Привет на всички Фиат манияци!Аз все още не съм такъв и разчитам точно вие да ме убедите да стана един от Вас.
.Имам някой друг лев(около 3хил.)и искам да си купя кола.За толкова пари има чудесни Brava i Bravo, които да са с всички екстри, сносна година(96-98г.) 4е някои даже с газ или метан.Колата ми трябва предимно за работа(т.е. 3-4 часа на ден из софийските задръствания)и 3-4 пъти месечно по магистрала Тракия.Не я търся за гонки.Искам да попитам дали избора ми е добър за тези ми нужди?Защо примерно Астра или Голф с тези параметри струва два и повече пъти от Фиата?За какви недостатъци да гледам като си избирам Фиат.(Примерно на Шкода пластмасовото рамо ма машинката на ел.прозорците се изтърква за около 3г., голфчетат имат проблем с първа и задна или пък им падат оборотите като загрее и т.н)И другото ми питане е за двигателите и конете им.Като за начало разбрах че не е добре да си взимам 1.4 12V,обаче в мобилето за една и съща кубатура ги пишат с различни коне:Примерно:1.6-103к.с.1.6 16V-105к.с./90к.с.1.6i-98к.с./или 100 и дори 115к.с.1.2 16V-конете варират от 80 до 85к.с.1.8i16V-от 115 до 130 к.с.П.П.Благодаря предварително на всички, които ще ми обърнат внимание и ще ми помогнат!
![Cool](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_cool.gif)
Коментар