andrew83 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помогнете ми да избера
Collapse
X
-
andrew83 написа:ами аз не гоня скорости 120-130 км/ч са ми достатъчни. в крайна сметка предпочитам да стигна с 20 мин по-късно но да стигна от колкото да настъпвам и да не се знае дали ще тръгна. що се отнася за кола аз не робувам на марки и мотори а просто събирам мнения. в момента съм се насочил към фиат понеже най ми допада като дизайн и оборудване, а не е някое дърво вътре като разните опели в крайна сметка като се качиш трябва да ти е и компфортно и приятно да я караш а не да вземеш нещо което не ти допада само защото някой фен на немски коли ти я е препоръчалcoupe 1,8 16V
Коментар
-
stivst написа:Най-добре си купи VW, в краен случай Opel. Тези същите хора, които си чул да казват за италианските коли че се чупят, казват че споменатите две марки никога не се чупят... Вече по-сериозно. Извинявай, но не се сдържах! Писнало ми е от такива простотии...andrew83 написа:.... що се отнася за кола аз не робувам на марки и мотори а просто събирам мнения. в момента съм се насочил към фиат понеже най ми допада като дизайн и оборудване, а не е някое дърво вътре като разните опели в крайна сметка като се качиш трябва да ти е и компфортно и приятно да я караш а не да вземеш нещо което не ти допада само защото някой фен на немски коли ти я е препоръчал
Коментар
-
gantcho написа:andrew83 написа:Здравейте отново колеги искам вече да се похваля, че съм горд собственик на Фиат Брава 1,6 16V с газова уредба благодаря за съветите на всички виFiat Brava ELX 1,6 16V + газ 103 HP
Коментар
-
andrew83 написа:Ами за подробности .. Бяла модификация ELX само че не мога да си обясня защо няма нито един еър бег но не е болко за умиране. 2 ел. стъкла , ел. огледала , климатик , новото аудио, ABS, лети джанти и газова уредба на мястото на резервната гума. Взех я на 3300 лв. и 146 000 км и съм склонен да варвам че е на толкова. никакво износване на волана, а педалите имат съвсел леко в крайчето на съединителя и спирачката. инъче има какво да се прави по нея. има някакво потропване отпред в дясно и занася леко на ляво но като мине една диагностика ще си каже какво е, както и задно гърне за смяна и издухан катализатор, но това е благодарение на газовата всичко други си е окВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Честито и от мен КолегаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар