Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джако почина !!!
Collapse
X
-
За периода 27 юни-5 юли са продадени 66 млн албума и по пръчка на фирмата му представител се правят още 40 лмн.Е да той не е велик,просто е най-великия."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
cenitel написа:За периода 27 юни-5 юли са продадени 66 млн албума и по пръчка на фирмата му представител се правят още 40 лмн.Е да той не е велик,просто е най-великия.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
велика еле а за 766 450 300 млн до 1 януари 2009 какво ще кажеш.Пак са малко,нали.Ама да ти повече нареждаш,щото си постигнала толкова много,че дори и той е много ниско за теб."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
cenitel написа:велика еле а за 766 450 300 млн до 1 януари 2009 какво ще кажеш.Пак са малко,нали.Ама да ти повече нареждаш,щото си постигнала толкова много,че дори и той е много ниско за теб.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Човек става велик чак когато умре. Преди това е само популярен. След смъртта му ще бъдат продадени в пъти повече албуми, не защото е бил велик преживе, а защото е мъртъв.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Irka_fihi написа:Вчера в сутрешния блок по Нова пък казаха, че 12 фена на Майкъл са се самоубили, за да го последват и в смъртта! Егати случая! Не знам какво да кажа, изпаднах в потрес и тих ужас! Оставям на вас коментара.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
ele написа:gelew написа:Въобще не ме интересува човек който не е благодарен на това което му е дал господ 200 пъти му падал носа в супата и нз си още какво ...Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:ele написа:gelew написа:Въобще не ме интересува човек който не е благодарен на това което му е дал господ 200 пъти му падал носа в супата и нз си още какво ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
тия американци...не знам какво да кажа, за да не е някаква простотияпрез половината време по CNN говореха за парикак някои членове от семейството му в момента жели да живнат, защото щяло да има продажби на стари нещакак след смъртта си щял да носи повече парикак цялата тази организация струвала около 4 милиона долараи всякакви подобри простотиипоне в този момент да не бяха говорили за пари
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар