коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За една запетая, една дамаджана с ракия и други
Collapse
X
-
За една запетая, една дамаджана с ракия и други
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !Етикети: –
-
Колега Коцев. Ха сега. :D Взел съм си булка от Плевен и честичко отскачам натам. Ще взема да дойда. Моята ракия е от Сунгурларската долина. Вземам и аз шишетата и на есен хем ще ви бием с Черноморец насред Ловеч - хем ще ти пия от ракията, хем ще навестя тъщата, а ако до тогава нямаш стикер и такъв ще донеса, но не пия малко да знаеш. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И ще се разливат едни ми ти ракииииииAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ele написа:запетайката, запетайката....Махни запетаята.Еле, моите уважения към познанието ти на ЗДП, но в правописа има още да учиш.П.С. И не се казва "запетайка", а "запетая".Я се уточнете дали трябва да има запетая.А и казах че все още събирам мнения и идеята ми търпи промени.Има време до крайния вариант който ще е изпипан отвсякъде.
Коментар
-
krasio_79bs Имам навика да викам на детето си запетайка, когато се "закеркенечи" за нещо. Та такива запетайки има надлъж и нашир в нашия форум.Едни виждат замисъла ти, други ти търсят грешките...А продължавай да дерзаеш ако искаш ...Запетайка, запетайка, запетайка...запетая.ПС: Аз те разбрах и те подкрепямA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ele, вземи малко понаучи граматика. Тези линкове които си дала за пример с нищо не доказват правотата ти. Аз знам, че ти си върха, невероятна и непогрешима, но не ми обяснявай как някой оценявал боравенето ти с езика. Все пак говориш/пишеш с човек завършил Лингвистика. Умаленото "запетайка" си е твоя глупост. Аз лично не знам в математиката някой да прави умалителни на "скоби", в химията на "атоми" и т.н.т. В изречението което колегата е написал няма нужда от запетая. Помисли малко и ще се убедиш.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ele написа:Lane StaleyМахни запетаята.Еле, моите уважения към познанието ти на ЗДП, но в правописа има още да учиш.П.С. И не се казва "запетайка", а "запетая".Я се уточнете дали трябва да има запетая.А и казах че все още събирам мнения и идеята ми търпи промени.Има време до крайния вариант който ще е изпипан отвсякъде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар