Marea Bipower, много си прав - "но преди всичко всеки един от нас е човек и иска да живее добре". За съжаление, мисля, че е късно за България. Държавата е на мафията и трудно вече някой може да им я вземе. Лично мнение, не ангажирам никой с него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И този път ли ще сме безразлични???
Collapse
X
-
Колеги незнам дали забелязвате нещо мн интересно, което мен ме дразни и изважда извън нерви!!! В анкетата за кой ще гласуваме тук в форума за ДПС няма нито един глас. а анкетата в нашия форум е една извадка, доста представителна. има хора от цялата страна на различна възраст, образование, с различни дейности се занимават и т.н. та за тях няма нито един глас, а на изборите ще спечелят 20% примерно, което ще ги направи пак клечки и ще се перчат. е тия 20% от каде ще дойдат???? аиде една част от югоизточна българия, но основната с автобуси! е това ме вбесява и съм абсолютно съгласен че трябва народа в един момент да се вдигне. блокадата на граница е супер демонстрация на нетърпимост, към това някой да те прави на глупак!п.с Наистина най добре е всеки да гласува и да изрази мнение и гражданска позиция!Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Re: И този път ли ще сме безразлични???
Punto 1.4T написа:Идват избори,замислете се!!!http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=154962Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:Punto 1.4T написа:Идват избори,замислете се!!!http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=154962Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ivannik написа:Punto 1.4T написа:Идват избори,замислете се!!!http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=154962Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Suppish написа:Sev написа:буквално ме разсмивашколко пътя да ти го повторя, че да разбереш какво искаш да ти кажакакво те притеснява?това че се говори че Доган управлява страната (и това ти създава комплекси) или това че не живееш като австрийците примерно?сега ще кажеш че тези неща са свързани, но според мен не саминаха 20 години ако не си забелязалвсички си минаха по реда, същото еSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
style34 написа:Решението е визата и билет за самолета, поне за мен. Жалко, че за сега не мога да го осъществя, но се надявам. И не ми казвайте, че така е най-лесно. Просто, когато корабът потъва, нямаш друг изход освен пояса и зад борда. А и виждал съм как живеят хората. Повярвайте ми мнооого по-добре от нас. Всъщност те живеят, а не просто съществуват, както повечето от българите.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:style34 написа:Решението е визата и билет за самолета, поне за мен. Жалко, че за сега не мога да го осъществя, но се надявам. И не ми казвайте, че така е най-лесно. Просто, когато корабът потъва, нямаш друг изход освен пояса и зад борда. А и виждал съм как живеят хората. Повярвайте ми мнооого по-добре от нас. Всъщност те живеят, а не просто съществуват, както повечето от българите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:jenshen73 написа:style34 написа:Решението е визата и билет за самолета, поне за мен. Жалко, че за сега не мога да го осъществя, но се надявам. И не ми казвайте, че така е най-лесно. Просто, когато корабът потъва, нямаш друг изход освен пояса и зад борда. А и виждал съм как живеят хората. Повярвайте ми мнооого по-добре от нас. Всъщност те живеят, а не просто съществуват, както повечето от българите.Steliyan's Life!
Коментар
-
Такова гласуване и на мен не ми се нрави но като видях кой организира блокадите ...Онзи ден ми казаха едно сравнение което с пълна сила важи за случая. - "Ще борим гонореята с трипер"(за тези които не вдяват двете медицински понятия обозначават една и съща болест)Малко е вулгарно за което се извинявам, но политиката е тежка и мръсна работа
Коментар
-
jenshen73 написа:Ти пък какво знаеш за 5те века и ходил ли си на почивка в Турция, че се пениш??? Толкова толерантни хора като турците - тук в България ще намериш ама друг път. Хайде стига си се пенил, че да не се лъзнеш и да си счупиш нещо. По-добре отиди и гласувай. За някой, който има ШАНС срещу толкова образните от теб турци. От постовете ти съдя, че ИЗОБЩО не си наясно срещу какво се пениш.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Аз не призовавам нико за нищо,всеки си има съвест и глава на раменетеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
jenshen73 написа:ele написа:jenshen73 написа:style34 написа:Решението е визата и билет за самолета, поне за мен. Жалко, че за сега не мога да го осъществя, но се надявам. И не ми казвайте, че така е най-лесно. Просто, когато корабът потъва, нямаш друг изход освен пояса и зад борда. А и виждал съм как живеят хората. Повярвайте ми мнооого по-добре от нас. Всъщност те живеят, а не просто съществуват, както повечето от българите.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
jenshen73 написа:style34 написа:Решението е визата и билет за самолета, поне за мен. Жалко, че за сега не мога да го осъществя, но се надявам. И не ми казвайте, че така е най-лесно. Просто, когато корабът потъва, нямаш друг изход освен пояса и зад борда. А и виждал съм как живеят хората. Повярвайте ми мнооого по-добре от нас. Всъщност те живеят, а не просто съществуват, както повечето от българите.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
jenshen73 написа:МИ айде - партакешите и друм да те няма. Все едно нейде метат и премитат за теб - щи постелат червен килим, с погача сол и мед ще те посрещнат...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар