Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джако почина !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лека му пръст на Майкъл Джексън, да му прости Бог, ако има нещо за прощаване.Ще има много като него. Както е имало и преди.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

bubachko написа:
      Безпристрастен сум по темата, нито съм бил фен, нито ми е било неприятно да го слушам (като чакга например), ама мамаму, толкова ли е трудно за един българин да напише на чист български "Почивай в мир!" или "Лека му пръст!", вместо тея англо-американизми.... Като се мешат така езиците ми е направо смешно, но в никакъв случай не го приемам като начин за изказване на изключителна мъка, радост или друго чуство (напр. I love/need/miss You!)...Това се ми напомня за инзи немец който говорел само с конете си на немски, а и напоследък и за инзи хамерикански ром на гости на Карбовски, дет изнасилол сестра си, ма го беше срам да каже какво е направаил на български, та го каза на английски....Съжалявам че какам по темата, но това е поредната такава тема и просто не мога да се сдържа вече....
      Подкрепям! И на мен ми писна и винаги изказвам възмушението си от подобни писания - RIP! Това грип ли е, или нещо друго? Не познавате езика си ли, че не използвате БЪЛГАРСКОТО "Почивай в мир", или "Мир на праха му"??? И аз съм на мнение, че човек изписал RIP влага нещо в това съкращение. Вярно, че в случая покойника е чужденец и може би му приляга, но поне го напишете, като gantcho и си го преведете! Може да е педофил, луд по пластични операции, както искате го наричайте, а и никой не е длъжен да го харесва. Факт е, че си отиде голяма Световна личност!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Джако беше и ще си остане най-най. Почивай в мир
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Кралят на Поп-музиката. Вечна му памет!Не го харесвах като личност. Не харесвам и поп-музиката. Но това не означава, че не го оценявам като музикант, страхотен танцьор. Той е дал толкова много на музиката. Жалко, за манията му да бъде с бяла кожа (и някои други мании). Тя му попречи да бъде здрав много години и да се занимава с творбите си, а с оцеляването си и със съдебни битки. Жалко е също така, че сега акулите от музикалният бизнес ще натрупат много, много милино долари на гърба му. Сега ще се почне с трибютни албуби, "неиздавани" песни и т.н....Поклон, въпреки всичко!

Коментар

gamma написа:
            Велик човек, икона за подражание на няколко пололения...Почивай в мир!
            Лека му пръст на човека ,ама ако педофилията е за подържание моля ,не благодаря
            Не карай пил ,шофирай разумно!
            www.onlineins.bg
            http://motorbrad.log.bg/article.php?article_id=55328

Коментар

Malone написа:
              Ще има много като него. Както е имало и преди.
              И кога е имало преди него като него, че и много дори?Няма незаменими хора, но има неповторими, а Джексън беше от вторите.И никога няма да има като него.Казвам го без никога да ми е бил кумир.Мир на праха му!

Коментар

Аз харесвам музиката му, и бях шокиран от новината за смъртта му.Billie Jean e песента която най-много харесвам от неговото творчество.

Коментар

wazmo написа:
                  Джако беше и ще си остане най-най. Почивай в мир

Коментар

motorbrad написа:
                    gamma написа:
                    Велик човек, икона за подражание на няколко пололения...Почивай в мир!
                    Лека му пръст на човека ,ама ако педофилията е за подържание моля ,не благодаря
                    Не знам на колко години си, но когато бях ученик, преди около 20 години, всички бяха луди по него. То не бяха песни, танци, стил на обличане и т.н.Можеш ли да отречеш, че това е най успешният певец в историята?
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Успешен в какво?Брой албуми?Брой сингли?Най богат?Пял най-дълго време?Пял пред най много публика?Най дълго време в "Музикална стълбица"?Понятието "успех" е разтегливо понятие. И много субективно.Аз лично никога не съм бил дори фен на Майкъл Джексън. Да не говорим за "луд по него".Тези около мен също.В интерес на истината имах един ... да кажем съученик, който се обличаше по подобен начин и се опитваше да имитира движенията му.В годините за които говориш беше 50 на 50 клоун и интересна компания за седмокласничките.Стигна до селски дисководещ, сега не знам каква му е съдбата.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Много е тъжно! Нека почива в мир. Страхотна музика и уникално присъствие.п.п. айде да си говорим само за Майкъл, а...
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Malone, "Трилър" е албумът с най-много продажби в историята на Света. Само това не стига ли? От моя гледна точка мога да споделя, че Майкъл Джексън ме шашкаше с клиповете си преди години. Да не говорим за сценичното му поведение, хореографията му бе меко казано новаторска. Освен това Били Джийн дълго време ми бе любима песен, като хлапе Трилър и Бед също.

Коментар

Абе хора вие не сте ли на ясно че това е краля на попа?Ще си остане завинаги в сърцата на хората независимо от личния му живот.Независимо че съм рокаджия този изпълнител беше най-големия в поп музиката.Той даде на света новаторство и нови технологии в клиповете.Лека му пръст.Да почива в мир.Велик,Велик,Велик.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Кралят на поп музиката - Майкъл Джексън почина!

За всички, които харесваха музиката му, за тези, които отраснаха с нея и за тези, които имат нужда да си припомянт, защо е наричан Крал на поп музиката по VH-1 има Michael Jackson Weekend!

Коментар

Почивай в мир!
                                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
                                X