Atanas71: ще се изказвам сколкото изречения искам - мисля, че няма ограничения колко дълго да е едно изказване.Не съм съгласна за емигрантите. Не всички пращат пари, а дори и да плащат, не мисля, че го правят от милосърдие към България и повечето, при първа възможност, се омитат със семействата си. Българи, живеещи извън ЕС не трябва да имат право да гласуват, освен ако не са живяли определен период от време в България, но най-малко 3 месеца за последната 1 година. Веднага ти давам пример, мой познат, ирландец, живял в ирландия 2 години, след това във Великобритания, с два паспорта - ирландски и британски, няма право да гласува в Ирландия, защото не живее там и не е живял там за последните 50 години. Според твоето изказване, излиза едва ли не, че емигрантите поддържат цялата ни икономика. Я пак се замисли над изказването си. Иначе - всички с двойно гражданство от Турция трябва да духат супат, първо защото не живеят в България и второ, защото повечето от тях не говорят вече български - за какво честно гласуване говорим. Останалите - да се върнат да поживетя най-малко 3 месеца за една календарна година и тогава да гласуват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И този път ли ще сме безразлични???
Collapse
X
-
ele написа:batproho написа:Тезата ми беше съвсем друга, "Но едно си баба знае, едно си баба бае".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
_жоро_ написа:Sev написа:щом някой не живее в БГ да си гледа работатаняма какво да гласуванапуснал потъващия кораб, а ще избира кой да ме управлявада променят законапримерно нещо от сорта - който не е пребивавал поне за 3 месеца от последните 12 в родината да духа супатаживеят си по "белия" свят , мият чинии и разнасят пици и разправят в БГ колко било зле, а ще имат право на глас...няма нуждане плащат данъци, а харчат пари от нашите за да им се откриват секции и подобни...Доган от мног време ръководи държавата...
Коментар
-
ogi28bСамо че парите от фондовете, които, заради да не казвам кои, не ги получихме, идват от данъците на всички граждани на ЕС. пак си помисли дали трябва или не трябва да гласуват. Според мен всеки Българин, който е в ЕС трябва да гласува, но не и тези извън него. С което ще навляза в една друга тема - дано Турция никога не стане член на ЕС.batproho не я разбрах, честноВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Atanas71: ще се изказвам сколкото изречения искам - мисля, че няма ограничения колко дълго да е едно изказване.Не съм съгласна за емигрантите. Не всички пращат пари, а дори и да плащат, не мисля, че го правят от милосърдие към България и повечето, при първа възможност, се омитат със семействата си. Българи, живеещи извън ЕС не трябва да имат право да гласуват, освен ако не са живяли определен период от време в България, но най-малко 3 месеца за последната 1 година. Веднага ти давам пример, мой познат, ирландец, живял в ирландия 2 години, след това във Великобритания, с два паспорта - ирландски и британски, няма право да гласува в Ирландия, защото не живее там и не е живял там за последните 50 години. Според твоето изказване, излиза едва ли не, че емигрантите поддържат цялата ни икономика. Я пак се замисли над изказването си. Иначе - всички с двойно гражданство от Турция трябва да духат супат, първо защото не живеят в България и второ, защото повечето от тях не говорят вече български - за какво честно гласуване говорим. Останалите - да се върнат да поживетя най-малко 3 месеца за една календарна година и тогава да гласуват.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2274631 Честито на печелившите!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
ogi28b написа:Така и 200 000 турци влизащи в България в деня на изборите също ще изгубят правото си на глас.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Много приказки се изприказваха но "файда от ползата никаква" както се казва.За жалост избирателната активност е на трагично ниско ниво, поне в Бургас .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При сегашните обявени предварителни резултати, партия ГЕРБ ще има 89-90 депутати от пропорционалното гласуване (41 / 100 при 5 % разпределени гласове) , и кой знае колко от мажоритарните. Това означава че с който и да направи коалиция, ББ ще има пълната власт, и ще може да махне доган от властта. Яне Янев от РЗС не си е плащал кабелната телевизия от 3 месеца
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар