Незнам...честно казано...наистина незнам..за това ще ни управляват ибрикчий и комунисти...И най-ме е яд не за мен...моето е минало...но за децата ни...Я СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ БЕ!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И този път ли ще сме безразлични???
Collapse
X
-
style34 написа:... Какво да правиш с хора, които даже не искат да гласуват?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Тя темата беше май за друго ама...Вижте, на запад, в частност и САЩ, не става въпрос само за заплати. Става дума и за много други неща.Става дума за освободения дух на хората. За условията, които се създават на всеки човек, за да може да се развива той най-пълноценно.Миналата неделя (или събота) гледах едно предаване, за гърците, които са живели в САЩ и са се върнали в Гърция. Е, ми една жена, която е успяла и в САЩ, и в Гърция, каза следното: "Ако сега трябваше да решавам дали да се върна в Гърция, или да остана в САЩ, не бих се върнала."Дадоха и един американски сенатор, който отишъл от Гърция в САЩ на 13 години, не е познавал никой и е бил ваксаджийче. Кога в България едно ваксаджийче ще стане депутат?!? За това говоря.За съжаление не съм бил все още в САЩ, но имам много приятели, които са там, и с които поддържам постоянна връзка. Някои от тях си идват за малко, и пак заминават. Други се върнаха уж за постоянно, но само след няколко месеца тук пак започнаха да говорят за заминаване. Явно има защо."Българската нация е болна в душата си. И тя е болна от повече от 50 години" (П. Бочаров). Аз бих добавил, че е болна от неизлечима болест. Тя се нарича русофилство, и докато боледуваме от тази болест, ще си седим в лудницата, където ни е мястото. Боли, ама е така!Тодор Колев едно време пееше - "на ляво да тръгна, на дясно ли? И аз вече не знам накъде?"... Докато не знаем - ей на! Тъй ще е!Няма ни една нормална, бяла държава, която да е прокопсала с ляво управление.Посочете ми поне една.Гласувайте, и умната! Не русата! (т.е. не мислете с онази си работа, а с главите си)
Коментар
-
Immortal написа:Тя темата беше май за друго ама...Вижте, на запад, в частност и САЩ, не става въпрос само за заплати. Става дума и за много други неща.Става дума за освободения дух на хората. За условията, които се създават на всеки човек, за да може да се развива той най-пълноценно.Миналата неделя (или събота) гледах едно предаване, за гърците, които са живели в САЩ и са се върнали в Гърция. Е, ми една жена, която е успяла и в САЩ, и в Гърция, каза следното: "Ако сега трябваше да решавам дали да се върна в Гърция, или да остана в САЩ, не бих се върнала."Дадоха и един американски сенатор, който отишъл от Гърция в САЩ на 13 години, не е познавал никой и е бил ваксаджийче. Кога в България едно ваксаджийче ще стане депутат?!? За това говоря.За съжаление не съм бил все още в САЩ, но имам много приятели, които са там, и с които поддържам постоянна връзка. Някои от тях си идват за малко, и пак заминават. Други се върнаха уж за постоянно, но само след няколко месеца тук пак започнаха да говорят за заминаване. Явно има защо."Българската нация е болна в душата си. И тя е болна от повече от 50 години" (П. Бочаров). Аз бих добавил, че е болна от неизлечима болест. Тя се нарича русофилство, и докато боледуваме от тази болест, ще си седим в лудницата, където ни е мястото. Боли, ама е така!Тодор Колев едно време пееше - "на ляво да тръгна, на дясно ли? И аз вече не знам накъде?"... Докато не знаем - ей на! Тъй ще е!Няма ни една нормална, бяла държава, която да е прокопсала с ляво управление.Посочете ми поне една.Гласувайте, и умната! Не русата! (т.е. не мислете с онази си работа, а с главите си)The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Гласуваш ли за СТАНИШЕВ,получаваш ДОГАН.Схемата е от ясна по-ясна.Само при ИВАН КОСТОВ,ДОГАН беше OUT от власта и примерно хрисим.Преди 17 години само Костов каза "Доган е проклятие за България" и го изпрати в активна почивка.За това ще гласувам за ИВАН КОСТОВ.Освен това смятам че е най подготвения политик и с най голям опит за министър-председател-особенно за момент като сегашния.И най много на него вярвам къде ще отиде Доган.За това знаеме кои,най много от се страхуват от Костов.В случая важи в пълна сила максимата:Кажи ми на един човек,кои са му враговете, за да ти кажа какъв е. В крайна сметка ГЛАСУВАЙТЕ за когото искате,но обезателно ГЛАСУВАЙТЕ.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Suppish, това "вратовръзка" сигурно означава, че те обижда на "висшист" ...Висшист с висшист такъв ... Вид Дизел ... юриСдикция означава правото да се съди, правото да разглеждаш даден въпрос, а не държавен орган.Един вид ХЕИ не могат да ти напишат акт за превишена скорост защото не е в тяхната юрисдикция.Сложна думичка, ама дано да си я разбрал..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
вратовръзка смисъл има големи връзки човека,не съм искал да обиждал изобщо. Малоне ти се ме разбрал съм сигорен ма нали си знам че ме следиш за грешки, само тва е.А и малко фитилжия ли ше излезеш.Верно че беше такъв смисъла на другата ми обаркана дума,сеа се сетих, прав си. давайте по-темата
Коментар
-
Следя те изкъсо аз, да не се отклоняваш много от правия път. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Immortal написа:Няма ни една нормална, бяла държава, която да е прокопсала с ляво управление.Посочете ми поне една.
Коментар
-
Immortal написа:Stefan Hadjov написа:Immortal написа:Няма ни една нормална, бяла държава, която да е прокопсала с ляво управление.Посочете ми поне една.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Immortal написа:Stefan Hadjov написа:Immortal написа:Няма ни една нормална, бяла държава, която да е прокопсала с ляво управление.Посочете ми поне една.Marea HLX 147ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар