Здравейте, Както и да си наглася седалката не ми е удобно.Има едно положение, в което ми е най - добре, но едва натискам съединителя.Поне десния ми крак е легнал добре и не ми изтръпва. Ако я бутна напред, стигам съединителя добре, но десния ми крак неляга и ми изтръпва.Пробвах да я вдигна нагоре, още по-зле става.Като се кача в на баща ми Мареата е ок. Какво да направя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьорска седалка - Брава.
Collapse
X
-
Аз от известно време не мога да си намеря стойката в колата!Ту волана ми е висок или нисък, ту седалката е в почти хоризонтално положение. Огледалата и тях постоянно местя! Тая мъртва точка пуста!ПС. Мислех да пускам тема как е по-правилно да са нагласени огледала за обратно виждане. Моите лично са изместени настрани и леко надолу, защото в града ми се налага да паркирам!
-
Мислех си, че това е само мой проблем. И аз все не мога да си намеря място. Един път се чувствам смъкнат на седалката, друг път изправен като кон, а огледалата все ми бягат и ръката ми все човърка бутоните за реглаж.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
На кривия вълната му пречела Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Това в кръга на майтапа. При мен пък ми е удобно, явно трябва да смените колите.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
style34 написа:А за задните какво ще кажете? Особено като се дръпнат предните има достатъчно място да се правят разни неща :D При Браво обаче не знам...Brava 1.6 ELX
Коментар
-
fihi
coolboby написа:Липсата на подлакътник е възможен вариянт.biker_81 написа:тука вече се обърка нещо.Седалките на брава и мареа са еднакви.Освен твоята да е счупена или крива и заради това да се получава така.
Коментар
-
NikMar написа:На кривия вълната му пречела Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Това в кръга на майтапа. При мен пък ми е удобно, явно трябва да смените колите.coolboby написа:Липсата на подлакътник е възможен вариянт.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Re: Шофьорска седалка - Брава.
vgeorgiev написа:Като се кача в на баща ми Мареата е ок. Какво да направя ?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ruNNer написа:style34 написа:А за задните какво ще кажете? Особено като се дръпнат предните има достатъчно място да се правят разни неща :D При Браво обаче не знам...MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар