Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И този път ли ще сме безразлични???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Незнам...честно казано...наистина незнам..за това ще ни управляват ибрикчий и комунисти...И най-ме е яд не за мен...моето е минало...но за децата ни...Я СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ БЕ!!!!!
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

..

Не оставяйте нито един ваш познат да не гласува и нещата ще си дойдат на мястото.Щото в противен случай онази система,,Донт,,ще гласува вместо вас и ще ви разкатае мамицата.

Коментар

style34 написа:
        ... Какво да правиш с хора, които даже не искат да гласуват?
        Аве аз се сещам за няколко неща...ама никой няма да остане доволен. Нали сме дИмукрация! Мисля, че колегата style34 каза малко по-горе това за 50% отгоре над основната надница. Да явно го има тва в щатите ,но вярвай ми има го и тук! Проблема не е този, защото има много добре платени длъжности и професии и в България. Проблема е, че българчетата сме готови на всичко навън, но не и в собствената си родина! Как го няма този ентусиазъм и тук ве...ще кажеш: ми няма да ми платят толкова колкото ще ми платят там на 4000+ км от България! Вероятно си прав, прав си също и за това, че тук е зле ,ама дали всичко в щатите или където и да било навън винаги е било толкова лесно? И дали американците са ходили да берът ягодите на кралицата , само и само да направят една-две годишни заплати за три - четири месеца?!Няма как да стане лесно и докато всички по всякакъв възможен начин не се събудим от емоционалната дупка няма как да се оправим. Също си мисля , че ние като гражданско общество сме още в стадии /нали така се пише/ на зародиш или нещо такова, даже по-дребно. Трябва да се научим да живеем с отговорностите си и след това да започнем да искаме...по-добро образование за всички /включая и мангалите/;по-добро здравеопазване;по-добри доходи и по-щастливи деца по детските площадки. Това не е утопия и ще стане ,но трябва да пораснем, да се поучукаме и да ни заболи, щото толкова нежна революция мина през България, че народа бързо забрави! И за да не е спам: моля ви не оставяйте двайсет годишни момчета и момичета да спасяват интересите на България! Гласувайте , за да няма репортажи за бити и арестувани докато Сокола и другите пионки си прибират дивидентите от поредните опорочени избори.
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Тя темата беше май за друго ама...Вижте, на запад, в частност и САЩ, не става въпрос само за заплати. Става дума и за много други неща.Става дума за освободения дух на хората. За условията, които се създават на всеки човек, за да може да се развива той най-пълноценно.Миналата неделя (или събота) гледах едно предаване, за гърците, които са живели в САЩ и са се върнали в Гърция. Е, ми една жена, която е успяла и в САЩ, и в Гърция, каза следното: "Ако сега трябваше да решавам дали да се върна в Гърция, или да остана в САЩ, не бих се върнала."Дадоха и един американски сенатор, който отишъл от Гърция в САЩ на 13 години, не е познавал никой и е бил ваксаджийче. Кога в България едно ваксаджийче ще стане депутат?!? За това говоря.За съжаление не съм бил все още в САЩ, но имам много приятели, които са там, и с които поддържам постоянна връзка. Някои от тях си идват за малко, и пак заминават. Други се върнаха уж за постоянно, но само след няколко месеца тук пак започнаха да говорят за заминаване. Явно има защо."Българската нация е болна в душата си. И тя е болна от повече от 50 години" (П. Бочаров). Аз бих добавил, че е болна от неизлечима болест. Тя се нарича русофилство, и докато боледуваме от тази болест, ще си седим в лудницата, където ни е мястото. Боли, ама е така!Тодор Колев едно време пееше - "на ляво да тръгна, на дясно ли? И аз вече не знам накъде?"... Докато не знаем - ей на! Тъй ще е!Няма ни една нормална, бяла държава, която да е прокопсала с ляво управление.Посочете ми поне една.Гласувайте, и умната! Не русата! (т.е. не мислете с онази си работа, а с главите си)

Коментар

Immortal написа:
            Тя темата беше май за друго ама...Вижте, на запад, в частност и САЩ, не става въпрос само за заплати. Става дума и за много други неща.Става дума за освободения дух на хората. За условията, които се създават на всеки човек, за да може да се развива той най-пълноценно.Миналата неделя (или събота) гледах едно предаване, за гърците, които са живели в САЩ и са се върнали в Гърция. Е, ми една жена, която е успяла и в САЩ, и в Гърция, каза следното: "Ако сега трябваше да решавам дали да се върна в Гърция, или да остана в САЩ, не бих се върнала."Дадоха и един американски сенатор, който отишъл от Гърция в САЩ на 13 години, не е познавал никой и е бил ваксаджийче. Кога в България едно ваксаджийче ще стане депутат?!? За това говоря.За съжаление не съм бил все още в САЩ, но имам много приятели, които са там, и с които поддържам постоянна връзка. Някои от тях си идват за малко, и пак заминават. Други се върнаха уж за постоянно, но само след няколко месеца тук пак започнаха да говорят за заминаване. Явно има защо."Българската нация е болна в душата си. И тя е болна от повече от 50 години" (П. Бочаров). Аз бих добавил, че е болна от неизлечима болест. Тя се нарича русофилство, и докато боледуваме от тази болест, ще си седим в лудницата, където ни е мястото. Боли, ама е така!Тодор Колев едно време пееше - "на ляво да тръгна, на дясно ли? И аз вече не знам накъде?"... Докато не знаем - ей на! Тъй ще е!Няма ни една нормална, бяла държава, която да е прокопсала с ляво управление.Посочете ми поне една.Гласувайте, и умната! Не русата! (т.е. не мислете с онази си работа, а с главите си)
            Мерси градски, че помогна. В смисъл и аз това се опитвам да кажа, а някои все за пари говорят. Не става дума само за пари. Наистина там се чувствах по-свободен отколкото тук. Въпреки, че не си бях "у нас". Мои приятели се чувстват по същия начин.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
              Гласуваш ли за СТАНИШЕВ,получаваш ДОГАН.Схемата е от ясна по-ясна.Само при ИВАН КОСТОВ,ДОГАН беше OUT от власта и примерно хрисим.Преди 17 години само Костов каза "Доган е проклятие за България" и го изпрати в активна почивка.За това ще гласувам за ИВАН КОСТОВ.Освен това смятам че е най подготвения политик и с най голям опит за министър-председател-особенно за момент като сегашния.И най много на него вярвам къде ще отиде Доган.За това знаеме кои,най много от се страхуват от Костов.В случая важи в пълна сила максимата:Кажи ми на един човек,кои са му враговете, за да ти кажа какъв е. В крайна сметка ГЛАСУВАЙТЕ за когото искате,но обезателно ГЛАСУВАЙТЕ.
              Хаджов - този път за разлика от темата за газовите уредби сме 100% на едно мнение! Искам да призова всички - ГЛАСУВАЙТЕ - ако щете и за неизбираеми партии - само ГЛАСУВАЙТЕ!!!Особено след поредната проява на нагло-безочие от другаря Доган - ако това не събуди поне малко заспалата рая в нас - никого нищо няма да стане.Мечтата ми е - 65-70% активност. Не повече.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

колега Suppish ти си бил голема вратовръзка, тез всичките юриздикции си разбутал само за 3 рейса ли,че чак и НЛОтаразправи нещо по-пикантно, мн.харесвам екшаните

Коментар

Suppish, това "вратовръзка" сигурно означава, че те обижда на "висшист" ...Висшист с висшист такъв ... Вид Дизел ... юриСдикция означава правото да се съди, правото да разглеждаш даден въпрос, а не държавен орган.Един вид ХЕИ не могат да ти напишат акт за превишена скорост защото не е в тяхната юрисдикция.Сложна думичка, ама дано да си я разбрал.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

вратовръзка смисъл има големи връзки човека,не съм искал да обиждал изобщо. Малоне ти се ме разбрал съм сигорен ма нали си знам че ме следиш за грешки, само тва е.А и малко фитилжия ли ше излезеш.Верно че беше такъв смисъла на другата ми обаркана дума,сеа се сетих, прав си. давайте по-темата

Коментар

Следя те изкъсо аз, да не се отклоняваш много от правия път. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Yavor написа:
                        Мечтата ми е - 65-70% активност. Не повече.
                        При 65-70% активност при гласуването България ще има друга съдба.Но това много хора не могат го разбра.

Коментар

Immortal написа:
                          Няма ни една нормална, бяла държава, която да е прокопсала с ляво управление.Посочете ми поне една.
                          А ти можеш ли да ми посочиш една държава,която е била близо до Русия и да е прокопсала.Включително и от нейните бивши републики.Посочи ми поне една.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                            Immortal написа:
                            Няма ни една нормална, бяла държава, която да е прокопсала с ляво управление.Посочете ми поне една.
                            А ти можеш ли да ми посочиш една държава,която е била близо до Русия и да е прокопсала.Включително и от нейните бивши републики.Посочи ми поне една.
                            Финландия, макар че част от нейната изконна територия (Карелия) все още е част от Русия.За друга не се сещам Аааа. що бе, и САЩ! Делят ги само някакви си 70-80 км (Беринговия проток).Иначе си прав. Те са заразно зло

Коментар

Immortal написа:
                              Stefan Hadjov написа:
                              Immortal написа:
                              Финландия, макар че част от нейната изконна територия (Карелия) все още е част от Русия.За друга не се сещам Аааа. що бе, и САЩ! Делят ги само някакви си 70-80 км (Беринговия проток).Иначе си прав. Те са заразно зло
                              Финландия е била част от Руската империя и години след 1918 год,когато се отделя от нея успява да живне и се съвземе и то така се съвзема,че през 1940 год по времне на войната която и обявява СССР с цел да я вкара отново в империята,Сталин не успя да я спечели и единствено заграбва точно тогава тази нейна територия Карелия.Ако беше останала в рамките на СССР сега щеше да бъде някое подобие на Беларус.И не забравяй,че все пак Финландия не успя да бъде заразена от тази Чума комунизАма,като успя рано,рано да се съхрани.Не знам дали си чел за героизма,който е проявил финландския народ във войната и с СССР.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                                Immortal написа:
                                Stefan Hadjov написа:
                                Immortal написа:
                                Финландия е била част от Руската империя и години след 1918 год,когато се отделя от нея успява да живне и се съвземе и то така се съвзема,че през 1940 год по времне на войната която и обявява СССР с цел да я вкара отново в империята,Сталин не успя да я спечели и единствено заграбва точно тогава тази нейна територия Карелия.Ако беше останала в рамките на СССР сега щеше да бъде някое подобие на Беларус.И не забравяй,че все пак Финландия не успя да бъде заразена от тази Чума комунизАма,като успя рано,рано да се съхрани.Не знам дали си чел за героизма,който е проявил финландския народ във войната и с СССР.
                                Едва ли има народ който да мрази руснаците повече от финландците,брат ми е женен там вече.....10години,та от него знам.Колкото до тук в България,който гласува за БСП ,все и едно иска пак Доганците и Станишите да ни изтезават и заблуждават.
                                Marea HLX 147ps

Коментар

Working...
                                X