Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И този път ли ще сме безразлични???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хубаво е да се прочете подробно.Ако се препрочете,още по добре.http://www.novinar.net/?act=news&act...l=Mjk4NzsyOQ==

Коментар

Stefan Hadjov написа:
      Хубаво е да се прочете подробно.Ако се препрочете,още по добре.http://www.novinar.net/?act=news&act...l=Mjk4NzsyOQ==
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Софийската община съди водача на листата на ГЕРБ за София:Става дума за аферата с купуването на терена в "Стрелбище" с "фалшив" подпис на ББ. Смятайте щом този човек сега е водач на листа колко е бил фалшив. Просто са намерили бушон който да гръмне ако се разчуе ...Цялата статия: http://19min.bg/news/8/17687.htmlЕдит:ХАХА това ми хареса "Всички партии действат като ДПС, но само Ахмед Доган е достатъчно нагъл, за да изрече тия истини на глас"Петьо Цеков

Коментар

ilkor написа:
          Софийската община съди водача на листата на ГЕРБ за София:Става дума за аферата с купуването на терена в "Стрелбище" с "фалшив" подпис на ББ. Смятайте щом този човек сега е водач на листа колко е бил фалшив. Просто са намерили бушон който да гръмне ако се разчуе ...Цялата статия: http://19min.bg/news/8/17687.htmlЕдит:ХАХА това ми хареса "Всички партии действат като ДПС, но само Ахмед Доган е достатъчно нагъл, за да изрече тия истини на глас"Петьо Цеков
          Това че някой съди някой не значи, че този някой е виновен. И аз мога да съдя съседа, че някой ми е отрязал дърветата, но дали е той, това вече е друг въпрос. Може да става въпрос за не толкова евтина кампания срещу ГЕРБ, както се видя, всички са много добри в подливането на вода на останалите.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

В случая общината с кмет ББ съди водача на ГЕРБ с лидер ББ. А го съдят защото реално той в момента е собственик на имота.В това никой не се съмнява. А ББ заяви че иска да си върне терена. Как? Като направи сегашния му собственик депутат и делото бъде прекратено ?

Коментар

ilkor написа:
              Забелязал съм една много повтаряща се тенденция в твоите постове:обичаш да излагаш недоказали се факти в защита на твои предположения:1.Щома са хакнали блога на Станишев,значи зад това стои Костов.Просто е много смешно за сериозни хора.2.Щом някой е извършил нещо незаконно от общината,значи зад него е Бойко Борисов.Просто смешно и за не много сериозни хора.3.Щом Доган е казал нещо за себе си,това значи че важи за всички останали.Това пък е най смешното от всичко. Очевидно вие от БСП вече съвсем сте си загубили нервите и се чудите какво да измислите в стремежа си да плюете и черните.

Коментар

ilkor написа:
                В случая общината с кмет ББ съди водача на ГЕРБ с лидер ББ. А го съдят защото реално той в момента е собственик на имота.В това никой не се съмнява. А ББ заяви че иска да си върне терена. Как? Като направи сегашния му собственик депутат и делото бъде прекратено ?
                Кораба потъва застрашително бързо , под "ръководството" на тримата разбойници, ти си се захванал за сламка[непотвърдена информация] БСП за пореден път докара страната до катастрофа..... но явно това него виждаш. Доган в прав текст го доказа , че той разпределя всичко в държавата и това без разрешение на БСП не е могло да стане. Наглоста на серГей се покачи до такава степен че вече открито се смее в очите на българския народ. Народен съд за разбойниците и пребиване с камъни , това е не демократично , също толкова не демократично е да ни обират Жалко че управата на форума не може да го прозре или не иска
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Стефане, само не мога да разбера, защо квалифицираш хората на "ВИЕ" и "НИЕ"?! Кои сте "ВИЕ" и кои сме "НИЕ"? Аз от "ВИЕ" или от "НИЕ" съм?

Коментар

ele написа:
                    ilkor написа:
                    Това че някой съди някой не значи, че този някой е виновен. И аз мога да съдя съседа, че някой ми е отрязал дърветата, но дали е той, това вече е друг въпрос. Може да става въпрос за не толкова евтина кампания срещу ГЕРБ, както се видя, всички са много добри в подливането на вода на останалите.
                    Основно БСП друг не виждам .
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                      ilkor написа:
                      Кораба потъва застрашително бързо , под "ръководството" на тримата разбойници, ти си се захванал за сламка[непотвърдена информация] БСП за пореден път докара страната до катастрофа..... но явно това него виждаш. Доган в прав текст го доказа , че той разпределя всичко в държавата и това без разрешение на БСП не е могло да стане. Наглоста на серГей се покачи до такава степен че вече открито се смее в очите на българския народ. Народен съд за разбойниците и пребиване с камъни , това е не демократично , също толкова не демократично е да ни обират Жалко че управата на форума не може да го прозре или не иска
                      Би ли пояснил какво общо има управата на форума с политиката и с "управлението" на "държавата"?
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Kuku написа:
                        Стефане, само не мога да разбера, защо квалифицираш хората на "ВИЕ" и "НИЕ"?! Кои сте "ВИЕ" и кои сме "НИЕ"? Аз от "ВИЕ" или от "НИЕ" съм?
                        Аз не ги квалифицирам,а всеки сам се квалифицира чрез постовете си.Тези които се мъчат всячески да защитават тримата е ясно кои са.И тези които се възмущаваме от безобразията им е също ясно.Изглежда че само на тембе не ти е ясно.Аз не знам от кои си и не помня на всеки какво е отношението му към тримата.Но има изказвания ,които особенно ми правят впечатление,каквото в случая беше на ilkor.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Atanas71 написа:
                          ilkor написа:
                          Би ли пояснил какво общо има управата на форума с политиката и с "управлението" на "държавата"?
                          Не няма общо с управлението на държавата , но не премахва постояно сипещия се [незнам как да го нарека] гювеч във форума от този тип http://www.boykostov.info/boyko/?gcl...FQoUzAodMDSnAw Печелел форума от това. Точно от това ли печели? Или на някой му се иска това или други подобни постояно да присъства в форума. Явно е много важно това да е там долу винаги

Коментар

Цитат от изказването на Мохамед във www.westi.bg:МОХАМЕД_АЛИ България Абе мама ви да еба гяурска, вас кожицата ли ви сърби бе прости овчари. Налягайте си парцалите и много, много крякане да няма, че да не ви резнат робските кухи кратуни. Не гневете Доган Ага, че турски аскер само за 24 часа може да помете помийната ви държава от лицето на земята. И без това няма много полза от генетично простото ви племе. В него е ножа, в него е хляба, колкото ви отреже толкова. Айде деф ол бурдан, гяури крастави... Продължавайте да се чудите дали да гласувате на 5-ти и дали да гласувате за тримата сладури.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                              ....
                              Е, кажи ми са, как пък разбра, кво ми е ясно и кво не?!

Коментар

Е кво сега като съм администратор не мога ли да изкажа личното си мнение ?Да това са ми пристрастията и не ги крия. Старнно как от 2 поста и 3 цитата някои хора си правят генерални заключения...Но аз съм по широко скроен и не отричам че може да има хора с различно мнение по въпроса от моето.Това не ми пречи и не е повод да нападам когото и да било ... всеки си има глава на раменете и си си разсъждава с нея.Факт е че има хора които се дразнят от разлното мнение в спор (като този) показва слабост - според мен "Жалко че управата на форума не може да го прозре или не иска" - това искрено ме развесели - даже повече от цитата на Петьо Цеков Аз бих отговорил - добре че управата не взима този проблем толкова присърце колкото някои от вас че щеше да стане страшно Кой не скача е червен ... скачате ли ? @ Stefan Hadjov - надявам се този ми пост да е също толкова лесно категоризиран от теб и влезе под номер 4 в анализа

Коментар

Working...
                                X