Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И този път ли ще сме безразлични???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefan Hadjov написа:
    ...Не знам дали си чел за героизма,който е проявил финландския народ във войната и с СССР.
    Ти как мислиш? Дали съм чел? Един интересен факт от Зимната война (в която "миролюбивият" СССР напада вероломно Финландия) - снайперистът Симо Хаюха (Simo Häyhä) сам, със снайпера си, успява да убие 505 руснака (потвърдени, с непотвърдените са 800) за по-малко от 100 дни. Блядовете не са успели даже да го ранят.

Коментар

Абе къде са изборите ,къде отидохме .Всеки народ си има героите ,дайте при нас да не останем и без тях
      Не карай пил ,шофирай разумно!
      www.onlineins.bg
      http://motorbrad.log.bg/article.php?article_id=55328

Коментар

ГЛАСУВАЙТЕ на 5-ти !!!

Коментар

пускането на глас не е престъпление

Коментар

Гласувайте за да сте с чиста съвест без значение дали вашият фаворит ще спечели.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

vin_d написа:
              пускането на глас не е престъпление
              По-скоро да не гласуваш е "престъпление" Защо го сложих в кавички
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз немога да разбера ДПС каква партия е- лява, дясна или центристка. Да речем че е центристка примерно,то тогава как така турското население в България е само центристко!??Аз мисля че е нормално част от хората да са с леви, други с десни, а трети с центристки убеждения. При турското население няма такова нещо. Просто се следва генералната линия на партията. Много ми е странно как тези хора нямат никакво собствено мнение? Прилича ми на промиване на мозъци. Като че ли мюсюлманите (не само в България но и по света) са доста податливи на това. Имат си един лидер - и всички му се кланят като на бог.

Коментар

mitakkk написа:
                  Аз немога да разбера ДПС каква партия е- лява, дясна или центристка. Да речем че е центристка примерно,то тогава как така турското население в България е само центристко!??Аз мисля че е нормално част от хората да са с леви, други с десни, а трети с центристки убеждения. При турското население няма такова нещо. Просто се следва генералната линия на партията. Много ми е странно как тези хора нямат никакво собствено мнение? Прилича ми на промиване на мозъци. Като че ли мюсюлманите (не само в България но и по света) са доста податливи на това. Имат си един лидер - и всички му се кланят като на бог.
                  Друг е въпроса, че тези хора които гласуват за ДПС и идея си нямат какво е ляво и какво е дясно :D
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

mitakkk написа:
                    Ти не си ли разбрал,че в BG ляво и дясно са само условни обозначения и в действителност нямат никаква стойност.В BG няма ляво,няма дясно-има интереси,гювеч и грабеж.Ако имаше малко поне идеология и морал щеше ли БКП за една нощ да стане БСП и в лицето Станишев да провежда най-дясната политика от 20 год преход.Ти чул ли си някъде по света лява партия да въведе плосък данък 10 %.Така,че каквито ДПС,такива и БСП-не е важно лава или дясна,важното е да сме във власта и да крадеме кокото може повече.Или както се казва кокото повече-повече. ГЛАСУВАЙТЕ,но НЕ гласувайте за партии за които има риск да не прескочат 4%,защото точно тогава вашия глас ще отиде точно там където най малко бихте желали-при някои от прескочилите.

Коментар

Това нещо няма да се получи решението е да отидем да гласуваме а не да си траем както обикновенно.Протести и гражданско неподчинение това не е вариант росто става кучетата си лаят а кервана си върви.Трябва да отидем и да дадем гласа си това в начина а не да си седим пред компа и да пишем високо парни изказвания които нямат никаво покритие.Друг е вапроса че много хора не виждат за кого да гласуват.Както е казал Алеко и едните и другите са маскари и е вярно.За пореден път престъпниците ще стават политици и това става заради нашата безучастност.Отудете и даите гласаси.

Коментар

Immortal написа:
                        Stefan Hadjov написа:
                        ...Не знам дали си чел за героизма,който е проявил финландския народ във войната и с СССР.
                        Ти как мислиш? Дали съм чел? Един интересен факт от Зимната война (в която "миролюбивият" СССР напада вероломно Финландия) - снайперистът Симо Хаюха (Simo Häyhä) сам, със снайпера си, успява да убие 505 руснака (потвърдени, с непотвърдените са 800) за по-малко от 100 дни. Блядовете не са успели даже да го ранят.
                        Хвала на "героя", успял да избие 505-800 руски ... деца . И аз съм чел за Зимната война. СССР в имперски стил е поставил ултимативни искания на Финландия, след което я напада. Жертвите във всяка война обаче са невинни хора, изпълняващи чужди заповеди. А снайперистът е особена порода войник-хладнокръвен убиец. Точно този тип "героизъм" не мисля, че трябва да бъде възхваляван.И тази предизборна тема се напълни с жлъч и спирам да я следя Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Еииии браво бре чак ме радвате, само да разбера че пак някои не е гласувал Всички ви искам пред урните ако не искате 2-ро турско робство или циганско, аз по това време съм на море ама ще си доида само заради това до Пловдив
                          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Цитат от вестник КАПИТАЛ:"Истината е, че схемата на Ахмед Доган за присъствие във властта, както и всички опити за контролиран, купен, корпоративен, туристически или друг вид манипулиран вот се получават само и единствено заради ниската избирателна активност.Когато хората, които пропускат изборите, са два пъти повече от тези, които гласуват, Доган ще е в позиция да разпределя порции. И е прав. Много сме зле."

Коментар

НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875 ПЕТКО Р. СЛАВЕЙКОВ
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=SnmPvPKDfZE

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                                ex:Opel Kadett 1.3
                                ex:Fiat 125p
                                ex:Москвич 412

Коментар

Working...
                                X