кажа,че всеки дава акъл,но не дава алтернатива и много обича да показва знания,без действие.АЗ не робувам на хорското мнение,а отбелязвам как ни завиждат за хубавите коли,които имаме :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Честито и от мен Колега.Със здраве да си я караш и много безаварийниAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар