Дръзки крадци отключиха джипа на директора на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) Петко Сертов, съобщава вестник "24 часа".Крадците не успели обаче да подкарат автомобила и го зарязали пред дома на Сертов.Инцидентът е станал в средата на миналата седмица, но не е огласяван от МВР, уточнява изданието.Според информацията крадците са посегнали на служебната "Тойота Лендкруизър" през нощта. Те вероятно са знаели чия е колата. За това говори фактът, че са отключили джипа с подправен ключ. От МВР отричат от автомобила да са изчезнали вещи. Води се разследване, а крадците се издирват без резултат.Автомобилът е бил с фиктивни номера - за да не се разбере кой е собственикът при евентуална нерегламентирана проверка в компютрите на КАТ. dir.bgчесто минавам покрай Столична Общинабеше ми направило впечатление как сменят номерата на колата с която НСО вози Бойко Борисови сега се сетих да пиша за товакакво означава?че ако направят ПТП и изчезнат уж за да запазят живота на охранявания човек, обикновения шофьор ще пие едн студена вода...ако е живсега ще кажат че е от съображения за сигурност, но май много се взимат за Сикрет Сървисне одобрявам и начина на каране на тези служби, който много често возят разни льольовци, заради които даже избутват хора от пътя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колите на властта - с фиктивни регистрационни табели
Collapse
X
-
Винаги се знае ,коя кола с кои номера е но само от личната охрана и шефовете ,прави се с цел да не се проследява автомобилаНе карай пил ,шофирай разумно!
www.onlineins.bg
http://motorbrad.log.bg/article.php?article_id=55328
-
Това донякъде го разбирам, все пак ДАНС е друга бира. Но виж келешите полицаи, паркиращи на пешеходната пътека, каращи с 20 км/ч в участък, забранен за изпреварване, надуващи сирената, просто защото не им се виси в задръстванията, това е дразнещо.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Номерата не са фиктивни, доколкото знам. Просто има няколко различни номера, които се сменят на няколко автомобила. Прави се с цел подобряване на сигурността и за да не се дава възможност да се следи един определен автомобил. Същото се прави и с автомобилите на някои посланици. Ако някой е по-наясно да ме поправи - не съм 100% сигурен, но доколкото си спомням имаше нещо такова.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Номерата не са "фиктивни", а няколко действителни.Който иска и има право, както и повод, може да изиска информация по официалния ред на кого се води номер XXXX, извършил еди кое си нарушение или престъпление с автомобил AAAAA, модел BBBBB.Ако искането е основателно, такава информация ще бъде получена.Информацията с абсолютна сигурност я има в базата данни на КАТ..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Номерата не са "фиктивни", а няколко действителни.Който иска и има право, както и повод, може да изиска информация по официалния ред на кого се води номер XXXX, извършил еди кое си нарушение или престъпление с автомобил AAAAA, модел BBBBB.Ако искането е основателно, такава информация ще бъде получена.Информацията с абсолютна сигурност я има в базата данни на КАТ.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
и какво стана?видяхте ли катастрофата на правителственото Мондео в Благоевград?става ПТП и шофьора на Мондеото сваля предния номер, а задния прикрива с вестнициобвиняват друг водач за ПТП-то, уж бил навлязъл в насрещното...а колата му е ударена от ляво...и това е само кола от кортежвсичко е потуленоа какво остава за колите на по-високопоставените...?
Коментар
-
С червените номера даже и не ги спират да им проверят документите. Не знам ако си сложа фалшиви такива дали ще ме спрат. Виждал съм лично два пъти в тъмното как им вадят палка и като доближат и видят червените номера им правят знак да продължават. Закона никога не е бил и няма да е еднакъв за всички. Или по-скоро няма да важи за всички.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
С червените номера нещата стоят малко по иначе. Те са дипломатически. До колкото знам цялата кола барабар с мястото което заема на пътя се води територия на съотвената държава държава собственичка на автомобила. Както и нашите автомобили в дипломатическите мисий по света. Те имат имунитет. Колкото до държавническите, до колкото знам сменят се само на потенциално застрашените персони. Но и за тях не съм сигурен. На президента са едни и същи. Когато минавам покрай президентството, автомобила в решетката е винаги един и същ, и с един и същи номер. БМВ-то което кара зад него обаче го сменят.
Коментар
-
style34 написа:С червените номера даже и не ги спират да им проверят документите. Не знам ако си сложа фалшиви такива дали ще ме спрат. Виждал съм лично два пъти в тъмното как им вадят палка и като доближат и видят червените номера им правят знак да продължават. Закона никога не е бил и няма да е еднакъв за всички. Или по-скоро няма да важи за всички.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар