Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде на фиата-ФИАТ Е ВЕЛИКА МАРКА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде на фиата-ФИАТ Е ВЕЛИКА МАРКА

Много колеги тук забелязвам,че си карат колите просто,защото друго нямат или не могат,което е малко гадно.Аз си купих фиат,защото много ме радва,колата е страхотна и най-вече можех всяка друга,но избрах една от-най-добрите.Нека си караме колите с кеф.Ще полудея от тази кола,май това е най-хубавото нещо и ще си купя още един.Фиат е религия.
    Прикачени файлове
    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Re: възмутен съм от хората

cenitel написа:
    Добро утро колеги,исках да се похваля взехме си ново фиатче-пунтак.С баща ми събираме пари горе долу 1-2 години и с желание си го купихме(искахме друго,0 но когато го видяхме ни хареса)колата е добра.Но от както я взехме няма един човек който д ани каже-Честито и т.н всеки-как можа тази бракма,кой си купува фиат.Тези коли след 20 хил км става само за боклука ти луд ли си.ВСЕКИ ПОЗНАТ И ТАКА НАРЕЧЕН ПРИЯТЕЛ един не каза с здраве да си я караш.Щ о не съм си купил опел или дачиа или рено и т.н.Много е гадно така исках нова кола и сега като я имам всеки ми казва ,че не е хубава и съм сгрешил/Много ми е неприятно развалиха ми малко кефа.Надявам се тук от вас колеги както досега ми казахме добри думи за тази кола да е така.лека почивка на всички.
    Приятелю,точно затова тази марка коли е съвършена,защото прави теорията на всички дървени глави,че немската кола е най-здравата на пух и прах.Колата,която си взел е три пъти по здрава от Дачия-та и три пъти по бърза от опела.Ще се увериш в това много скоро.Който ти говори тези работи му кажи,че живее в миналия век и не е в час с новите коли на пазара.Защото тези приказки правят фиат най-продаваната марка на най-ниската цена с най-многото екстри.Айде до чуване и не им обръщай внимание на тези разбирачи.Карай си Фиат да не те е яд. :D
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Типично за българина. Хората станаха много комерсиални и завистливи. Има една приказка за киселото гроздето...Колега - колата е прекрасна и аз ти я ЧЕСТИТЯ най-благородно. Не се учудвам. Когато аз се включих в кооперация - с изглед към града, морето, езерата Вая и Мандренско, Бургаски залив и пр. ми казваха псевдоприятели и познати: Ти знаеш ли от какви ветрове, от какви комари, от какъв шум, от какво слънце и прочие глупости ще страдаш ??? В крайна сметка не страдам от нищо подобно и ми е добре, а подобни хора от собственното си тесногръдие страдат и се унищожават сами в собствен сос. Но това си е стара българска черта...Ако си беше купил Мерцедес бъди сигурен, че щяха да те упрекнат в безумие.Оставяй ги да се унищожават сами.ЧЕСТИТО . Направил си най-правилния и прагматичен избор .
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Колега колата ти е страхотна пожелавамти много безаварйни километри и само хубави случки с тази кола а на тези който ти казват че не е хубава ги питай как се затваря вратата на която и да е дачия (като на москвич) опел питай ги дали знаят какво са открили опел в автомобилостроенито (раждата и за сега си е запазена марка за тях)
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

благодаря,скоро на хотелчето на морето всички на маса и пиене и пеене.Благодаря
          "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"

Коментар

Да ти кажа ... 15 години слушам тези приказки.Четири фиата има семейството ми.Аз два [Tipo, Brava], на жена ми [Punto] и на стария професор [Tempra].Ама то не бяха "италианците да правят паста, французите свирки и т. н.", то не бяха легенди за предници, задници, ходова част и т. н.Няма кола с подобни качества и на такава цена [цена на колата и поддръжка].Има два мита за италианските автомобили. Че са чупливи и частите им са без пари почти.И двете не са верни. Частите си струват пари, а за чупенето ... не знам.Знам само, че аз с моята едната съм направил над 200 хиляди километра, убил съм един кон, два заека и едно куче.Никога не съм я карал като мърда, какъвто и ще да е пътя под гумите.Има-няма 1 000 лева да съм дал по ходова част за тези години [над десет].Купил съм я на старо, на 90 000 километра.Направете си сметката с татко си сами.Аз мисля, че сте направили правилния избор.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Честито колега! Точно пък новото пунто как ме кефии...не е истина! Забелязвам , че масова тенденция е по-малкият клас автомобил от дадена марка да настига по-горния клас, като цяло , във времето. Говоря за габарити ;качество на материалите;екстри и разнообразие при двигателите. В този ред на мисли, ако трябва да си сменя бравото , то със сигурност ще е с пунто.Карай си фиачето и тея приказки дето ти ги говорят за него ... са глупости. Качеството при фиат отдавна е на много високо ниво във всяко отношение! Поздрави и ... дай някоя снимчица де! Аз ти завиждам пък, са най добри чувства разбира се!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

да не ти пука приятелобикновено така се случваи за Бравото имаше много скептициама като го видяха на живо друго взеха да пеят
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

cenitel написа:
                  Добро утро колеги,исках да се похваля взехме си ново фиатче-пунтак...
                  Доколкото разбирам, си купил чисто нова кола. Е, ако е така, няма как да си сбъркал, незвисимо от марката, като изключим някои индийски със сглобки, придържани с тел.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Със здраве да си я караш!!!А завистниците никога няма да се свършат.Повечето от нас са минали през тези коментари,но както виждаш все още си търкаляме Фиатите.Успех и много безаварийни километри!
                    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Честито Пунто! Това е един от най-продаваните автомобили в Европа.Ако си беше купил Дачия същите тези хора щяха да ти кажат, че е трябвало да си купиш Голф Завист и неразбиране. Или и двете.
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ако с баща ти наистина робувате на хорското мнение, защо просто не ги попитахте, каква кола да купите?Дали сте, примерно, 25’000лв. за "ФИАТ", а за още 5’000лв. щяхте да си купите някоя "прекрасна Тойота"

Коментар

Въобще да не ти пука! Повечето хора са озлобени, завистливи. Честито и много безаварийни километри!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

cenitel написа:
                            Добро утро колеги,исках да се похваля взехме си ново фиатче-пунтак.С баща ми събираме пари горе долу 1-2 години и с желание си го купихме(искахме друго,0 но когато го видяхме ни хареса)колата е добра.Но от както я взехме няма един човек който д ани каже-Честито и т.н всеки-как можа тази бракма,кой си купува фиат.Тези коли след 20 хил км става само за боклука ти луд ли си.един не каза с здраве да си я караш.Щ о не съм си купил опел или дачиа или рено и т.н.Много е гадно така исках нова кола и сега като я имам всеки ми казва ,че не е хубава и съм сгрешил/Много ми е неприятно развалиха ми малко кефа.Надявам се тук от вас колеги както досега ми казахме добри думи за тази кола да е така.лека почивка на всички.

Коментар

A тия дървени философи, колко годишна кола карат ? :D
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X