ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И този път ли ще сме безразлични???
Collapse
X
-
dan4o написа:добре де ,пак не се разабра за кой да се гласува,разбрахме само за кой да НЕ се гласува.СДС? ГЕРБ?А-ТАКА?двомя се между ГЕРБ и СДСКостов веднъж изкара българия от дъното ,Борисов и той обещава хубави неща....е?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:ele написа:Никоя политическа сила няма ясна програма какво ще стане, ако влязат в парламента. Ясно като бял ден е, че предизборно са си поделили електората, все едно (то май е така) сме овце..........Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Stefan Hadjov написа:ele написа:Никоя политическа сила няма ясна програма какво ще стане, ако влязат в парламента. Ясно като бял ден е, че предизборно са си поделили електората, все едно (то май е така) сме овце..........Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
@eleНе ти ли прави впечатление,че никой не иска да направи явен телевизионен диспут с Костов и всеки да си каже точно това което искаш.В общ дебат.Никой,защо ли е така.Разни клипчета с брадви и нищо в явен дебат,защото ще лъсне истината и маниполациите.Всеки бяга,особенно Станишев.За Костов всички знаеме какво може и какво е направил от 97-2001 год.И добрите неща и грешки,които е допуснал.И къде и какво правеше Доган тогава.Не виждам по подготвен човек в този момент ,който би могъл да вкара в ред държавата.Това е мое мнение.Само в един явен и продължителен телевизионен дебат може да се разбере,кой как си представя развитието на страната през следващите 4 год и с какви точно мерки може да се постигне.Но за съжаление няма да го видиме.Остават клипчетата с черния пиар.Опит отново да се вкара в действие страха,за постигане на политически цели.
Коментар
-
Аз пък не мога да разбера защо държите да ви говорят разни работи и да ви лъжат? Всеки може да обещае (както сега БСП обещават в края на мандата си средна заплата 900+ лева, пенсии 500+ и т.н.)? Също ако някой си мисли, че който и да дойде на власт няма да подсигури първо себе си и неговите приближени, много, ама много се лъже. Аз лично ще гласувам за ГЕРБ. Също не съм против Костов и мисля, че той се е справил най-добре в управлението последните 20 години, въпреки, че и той не е цвете за мирисане. Но най ме дразни лицемерието и свалянето на гащи. Станишев днес при Бареков го демонстрира. Отвратителен, нагъл мишок. Плюе Бойко, ама яко, то и кампанията им е анти Бойко-Костов (ама то страха какво ли не прави), а като го попита Бареков за коалиция с ГЕРБ, почна да мрънка, че за него нямало забранени коалиции, в името на народа... И има хора му вярват на тоя...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Atanas71: Мда, и аз не видях. Поне някой да обещаваше нещо що годе изпълнимо.... за съжаление всеки се е заел сериозно с плюенето, не с мисленето. И аз се стряскам, като си прочета изказването, но за съжаление логически не мога да стигна до по-добри изводи в момента. Stefan Hadjov: Не правят явен диспут с Костов, щото Костов не им е противник по никакъв начин. Погледни процентите и ще видиш защо. от друга страна, защо Костов да казва какво иска да направи само в диспут? Нима няма други начини?style34: Хвърлянето на кал явно е по-добро от една смислена и реализуема политика. Това ли искаш да ни кажеш? Ако имат някакви идеи и ги кажат поне ще знаем, че ги имат. Когато водят кампания "Кой ще се изплюе по-далеч" дори не знаем, че имат някакви идеи за бъдещето на България. Явно са взели присърце да правят зрелища, остава и хляб да ни дадат и трябва да сме доволни и предоволни. Аз лично се дразня от подобно поведение. Какво може да направи един политик, чието първо и единствено нещо е да оплюе по български опонента си? Сега се плюят, а преди няколко месеца бяха първи дружки, след няколко месеца пак ще са. Дразни ме тази театална постановка. Дразни ме мотото: Да разделим народа, да ги накараме да се изпокарат, да ги накараме и те да започнат да плюят по блоговете и форумите - както и стана. Точно в стила на рекламите: Ако не си купиш нашия перилен препарат, не си добра домакиня... или... Ако не ядеш от нашите вафли си пълен нещастник. Поне някакво уважение да бяха проявили.... ама тц.... Борисов го удари на алчност, вече иска всичко, не само да влезе в парламента, както тръбеше преди няколко месеца.... Станишев се е запенил все едно е глътнал сапун.... няма да продължавам.... (изказването ми важи за всички политически сили)Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2267951
Коментар
-
ele, искам да кажа, че в България, който и политик, каквото и да ти говори, ако звучи добре, то това не е истината. Единствено досега от предизборните обещания и изречени глупости, вярвам на Доган. Вярвам, че наистина той разпределя порциите на финансиране в държавата. И искам да вярвам, че скоро това няма да е така.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ilkor написа:Какво показва това ? Че Костов е наел добри хакери
Коментар
-
Immortal написа:Stefan Hadjov написа:За всеки който се двуоми за кой да гласува има едно просто правило:Гласувай за този срещу който БСП най много плюе...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар