Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И този път ли ще сме безразлични???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Marea Bipower, много си прав - "но преди всичко всеки един от нас е човек и иска да живее добре". За съжаление, мисля, че е късно за България. Държавата е на мафията и трудно вече някой може да им я вземе. Лично мнение, не ангажирам никой с него.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Колеги незнам дали забелязвате нещо мн интересно, което мен ме дразни и изважда извън нерви!!! В анкетата за кой ще гласуваме тук в форума за ДПС няма нито един глас. а анкетата в нашия форум е една извадка, доста представителна. има хора от цялата страна на различна възраст, образование, с различни дейности се занимават и т.н. та за тях няма нито един глас, а на изборите ще спечелят 20% примерно, което ще ги направи пак клечки и ще се перчат. е тия 20% от каде ще дойдат???? аиде една част от югоизточна българия, но основната с автобуси! е това ме вбесява и съм абсолютно съгласен че трябва народа в един момент да се вдигне. блокадата на граница е супер демонстрация на нетърпимост, към това някой да те прави на глупак!п.с Наистина най добре е всеки да гласува и да изрази мнение и гражданска позиция!
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Re: И този път ли ще сме безразлични???

Punto 1.4T написа:
        Идват избори,замислете се!!!http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=154962
        Не забравяйте какво е казал сатрапа чичко Сталин:-"Не е важно кой гласува,важно е кой брои гласовете".
        Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

ivannik написа:
          Punto 1.4T написа:
          Идват избори,замислете се!!!http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=154962
          Не забравяйте какво е казал сатрапа чичко Сталин:-"Не е важно кой гласува,важно е кой брои гласовете".
          Аз съм един от тези, които ги броят поне от 15 г. насам. Чакам да чуя нещо конкретно за броенето, може и да поспорим. Винаги ми е било интересно как стават тези неща, като купуването на комисии например. Телефонът ми стои написан на таблото за обяви на РИК Пазарджик от месец и половина насам. Как пък никой не ме потърси да ме купи... .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ivannik написа:
            Punto 1.4T написа:
            Освен това мога да добавя и цитат от книга на Атанас Буров : ’’Избори не се печелят, а купуват’’ :D
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Suppish написа:
              Sev написа:
              буквално ме разсмивашколко пътя да ти го повторя, че да разбереш какво искаш да ти кажакакво те притеснява?това че се говори че Доган управлява страната (и това ти създава комплекси) или това че не живееш като австрийците примерно?сега ще кажеш че тези неща са свързани, но според мен не саминаха 20 години ако не си забелязалвсички си минаха по реда, същото е
              Да създава ми комплекси от това, че след 5-те века ще има продължение..........
              Ти пък какво знаеш за 5те века и ходил ли си на почивка в Турция, че се пениш??? Толкова толерантни хора като турците - тук в България ще намериш ама друг път. Хайде стига си се пенил, че да не се лъзнеш и да си счупиш нещо. По-добре отиди и гласувай. За някой, който има ШАНС срещу толкова образните от теб турци. От постовете ти съдя, че ИЗОБЩО не си наясно срещу какво се пениш.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

style34 написа:
                Решението е визата и билет за самолета, поне за мен. Жалко, че за сега не мога да го осъществя, но се надявам. И не ми казвайте, че така е най-лесно. Просто, когато корабът потъва, нямаш друг изход освен пояса и зад борда. А и виждал съм как живеят хората. Повярвайте ми мнооого по-добре от нас. Всъщност те живеят, а не просто съществуват, както повечето от българите.
                Всички мишки това правят - напускат кораба, щото нямат сили да се борят тоя кораб да плава...
                Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                  style34 написа:
                  Решението е визата и билет за самолета, поне за мен. Жалко, че за сега не мога да го осъществя, но се надявам. И не ми казвайте, че така е най-лесно. Просто, когато корабът потъва, нямаш друг изход освен пояса и зад борда. А и виждал съм как живеят хората. Повярвайте ми мнооого по-добре от нас. Всъщност те живеят, а не просто съществуват, както повечето от българите.
                  Всички мишки това правят - напускат кораба, щото нямат сили да се борят тоя кораб да плава...
                  По-добре мишка, която напуска кораба, отколкото гладен плъх на него.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                    jenshen73 написа:
                    style34 написа:
                    МИ айде - партакешите и друм да те няма. Все едно нейде метат и премитат за теб - щи постелат червен килим, с погача сол и мед ще те посрещнат...
                    Steliyan's Life!

Коментар

Такова гласуване и на мен не ми се нрави но като видях кой организира блокадите ...Онзи ден ми казаха едно сравнение което с пълна сила важи за случая. - "Ще борим гонореята с трипер"(за тези които не вдяват двете медицински понятия обозначават една и съща болест)Малко е вулгарно за което се извинявам, но политиката е тежка и мръсна работа

Коментар

jenshen73 написа:
                        Ти пък какво знаеш за 5те века и ходил ли си на почивка в Турция, че се пениш??? Толкова толерантни хора като турците - тук в България ще намериш ама друг път. Хайде стига си се пенил, че да не се лъзнеш и да си счупиш нещо. По-добре отиди и гласувай. За някой, който има ШАНС срещу толкова образните от теб турци. От постовете ти съдя, че ИЗОБЩО не си наясно срещу какво се пениш.
                        Хм...ами аз колега, съм ходил в Турция - 4 пъти на почивка и 5-6 пъти ей така...и потвърждавам, че са безкрайно толерантни, услужливи и квото си искаш. Също така познавам и много български турци тук - твърдя, че са безкрайно услужливи, толерантни, работливи и квото си искаш....НО...има едно НО, а то е ДПС и Ахмед Демир Доган - клика, която е феодализирала турския етнос у нас. Клика, която го използва само и единствено за лични цели, чрез СТРАХ, подчертавам ЧРЕЗ СТРАХ. Именно това трябва да се спре - шайката на Доган - долен ибрикчия, който трябва да разпънат на кръст, заради геноцида, на който подлага тези хора. Или ще ми кажеш, че Доган е светая светих? Агент на ДС, пряк участник и инициатор на възродителния процес, като сега забележи заплашва тези хора пак със същото!!!!!!Така, че не ми обяснявай, за кво иде реч! А и не е лошо да преосмислиш тонът си!Колеги, моля ви ГЛАСУВАЙТЕ, ако искате да спрем тая пасмина!!!!!!!!!!
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Punto 1.4T написа:
                          Аз не призовавам нико за нищо,всеки си има съвест и глава на раменете
                          Колега тук в този форум , тази кауза е обречена Сам виждаш че се започнаха пак великите философски разсъждения: това няма да стане защото.....никой няма да се мръдне.......по-добре....от колкото: и подобни . Робското мислене е неизлечима черта на българина. Той ще ти изтъкне 1001 причини за да не направи нещо и да си разваля рахатлъка. Да по е лесно да надничаш зад ъгъла и да гледаш сейр от колкото да излезеш и направиш нещо. Интересното е че когато се започнат едни разсъждения , всеки се изтъква като много еродирана личност , но не предлага решение според него на дадения проблем . Никой не казва "аз смятам че така трябва да се направи" , а както виждаш самият ти започнаха да те убеждават как няма смисъл , как нищо няма да стане. Никой не казва как може да стане Това е така защото всеки се настройва към всеобщото мнение по въпроса и даже да мисли различно от останалите , е притеснен да изрази различното си мнение. Колеги , не е въпрос да изградим веднага едно общо мнение . Знам че има доста от вас които имат притеснение и липса на смелост да кажат "АЗ мисля така..." Странно когато се появи такава "бодлива" тема как стадно и чинно веднага се намира "правия" път. Сега ще кажа че не използвам думата "стадно" в прекия смисъл за да обидя потребители от форума.
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

jenshen73 написа:
                            ele написа:
                            jenshen73 написа:
                            style34 написа:
                            МИ айде - партакешите и друм да те няма. Все едно нейде метат и премитат за теб - щи постелат червен килим, с погача сол и мед ще те посрещнат...
                            А ти кой си да определяш кой да стой тук и кой да го няма?! И малко по-спокойно с тона и ако искам ще пикая срещу вятъра, и точно не си ти човека, който ще ми дава наклон на ***!!! И да ходил съм в Турция и то не на почивка само, мога да ти кажа, че гледат като разбулени, няма да коментирам отношението на стюардесата в автобуса защото винаги се получаваше на връщане от Истанбул да бъде туркиня, няма да говоря как те гледат по автогарата и въобще на всякъде където не става въпрос за печелене на пари. За мен турците са най-големите ксенофоби независимо в България или където и да е! Естествено, че ще ти целуват задните части по курорти и т.н. Нали все пак ти си им начина да припечелват?! А айде да не се налага да качвам един клип, на мой познати, на който те са на почивка в Кушадаса. Причината е абитуриентският им бал. На клипа първо те са в хотела си, пийват и се веселят и момче от родопския край си носи гайда. Почнали да свирят и да пеят и влизат от управата на хотела и ги изхвърлят без предупреждение. Добре, няма проблеми, нарушават правилата за престой, но след като излизат на плажа и пак започват да свирят на гайда и да пеят от съседните хотели излизат други българи, събират се всички на плажа - около 100 човека и започват да играят хоро. А защо именно добрите турци, които толкова защитаваш, се събрали набързо около 200, че и повече, с ножове,бутилки, тръби........................ А ние можем да слушаме ходжата, да гледаме как изникват нови и нови джамий?!?!Либерален съм, но не искам да ме наричат гяур и да виждам как се погубва държавата.Искам само да запазиш благоприятния тон, защото не ме познаваш, не познаваш и колежката за да почваш да обиждаш Придържайте се към тематаМодераторски екип на fiat-bg.org
                            MB 280 S W108 67' - pickUp
                            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

jenshen73 написа:
                              style34 написа:
                              Когато в кораба има една голяяяма дупка, няма как да плава. Бори се като искаш. Ама аз с вятърни мелници няма да се боря, т.е. не искам. Не ми се губят годините в борба за тоя дето духа. Отишъл съм, видял съм, харесало ми е. Нищо общо с кочината тука. Поне не съм наивник, за да си мисля, че нещо може да се промени в тая мизерия. Чудя се на хората, които вярват в обратното.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

jenshen73 написа:
                                Брех много командваш бе, тц, тц, тц. То всеки иска да командва в тая страна, затова сме на това дередже. Тебе може и да не те посрещнат и ще ги разбера, ама това не означава, че се отнася за всички. Мен поне ме посрещнаха и ме караха да се върна, ама на - бях още глупав тогава и вярвах в България.

Коментар

Working...
                                X