Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колите на властта - с фиктивни регистрационни табели

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колите на властта - с фиктивни регистрационни табели

Дръзки крадци отключиха джипа на директора на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) Петко Сертов, съобщава вестник "24 часа".Крадците не успели обаче да подкарат автомобила и го зарязали пред дома на Сертов.Инцидентът е станал в средата на миналата седмица, но не е огласяван от МВР, уточнява изданието.Според информацията крадците са посегнали на служебната "Тойота Лендкруизър" през нощта. Те вероятно са знаели чия е колата. За това говори фактът, че са отключили джипа с подправен ключ. От МВР отричат от автомобила да са изчезнали вещи. Води се разследване, а крадците се издирват без резултат.Автомобилът е бил с фиктивни номера - за да не се разбере кой е собственикът при евентуална нерегламентирана проверка в компютрите на КАТ. dir.bgчесто минавам покрай Столична Общинабеше ми направило впечатление как сменят номерата на колата с която НСО вози Бойко Борисови сега се сетих да пиша за товакакво означава?че ако направят ПТП и изчезнат уж за да запазят живота на охранявания човек, обикновения шофьор ще пие едн студена вода...ако е живсега ще кажат че е от съображения за сигурност, но май много се взимат за Сикрет Сървисне одобрявам и начина на каране на тези служби, който много често возят разни льольовци, заради които даже избутват хора от пътя
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Винаги се знае ,коя кола с кои номера е но само от личната охрана и шефовете ,прави се с цел да не се проследява автомобила
    Не карай пил ,шофирай разумно!
    www.onlineins.bg
    http://motorbrad.log.bg/article.php?article_id=55328

Коментар

естествено че ще се знаеостава и да си ги менкат като тесте картино какво от това...

Коментар

Това донякъде го разбирам, все пак ДАНС е друга бира. Но виж келешите полицаи, паркиращи на пешеходната пътека, каращи с 20 км/ч в участък, забранен за изпреварване, надуващи сирената, просто защото не им се виси в задръстванията, това е дразнещо.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

и защо кола на ДАНС, която ние сме купили стои на улицатанали и гаражи сме им построили и заплати на шофьори плащаме

Коментар

Номерата не са фиктивни, доколкото знам. Просто има няколко различни номера, които се сменят на няколко автомобила. Прави се с цел подобряване на сигурността и за да не се дава възможност да се следи един определен автомобил. Същото се прави и с автомобилите на някои посланици. Ако някой е по-наясно да ме поправи - не съм 100% сигурен, но доколкото си спомням имаше нещо такова.
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Я колеги, моля ви, бихте ли ми обяснили в кой ЗАКОН пише, че ДАНС, или който е да било друг може да кара автомобил с фиктивни номера???Питам, щото незнам..нито в Закона за ДАНС нито в Закона за МВР пише подобно нещо?
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Номерата не са "фиктивни", а няколко действителни.Който иска и има право, както и повод, може да изиска информация по официалния ред на кого се води номер XXXX, извършил еди кое си нарушение или престъпление с автомобил AAAAA, модел BBBBB.Ако искането е основателно, такава информация ще бъде получена.Информацията с абсолютна сигурност я има в базата данни на КАТ.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                  Номерата не са "фиктивни", а няколко действителни.Който иска и има право, както и повод, може да изиска информация по официалния ред на кого се води номер XXXX, извършил еди кое си нарушение или престъпление с автомобил AAAAA, модел BBBBB.Ако искането е основателно, такава информация ще бъде получена.Информацията с абсолютна сигурност я има в базата данни на КАТ.
                  Това съвпада на 100% и с моята информация. Винаги се знае коя кола кога и с кой номер се кара.

Коментар

и какво стана?видяхте ли катастрофата на правителственото Мондео в Благоевград?става ПТП и шофьора на Мондеото сваля предния номер, а задния прикрива с вестнициобвиняват друг водач за ПТП-то, уж бил навлязъл в насрещното...а колата му е ударена от ляво...и това е само кола от кортежвсичко е потуленоа какво остава за колите на по-високопоставените...?

Коментар

какво остава...за тях - каквото си пожелаят;за нас - среден пръсттова оставаА що са им тъмни стъклата?От съображения за сигурност ли?Ами и аз имам съображения за моята сигурност, ама кой ме отразява?!?Иде ми да псувам, да псувам....

Коментар

Immortal написа:
                        ...Иде ми да псувам, да псувам....
                        Псувай! Псувам и аз. Само че като видя кортеж или червен номер бягам като дявол от тамян... Пази Боже!

Коментар

С червените номера даже и не ги спират да им проверят документите. Не знам ако си сложа фалшиви такива дали ще ме спрат. Виждал съм лично два пъти в тъмното как им вадят палка и като доближат и видят червените номера им правят знак да продължават. Закона никога не е бил и няма да е еднакъв за всички. Или по-скоро няма да важи за всички.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

С червените номера нещата стоят малко по иначе. Те са дипломатически. До колкото знам цялата кола барабар с мястото което заема на пътя се води територия на съотвената държава държава собственичка на автомобила. Както и нашите автомобили в дипломатическите мисий по света. Те имат имунитет. Колкото до държавническите, до колкото знам сменят се само на потенциално застрашените персони. Но и за тях не съм сигурен. На президента са едни и същи. Когато минавам покрай президентството, автомобила в решетката е винаги един и същ, и с един и същи номер. БМВ-то което кара зад него обаче го сменят.

Коментар

style34 написа:
                              С червените номера даже и не ги спират да им проверят документите. Не знам ако си сложа фалшиви такива дали ще ме спрат. Виждал съм лично два пъти в тъмното как им вадят палка и като доближат и видят червените номера им правят знак да продължават. Закона никога не е бил и няма да е еднакъв за всички. Или по-скоро няма да важи за всички.
                              Виенска Конвенция за Дипломатическите Отношения - пълен имунитет от всички органи на държавната власт на приемащата страна. :D

Коментар

Working...
                              X