style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И този път ли ще сме безразлични???
Collapse
X
-
-
Силна тема и мненията са интересни. Хубаво е, че едно младо поколение се събужда и иска промяна! Дано се задържи ентусиазма и за в бъдеще, коато ще има реална възможност за изява. Не искам да омаловажавам решението и идеята ти, но не виждаш ли ,че всичко е обречено...причината е една: воним и гнием отвътре! Нито турците са виновни, нито законите и, а тези които не ги спазват. Не мога да разбера едно: как така продаването и купуването на изборния вот е незаконно? Ами ако е така, няма ли някви служби, разузнаване-външно и вътрешно или други подобни, които след явни сигнали да се включат и да разследват това престъпление. С гласуването "под строй",още повече от чужда държава, не се ли заплашва националната сигурност? Ако е така, млади хора на по 20 години ли ще спасяват тая държава????Решение аз нямам...за да докажем , че милеем за родината си ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ!!! Ако ще и с парашути да ги пускат тея минидили...ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА. По този начин самата избирателна система ще ги изхвърли /в най-добрия случай/ от играта. п.п.блокадата трябва да е пред Народното събрание...щото там има по-големи анадолци и от тези в Турция...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
miro2177 написа:Колеги незнам дали забелязвате нещо мн интересно, което мен ме дразни и изважда извън нерви!!! В анкетата за кой ще гласуваме тук в форума за ДПС няма нито един глас. а анкетата в нашия форум е една извадка, доста представителна. има хора от цялата страна на различна възраст, образование, с различни дейности се занимават и т.н. та за тях няма нито един глас, а на изборите ще спечелят 20% примерно, което ще ги направи пак клечки и ще се перчат. е тия 20% от каде ще дойдат???? аиде една част от югоизточна българия, но основната с автобуси! е това ме вбесява и съм абсолютно съгласен че трябва народа в един момент да се вдигне. блокадата на граница е супер демонстрация на нетърпимост, към това някой да те прави на глупак!п.с Наистина най добре е всеки да гласува и да изрази мнение и гражданска позиция!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Мхм. Мненията на suppish и style34 все едно от братя писани. Момчета, не ВИ знам на колко годинки сте, но като идете да бачкате там дето ви е харесало и да живеете за посотоянно там - ще ви кажа - хубаво е, но много бързо ще забравите форумите и интернета щото няма да ви остава НИКАКВО време от бачкане да изкарате за месечната сметка. Щото кефа си има цена... Тук не ви е кеф, но ви е и безплатно Айде акъли няма да ви давам - аз ПАК ще ида да гласувам пък вие си блокирайте магистралите от Турция - 130 секции за тях ще има точно в... Турция А и на оногова с 200та турци с подръчните бухалки - ако в България беше така - щеше да цари ред и порядък. А не да се качвам да правя забележки на съседите, когато решат, че в 23:00 е най-подходящото време да слушат музика като в дискотека... или пък кучето им да пикае на терасата, която се оттича върху прането ми...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не забравайте че ахмед доган издигна паметник на терористите от гара Буново.Незнам дали има друга държава по света където биха позволили това.И все по лошо става че никой не иска да се опълчи на тези негодници.Тази блокада е добра идея, аз лично смятам да отида, дори да е само символично, не че имам нещо против турците ама все пак това е нашата държава на българите за свободата на която толкова хора са си дали живота, а ние сега позволяваме доброволно да ни потурчват.А който смята че не е така - нека се разходи по родопските селца и ще се убедите.Според мен емигранти които са в чужбина са се отказали от България и нямат право да гласуват независимо дали са от турция или където и да е.Който не му харесва България да се маха, щом има хора които биха жертвали родината си само за да живеят с повече пари в чужбина не са българи, ако Левски и Ботев мислеха така щяха да избягат в европа да живеят, но те си дадоха живота за такива плъхове като вас, да могат да живеят свободни и да се наричат българи.И освен това в конституцията са забранени етнически партии а какво е ДПС не е ли точно това?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Политиката е страшно и мръсно нещо. Имах неблагоразумието да вляза в нея чрез една измислена и скалъпена на бързо партийка в Бургас...И излязох толкова бързо, колкото влязох ( бях сред основателите и по документи ). Всичко е една голяма ИГРА. Резултатите от изборите се знаеха отдавна в това число и разните квоти. Не се ядете и не се ръбете помежду си. Нещата трябва да се променят от самите нас. Вярвайте, политиците се плашат от будни умове и от хора зачитащи не само своите интереси. Никой не обърна внимание на това, което написах в началото: Ако има политическа воля и един турчин няма да влезе в парламента. Сетете се за начините.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
За да се придържаме към темата - на 5 юли колко души от форума тръгваме? Ако ще правим нещо да го правим сега, а не да се получи нов 14 януари. Направете си график така, че да гласуваме възможно най-рано и да тръгваме към Свиленград!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:За да се придържаме към темата - на 5 юли колко души от форума тръгваме? Ако ще правим нещо да го правим сега, а не да се получи нов 14 януари. Направете си график така, че да гласуваме възможно най-рано и да тръгваме към Свиленград!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
За пореден път се убеждавам, че хората са адски лесно манипулируеми. Да, има изборен туризъм, но има и цигански махали с над 50% гласове за АТака. Все едно внучката на Менгеле да влезе в Кнесета, ако ме разбирате. Към колегата по повод анкетата - в грешка си, не сме представителна извадка. Не ми се обяснява, но анкета в интернет, във форум за определен вид автомобили, не може да претендира за представителна.Ще блокираме Свиленградlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колега Suppish, имаме проблем но той не е в автобусите. Колко автобуса ще дойдат - 50 ... 100 ?Това са 5000 човека максимум. Ако избирателната активност се вдигне само с 1 ПРОЦЕНТ това са допълнителни 50-60 ХИЛЯДИ гласа.Какво значениеще имат тогава хората от автобуса ? Нека се разкарват щом им харесва ...Вместо да караш хората да висят по границите и да правят засади призовавай ги да гласуват.Оказва се че ние с теб имаме еднаква цел само че различно мение за постигането и.Имаш глава на раменете - помисли малко и не се води по акъла на смешник който в никой случай не е по стока от доган.Това което върши тоя е чист популизъм и манипулация. Той също има изгода от нисък процент избирателна активност защото иначе партията му няма влезе в парламента. Задръстете границите вместо да гласувате и вечерта ще му гледаме мазната физиономия и флегматичния изказ ...
Коментар
-
Доган е реалната власт в държавата!
Вижте и чуйте това....http://www.youtube.com/user/KFZisMTB.../0/r1wZvPkorx8Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Колега нито подкрепям Болен нито Яне..... И не го правя заради неговата идея, нито гласувах и няма да гласувам за негоMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Колеги дори и да не спреме нито един автобус ефек ще има Важното е да се види масовото негодувание към турците и че е дошло време да се махат Дано хората гласуват на тези избори иначе сме направо загубени Проблема с гласуването според мен идва от там че хората масово са или в София или по другите големи градове и няма да си направят труда(или нямат възможност) да бият по 200-300км само за да гласуват,това ни е проблема!Разберете този път няма да доидат руснаците да ни освободят,на никои не му пука,време е поне веднъж да си решиме проблема сами
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Проблема с гласуването според мен идва от там че хората масово са или в София или по другите големи градове и няма да си направят труда(или нямат възможност) да бият по 200-300км само за да гласуват,това ни е проблема!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар