Абе... ЧУДЯ СЕ, КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕ ДА ИЗЧИСТЯТ ТЕМАТА ОТ СПАМА! Писна ми всяка тема да бъде Еле срещу другите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За една запетая, една дамаджана с ракия и други
Collapse
X
-
ele написа:Lane Staley: Всеки ден редактирам текстове на колегите ти лингвисти, които от както са си взели изпита нищо не са погледнали, няма да споменавам за какви грешки става въпрос - това, че си завършил лингвистика не значи, че си прав. Но щом настояваш да си прав - нека да си прав.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ele, къде се разпозна в моето писание ?... Или "стреляйки" напосоки съм те улучил някъде... ПС: Виждаш само врагове. Мисли позитивно, бъди търпелива и ще се обичаме. А сега нека обмислим предложението на Краси. Следя темата с интерес. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ееее,стига вече!!!Нали за това я пуснах темата за да обменим идеи, не да се нападаме на ниво интелект.Ако не исках вашето мнение досега да съм отишъл в някоя агенция,да съм ги принтнал и да сам поставил няколко из Бургас.Моля ви,не изкривявайте темата за пореден път!!!Естествено е на някой да не му хареса дизайна,има 1000 човека на които може пък да се хареса.За това изчаквам и чужди мнения, не съм се отказал и нямам такова намерение!
Коментар
-
Ele, бях готов да те подкрепя за запетайката, защото и аз мисля, че трябва да я има.Обаче изказването ти "когато трябва - пиша правилно" направо ме хвърли в тъч! Или пишеш правилно, или не пишеш правилно. Винаги ТРЯБВА!Аз също се замислих да изчистя почти цялата тема, но Явор е прав. Нека малко се поуталожи.Идеята на колегата е добра. И друг път сме обмисляли такива неща, в някои градове дори са я практикували. Аз лично на няколко коли съм оставял написана на ръка бележка с подобен текст. Дали има ефект - предполагам, че има. Успех!
Коментар
-
Immortal написа:Ele, бях готов да те подкрепя за запетайката, защото и аз мисля, че трябва да я има.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ele написа:Не правете мечешка услуга на форума, само защото не ме харесвате и не харесвате какво пиша.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Lane Staley написа:Ele, вземи малко понаучи граматика. Тези линкове които си дала за пример с нищо не доказват правотата ти. Аз знам, че ти си върха, невероятна и непогрешима, но не ми обяснявай как някой оценявал боравенето ти с езика. Все пак говориш/пишеш с човек завършил Лингвистика. Умаленото "запетайка" си е твоя глупост. Аз лично не знам в математиката някой да прави умалителни на "скоби", в химията на "атоми" и т.н.т. В изречението което колегата е написал няма нужда от запетая. Помисли малко и ще се убедиш."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Мисля, че е свързано с темата. Все пак, ако подобно послание е от името на целия форум, е редно да бъде без правописни грешки. Знаете, че съм прост инженер и не претендирам за задълбочени филологични познания. Щом може да се каже: "На страниците на форума ще намерите множество теми, които са свързани...", следователно според мен трябва да има запетая, дори и да липсва ", които са" пред "свързани".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Мисля, че е свързано с темата. Все пак, ако подобно послание е от името на целия форум, е редно да бъде без правописни грешки. Знаете, че съм прост инженер и не претендирам за задълбочени филологични познания. Щом може да се каже: "На страниците на форума ще намерите множество теми, които са свързани...", следователно според мен трябва да има запетая, дори и да липсва ", които са" пред "свързани".like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
mnpenchev
Реклама
Collapse
Коментар