ами не в случая търся семейна кола с 4 врати и за това съм се насочил към брава или мареа седан понеже не се кефя на комбитата. благодаря за инфото все пак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помогнете ми да избера
Collapse
X
-
хайде и аз да си кажа моето.. колеги вие там у софето направи си пълзите, а не карате.. е как да не ви гори 8-10 градско нафтица??За малък град като Бургас, или Русе, искам да кажа че ТД 100 е идеалка, намалял съм я до 6.3 градско, но от такова каране няма смисъл.При нормално каране около 7-7.5 в драда си харчи, което ме устройва напълно.Извън града няма да говоря, понеже всеки знае.Нямам наблюдения върху ЖТД, ама едно приятелче разказваше, че честичко посещавал сервизчетата... идея нямам закакво.Затова аз съм твърдо за ТД100.за близо 50000км и година и половина само масло и нафта.. това е.
Коментар
-
Sev написа:взимаш колата, която е в най-добро състояниетова е малко субективно но...не тръгвай да търсиш нещо определеноне робувай на определен мотор като по-здрав и икономиченex.Мареа ТД100
Коментар
-
ок
paralesa написа:Sev написа:взимаш колата, която е в най-добро състояниетова е малко субективно но...не тръгвай да търсиш нещо определеноне робувай на определен мотор като по-здрав и икономиченMarea HLX 147ps
Коментар
-
ами аз не гоня скорости 120-130 км/ч са ми достатъчни. в крайна сметка предпочитам да стигна с 20 мин по-късно но да стигна от колкото да настъпвам и да не се знае дали ще тръгна. що се отнася за кола аз не робувам на марки и мотори а просто събирам мнения. в момента съм се насочил към фиат понеже най ми допада като дизайн и оборудване, а не е някое дърво вътре като разните опели в крайна сметка като се качиш трябва да ти е и компфортно и приятно да я караш а не да вземеш нещо което не ти допада само защото някой фен на немски коли ти я е препоръчалFiat Brava ELX 1,6 16V + газ 103 HP
Коментар
-
andrew83 написа:ами не в случая търся семейна кола с 4 врати и за това съм се насочил към брава или мареа седан понеже не се кефя на комбитата. благодаря за инфото все пакShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
И аз да удрям едно рамо за комбитата ! Смятам, че който подкара комби после не ще друга каросерия. През пролетта смачкаха колата ни и с жена ми решихме да не я правим и да взимаме друга - нито за миг не сме се колебали за следващата че ще бъде пак комби.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
Още един глас за комби.Колега.карал съм и Брава и мога да ти споделя че Мареата комби определено е нещо много по комфортно от към ежедневно ползване.На пръв поглед изглежда по-голяма и по-трудна за паркиране,но това само на пръв поглед.Бравата е с малко по висока задница и ако не си свикнал да паркираш на огледала ще ти е трудно в началото.Мареата има много по добра видимост назад.А и когато решиш да тръгнеш на къмпинг,палатка,или на плаж с приятели винаги има място за всичкия багаж.Успех с покупката,ще чакаме да се похвалиш скоро.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар