Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьорска седалка - Брава.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vgeorgiev написа:
    NikMar написа:
    На кривия вълната му пречела Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Това в кръга на майтапа. При мен пък ми е удобно, явно трябва да смените колите.
    Що да я сменям като е като твоята
    Защото това е като обувките, на един едни са им удобни, а на други не.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Suppish написа:
      ruNNer написа:
      style34 написа:
      А за задните какво ще кажете? Особено като се дръпнат предните има достатъчно място да се правят разни неща :D При Браво обаче не знам...
      Още по добре е ситуацията при Браво. Тъкмо няма накъде да избяга субекта с който си решил да правиш някои неща А иначе май съм успял да намеря правилната конфигурация и съм се слял със седалката и педалите. Само не мога да наглася въртока дето побутва отзаде в гърба малко седалката ама и това ще стане. Най-кофтито е като сменяш често колата която караш. Поне 10 мин се нагласяш и наместваш. Да не говорим като влезна от Бравата в Шкодата как изведнъж ме хваща клаустрофобията , ама служба какво да правиш.
      Ахахахахах колега и ти ли от Фиат на Шкода? Аз със служебната шкода на ден ако правя 100 км, с Бравото правя 30 и ми е супер неудобно от едната на другата от другата на едната.... Мойта служебна е Фабия а ти?
      И мойта е Фабиа , да не говорим че е със спортния двигател на шкода 1.2 12В.
      Brava 1.6 ELX

Коментар

Working...
      X