Много колеги тук забелязвам,че си карат колите просто,защото друго нямат или не могат,което е малко гадно.Аз си купих фиат,защото много ме радва,колата е страхотна и най-вече можех всяка друга,но избрах една от-най-добрите.Нека си караме колите с кеф.Ще полудея от тази кола,май това е най-хубавото нещо и ще си купя още един.Фиат е религия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде на фиата-ФИАТ Е ВЕЛИКА МАРКА
Collapse
X
-
Re: възмутен съм от хората
cenitel написа:Добро утро колеги,исках да се похваля взехме си ново фиатче-пунтак.С баща ми събираме пари горе долу 1-2 години и с желание си го купихме(искахме друго,0 но когато го видяхме ни хареса)колата е добра.Но от както я взехме няма един човек който д ани каже-Честито и т.н всеки-как можа тази бракма,кой си купува фиат.Тези коли след 20 хил км става само за боклука ти луд ли си.ВСЕКИ ПОЗНАТ И ТАКА НАРЕЧЕН ПРИЯТЕЛ един не каза с здраве да си я караш.Щ о не съм си купил опел или дачиа или рено и т.н.Много е гадно така исках нова кола и сега като я имам всеки ми казва ,че не е хубава и съм сгрешил/Много ми е неприятно развалиха ми малко кефа.Надявам се тук от вас колеги както досега ми казахме добри думи за тази кола да е така.лека почивка на всички.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Типично за българина. Хората станаха много комерсиални и завистливи. Има една приказка за киселото гроздето...Колега - колата е прекрасна и аз ти я ЧЕСТИТЯ най-благородно. Не се учудвам. Когато аз се включих в кооперация - с изглед към града, морето, езерата Вая и Мандренско, Бургаски залив и пр. ми казваха псевдоприятели и познати: Ти знаеш ли от какви ветрове, от какви комари, от какъв шум, от какво слънце и прочие глупости ще страдаш ??? В крайна сметка не страдам от нищо подобно и ми е добре, а подобни хора от собственното си тесногръдие страдат и се унищожават сами в собствен сос. Но това си е стара българска черта...Ако си беше купил Мерцедес бъди сигурен, че щяха да те упрекнат в безумие.Оставяй ги да се унищожават сами.ЧЕСТИТО . Направил си най-правилния и прагматичен избор .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колега колата ти е страхотна пожелавамти много безаварйни километри и само хубави случки с тази кола а на тези който ти казват че не е хубава ги питай как се затваря вратата на която и да е дачия (като на москвич) опел питай ги дали знаят какво са открили опел в автомобилостроенито (раждата и за сега си е запазена марка за тях)Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Да ти кажа ... 15 години слушам тези приказки.Четири фиата има семейството ми.Аз два [Tipo, Brava], на жена ми [Punto] и на стария професор [Tempra].Ама то не бяха "италианците да правят паста, французите свирки и т. н.", то не бяха легенди за предници, задници, ходова част и т. н.Няма кола с подобни качества и на такава цена [цена на колата и поддръжка].Има два мита за италианските автомобили. Че са чупливи и частите им са без пари почти.И двете не са верни. Частите си струват пари, а за чупенето ... не знам.Знам само, че аз с моята едната съм направил над 200 хиляди километра, убил съм един кон, два заека и едно куче.Никога не съм я карал като мърда, какъвто и ще да е пътя под гумите.Има-няма 1 000 лева да съм дал по ходова част за тези години [над десет].Купил съм я на старо, на 90 000 километра.Направете си сметката с татко си сами.Аз мисля, че сте направили правилния избор..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Честито колега! Точно пък новото пунто как ме кефии...не е истина! Забелязвам , че масова тенденция е по-малкият клас автомобил от дадена марка да настига по-горния клас, като цяло , във времето. Говоря за габарити ;качество на материалите;екстри и разнообразие при двигателите. В този ред на мисли, ако трябва да си сменя бравото , то със сигурност ще е с пунто.Карай си фиачето и тея приказки дето ти ги говорят за него ... са глупости. Качеството при фиат отдавна е на много високо ниво във всяко отношение! Поздрави и ... дай някоя снимчица де! Аз ти завиждам пък, са най добри чувства разбира се!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
cenitel написа:Добро утро колеги,исках да се похваля взехме си ново фиатче-пунтак...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
cenitel написа:Добро утро колеги,исках да се похваля взехме си ново фиатче-пунтак.С баща ми събираме пари горе долу 1-2 години и с желание си го купихме(искахме друго,0 но когато го видяхме ни хареса)колата е добра.Но от както я взехме няма един човек който д ани каже-Честито и т.н всеки-как можа тази бракма,кой си купува фиат.Тези коли след 20 хил км става само за боклука ти луд ли си.един не каза с здраве да си я караш.Щ о не съм си купил опел или дачиа или рено и т.н.Много е гадно така исках нова кола и сега като я имам всеки ми казва ,че не е хубава и съм сгрешил/Много ми е неприятно развалиха ми малко кефа.Надявам се тук от вас колеги както досега ми казахме добри думи за тази кола да е така.лека почивка на всички."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар