Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И този път ли ще сме безразлични???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Neosi написа:
    НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875 ПЕТКО Р. СЛАВЕЙКОВ
    Дайте да опровергаем поета!Очвкам всички на 5 да дадем своят вот за да имаме право да искаме,който не гласува не би трябвало да претендира после.
    Не карай пил ,шофирай разумно!
    www.onlineins.bg
    http://motorbrad.log.bg/article.php?article_id=55328

Коментар

http://photo-forum.net/forum/read.ph...78813&offset=0 и в другите форуми има офанзива, току виж този път се получи нещо
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Глас народен,глас Божи.Хайде всички на 5-ти пред урните да покажем,че България я има и ние не сме безразлични за самите нас.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Slavi_Lancia написа:
          http://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&t=1178813&i=1178813&offset=0 и в другите форуми има офанзива, току виж този път се получи нещо
          Айде бе, айде дано има ефект всичко това. Много се надявам.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Slavi_Lancia написа:
            http://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&t=1178813&i=1178813&offset=0 и в другите форуми има офанзива, току виж този път се получи нещо
            Слави , пусни го като нова тема като копираш линка така ще има по-голям отзвук Или някой от модераторите да направи това , идеата е добра
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

АКО ДОГАН Е ОТНОВО В УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ !!!ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ, КОГАТО ВЕЧЕ ЩЕ Е КЪСНО - НЕКА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ГЛАСУВАМЕ В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ - САМО ТАКА ЩЕ СЕ УМАЛОВАЖИ ВОТА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ДПС и няма да се получава ето това:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12383927Мечтая си за коалиция ГЕРБ+АТАКА+ някои от останалите свестни (РЕД ЗАК. СПР., ЛИДЕР,...) ... това е лично мнение, за Вас свестните може да са други.Анти кампанията на червените е жалка. Костов може да е бил сякакъв и да е направил някакви грешки но ако не беше валутния борд, от който черпим стабилност и до днес - нямаше да има нито членство в ЕС, нито НАТО нито заплати, нито пенсии.Борисов може да е казал, че са намерили по някой въпрос "общ език", но да не забравяме, че Борисов обича да нарича Костов - "гаргамел".И така само мотивираха привърженици на Костов да подкрепят ГЕРБ - нищо друго не постигнаха с тяхната смешна кампания. Яд ме е, че пак има голям брой новоизлюпени партийки и сума ти гласове ще изпаднат под прага за влизане в парламента като се прахосат по новите партийки вместо да отидат като глас за победителя, и няма да е концентриран нашия вот, щото ни из-по-объркаха, а турците си знаят за кого да си гласуват.
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

snake написа:
                Immortal написа:
                Stefan Hadjov написа:
                ...Не знам дали си чел за героизма,който е проявил финландския народ във войната и с СССР.
                Ти как мислиш? Дали съм чел? Един интересен факт от Зимната война (в която "миролюбивият" СССР напада вероломно Финландия) - снайперистът Симо Хаюха (Simo Häyhä) сам, със снайпера си, успява да убие 505 руснака (потвърдени, с непотвърдените са 800) за по-малко от 100 дни. Блядовете не са успели даже да го ранят.
                Хвала на "героя", успял да избие 505-800 руски ... деца . И аз съм чел за Зимната война. СССР в имперски стил е поставил ултимативни искания на Финландия, след което я напада. Жертвите във всяка война обаче са невинни хора, изпълняващи чужди заповеди. А снайперистът е особена порода войник-хладнокръвен убиец. Точно този тип "героизъм" не мисля, че трябва да бъде възхваляван.И тази предизборна тема се напълни с жлъч и спирам да я следя Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .
                Snake, спекулираш тук.Първо, никъде не съм казал, че е герой. Въпреки, че Финландците го смятат за такъв.Второ, като са руски деца, да вървят да си играят с кукли неваляшки и матрьошки. Щом са хванали автомата - не са деца.Бъди сигурен, че русите са особен вид хора. За тях да убиват себеподобните си е нещо съвсем нормално. Като се почне от сталинските чистки, когато са разстрелвали определен брой хора по спуснат план (за Пазарджишка област, "тройката" трябва да ликвидира 6000 "врагове на народа", като се мине през годините на "големия глад", когато са дебнели съседските деца да ги прикоткат да влязат и да ги сготвят, и се стигне до унищожаването на терористите в театъра на Дубровка, като заедно с тях унищожиха и над 100 невинни човека с отровен газ...Та викаш...деца?Те пък нашите герои... като захванеш от Кочо Честименски, дето заклал жена си и децата си... голямо геройство, няма що.

Коментар

http://vbox7.com/play:378dc44e
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Най-накрая отговор на удара в лицето на това клипче. Аз лично ще го разпратя на всичките си познати, тъй като се съмнявам да го излъчат по национален ефир.
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

style34 написа:
                      http://vbox7.com/play:378dc44e
                      Клипчето е добро.Песента е най-хубавата българска песен, която съм чувал през живота си.Въпреки, че мелодията на песента, навсякъде давана като "народна", всъщност е турска народна. Малко известен факт, който знам от учителя ми по музика др.Пеев, както и потвърден от брат ми, който завършва музикалната академия в Пловдив.Между другото, знаете ли, че и мелодията на сегашния ни химн вероятно е заимствана от еврейска песен?!? И аз се опулих, като го прочетох:http://www.kaldata.com/forums/index....id=770&cat=382

Коментар

само тия дето дойдат да не пипат закона за хазарта
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

добре де ,пак не се разабра за кой да се гласува,разбрахме само за кой да НЕ се гласува.СДС? ГЕРБ?А-ТАКА?двомя се между ГЕРБ и СДСКостов веднъж изкара българия от дъното ,Борисов и той обещава хубави неща....е?
                          типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                          хюндай акцент 1.5 CNG
                          киа каренс +метан

Коментар

Никоя политическа сила няма ясна програма какво ще стане, ако влязат в парламента. Ясно като бял ден е, че предизборно са си поделили електората, все едно (то май е така) сме овце - един взема пенсионерите, друг децата, трети бизнеса, четвърти - турското мнозинство, пети - корумпираните и т.н.. Нямам какво толкова да обещаят, затова започват да се плюят един друг - така, разбира се, е много по-лесно - защо им е да изтъкват собствена програма (която нямат), като могат да хвърлят кал по противника - после, в парламента ще го черпят няколко кебапчета за извинение. За капак на всичко, хората в България не могат да решат за кой да гласуват, иначе много напредничаво знаят за кой да не гласуват и защо - няма да гласуват за Станишев, защото ще вземат Доган, няма да гласуват за Борисов, за да не дойде на власт Костов с големите шамари и да разпродаде държавата. Българските политици са огромна трагедия, трагедия са и ПР-тите им с тъпите предизборни клипчета, от които лъха евтиния (и фалшиви фактури, за да поизточим държавата, т.е. нашия джоб) и лъжи. В момента се сещам за отпадане на ДДС-то при закупуване на първи апартамент на синята коалиция, което на мен ми дойде повече от прах в очите - възможно най-наглата лъжа за тази предизборна кампания. За какво ДДС говорим, когато един партамент се купува от частно лице? За ДДС говорим само ако се купува от фирма, регистрирана по ДДС. А сега познайте на кой са тези фирми! Дори и да махнат ДДС-то пазарът си е пазар - цените може да паднат, но много бързо ще се върнат на предишните стойности. Ако до сега не се е начислявало ДДС и тепърва се въвежда този данък - това вече е друга манджа - цените одма, дори преди публикуването в ДВ, ще скочат с 20%. Всъщност, сега като се замисля, май не са чак толкова голяма трагедия - явно целта им е била такава - точно като рекламата на Каменица - да спасим мъжа. Насочена точно към определени хора, които биха се вързали на подобен театър. А театърът е препълнен и всички им скачате по гайдата, вместо да кажете: Ей, ти какво ще направиш за студентите, за бизнеса, за работещите, за пенсионерите, за децата? Нима всички тези прослойки не са свързани? искате високи пенсии, детски градини, хубави паркове - трябва да внасяте повече осигуровки. искате по-големи заплати - трябва климат за бизнеса. искате проспериращ бизнес - трябва по-малко бюрокрация. А за всичко това трябва по-малко корупция. Не си спомням някой да е споменал, че ще погледне на проблемите глобално. Вместо това, политиците предпочитат да си обменят тинейджърски реплики и да си мерят някои израстъци. Жалко за България. Независимо кой спечели тези избори.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

dan4o написа:
                              добре де ,пак не се разабра за кой да се гласува,разбрахме само за кой да НЕ се гласува.СДС? ГЕРБ?А-ТАКА?двомя се между ГЕРБ и СДСКостов веднъж изкара България от дъното ,Борисов и той обещава хубави неща....е?
                              Щом се двоумиш, гласувай за един от двамата.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

snake написа:
                                А снайперистът е особена порода войник-хладнокръвен убиец. Точно този тип "героизъм" не мисля, че трябва да бъде възхваляван.
                                По време на война обикновено се прави точно това- убиват се хора. Освен в американските екшъни разбира се. Героя за едните е боклук за другите. Един снайперист е точно толкова убиец, колкото и един пилот или артилерист или какъвто и да е друг войник. На война умират хора, а когато срещу теб гърми калашник не ти пука много дали го държи обучен командос или 15г. момче. А иначе аз си преосмислих позицията- ще гласувам за Костов. Не че започнах да го харесвам, но само той ще разкара Доган от властта. Избирам по-малкото зло. Колкото до АТАКА- те са така нужното плашило на ДПС за да мобилизира електората си

Коментар

Working...
                                X