Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И този път ли ще сме безразлични???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    ...Замисли се първо защо изборите са през най-отпускарският сезон.Кой от плажуващите ще си направи труда да се дигне и да гласува на 200 или 300км от там където е регистриран.Ами сезоните работници по морето как ще идат да гласуват?
    Изборите са на 5.07, защото има закон, който казва какъв е мандата на Народното събрание и кога могат да бъдат насрочени изборите. А как се гласува на друго място, вече го изяснихме в една друга тема.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Добре. Ще гласуваме, но нашите българските гласове се разхвърлят междо 20-30 партии и същите лидери на партийки ме упрекват, че турците гласуват повече от нас и са по-единни...Ами, защо нашите политици като виждат накъде вървят нещата не се обединят ( коалират ) и прочие за да натежат нашите гласове. Лично на мен ми е точно през оная работа коя българска партия ще спечели. Вече ги видяхме всичките, но не трябва да даваме път на турците и това е водещото мен.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Suppish написа:
        Ще видите ВИЕ всички ВИЕ като от 111 хил кв. км. станем има няма 40 хил. и как ще смените българските шапки с други такива, и имената ще смените, и имената..... За пореден път го казвам - на 20 години съм и ми пука за това къде и как ще живея. Там Ви е проблема колеги, че точно ВИЕ сте имали доста възможности да създадето по-добро бъдеще за мен, за вашите деца, за всички ни, но от факта, че психиката ви е такава - няма да гласувам защото всичките съм ги видял/а, сега сме в такова положение. Нали ето пак ще кажете малкият пикльо не може да си избърше ********, а тръгнал да променя властта. Именно, щом ВАС ВИ Е СТРАХ да го направите...... Свикнали сте да бъдете мачкани и така ще се отнасят с вас цял живот. АЗ НЯМА ДА СЪМ ТАКЪВ!!!!!!!!
        приятел, кой говори за страхдоста витаеш в облацитея ми обясни как демократична държава, с която даже сме заедно в НАТО ще ни вземе 70 000 км²че те ако решат ще ни вземат всичките 110 843 км², само че това просто няма как да станеникой не ни иска държавата в този смисълза пореден път го казвам - всички партии една майка ги е раждаласлед изборите се отчитат на едно и също място, да не си мислиш че някой ще ги остави да си имат държаваднес Станишев плюе Борисов, той пък плюе по Станишев и Доганпребоядисания поне два пъти Сидеров и той по същия начин, щял да попречи на Турция за ЕС ) ще го пита някойдоста хора, особено по-младите много вярват на този...не знам как да го нарека, който се опитва да прилича на В. Левски
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Как да разбирам този твои пост???Ти никаква надежда ли нямаш за по-добро бъдеще?По-добре ли е турци да те управляват?Ето от такива овце като тебе сме на това положение,едвам се сдържам да не те обидя по по-груб начин Я се поинтересуваи какво става в родопските села и пак говори че турците не искат да завземат България!(не буквално)За хиляден път се убеждавам че единственото нещо което пречи на българина е песимизмът му.Всички мрънкат и се оплакват а когато им се отдаде възможност да се опитат да променят нещо пак мрънкат и негодуват,немога да го проумея това,като не си съгласен си траи вместо да убеждаваш и малкото хора които имат някъкво съзнание.

Коментар

Punto 1.4T написа:
            Как да разбирам този твои пост???Ти никаква надежда ли нямаш за по-добро бъдеще?По-добре ли е турци да те управляват?Ето от такива овце като тебе сме на това положение,едвам се сдържам да не те обидя по по-груб начин Я се поинтересуваи какво става в родопските села и пак говори че турците не искат да завземат България!(не буквално)За хиляден път се убеждавам че единственото нещо което пречи на българина е песимизмът му.Всички мрънкат и се оплакват а когато им се отдаде възможност да се опитат да променят нещо пак мрънкат и негодуват,немога да го проумея това,като не си съгласен си траи вместо да убеждаваш и малкото хора които имат някъкво съзнание.
            Колега,по леко с определенията!Всеки си има глава на раменете за да решава за бъдещето си.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Sev написа:
              Suppish написа:
              Ще видите ВИЕ всички ВИЕ като от 111 хил кв. км. станем има няма 40 хил. и как ще смените българските шапки с други такива, и имената ще смените, и имената..... За пореден път го казвам - на 20 години съм и ми пука за това къде и как ще живея. Там Ви е проблема колеги, че точно ВИЕ сте имали доста възможности да създадето по-добро бъдеще за мен, за вашите деца, за всички ни, но от факта, че психиката ви е такава - няма да гласувам защото всичките съм ги видял/а, сега сме в такова положение. Нали ето пак ще кажете малкият пикльо не може да си избърше ********, а тръгнал да променя властта. Именно, щом ВАС ВИ Е СТРАХ да го направите...... Свикнали сте да бъдете мачкани и така ще се отнасят с вас цял живот. АЗ НЯМА ДА СЪМ ТАКЪВ!!!!!!!!
              приятел, кой говори за страхдоста витаеш в облацитея ми обясни как демократична държава, с която даже сме заедно в НАТО ще ни вземе 70 000 км²че те ако решат ще ни вземат всичките 110 843 км², само че това просто няма как да станеникой не ни иска държавата в този смисълза пореден път го казвам - всички партии една майка ги е раждаласлед изборите се отчитат на едно и също място, да не си мислиш че някой ще ги остави да си имат държаваднес Станишев плюе Борисов, той пък плюе по Станишев и Доганпребоядисания поне два пъти Сидеров и той по същия начин, щял да попречи на Турция за ЕС ) ще го пита някойдоста хора, особено по-младите много вярват на този...не знам как да го нарека, който се опитва да прилича на В. Левски
              Новото Робство - в zamunda.net Просто гледай филма, естествено, че журналистите винаги украсяват информацията, но виж малко факти и интервюта с мюсулмани, наричащи себе си турци, които дори не знаят 1 дума на турски, има доста интересни неща забулени през годините, и както е казал Кемал Ататюрк - Новото робство няма да е със силата на меча, както са го направили прадедите ни, а със силата на културата, образованието и властта.
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

буквално ме разсмивашколко пътя да ти го повторя, че да разбереш какво искаш да ти кажакакво те притеснява?това че се говори че Доган управлява страната (и това ти създава комплекси) или това че не живееш като австрийците примерно?сега ще кажеш че тези неща са свързани, но според мен не саминаха 20 години ако не си забелязалвсички си минаха по реда, същото е

Коментар

На мене тоя Доган ми е изключително противен. Не искам ДПС да са във властта, също и БСП. И както до вчера ГЕРБ и БСП бяха смъртни врагове, вече все по-често се чува, че видиш ли в името на народа МОЖЕЛО да има коалиция. Ебати нещастниците. Всички са готови да си легнат с всеки, за да се докопат до властта. Аз бих гласувал за ГЕРБ, защото се кълняха, че няма да се коалират с ДПС и Станишев. И ако го направят това...тогава вече бих отишъл с по два големи камъка в ръцете пред парламента.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Sev написа:
                    буквално ме разсмивашколко пътя да ти го повторя, че да разбереш какво искаш да ти кажакакво те притеснява?това че се говори че Доган управлява страната (и това ти създава комплекси) или това че не живееш като австрийците примерно?сега ще кажеш че тези неща са свързани, но според мен не саминаха 20 години ако не си забелязалвсички си минаха по реда, същото е
                    Да създава ми комплекси от това, че след 5-те века ще има продължение..........
                    MB 280 S W108 67' - pickUp
                    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Sev, а решението според теб къде е? Защото очевидно проблем има.

Коментар

определено има проблеми и то големида кажа честно нямам представа какво е решението, ние може само да сменяме играчитеще гласувам със 100%-ва сигурност на изборитеи аз не искам такива управляващи, визирам две партии за които не искам и да чувам

Коментар

Решението е визата и билет за самолета, поне за мен. Жалко, че за сега не мога да го осъществя, но се надявам. И не ми казвайте, че така е най-лесно. Просто, когато корабът потъва, нямаш друг изход освен пояса и зад борда. А и виждал съм как живеят хората. Повярвайте ми мнооого по-добре от нас. Всъщност те живеят, а не просто съществуват, както повечето от българите.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Скоро бях по работа в Никопол точно срещу паметника на Васил Левски имах работа е ми да ви кажа че не се чу една дума на български все едно бях в анадола. Добре че Левски е на паметник че незнам как щеше да се чувства ако беше жив.
                            Обичам си работата.

Коментар

style34, не ме разбирай погрешно, нищо лично разбира нямам предвид, но когато каза "кораб" и "потъване" на мен лично ми дойде една друга приказка. Предполагам всички се сещате.За живеенето и съществуването... сигурно си прав, но 95% от тези, които живеят, а не съществуват са родени там. Останалите 5% аз лично ги класифицираме в графата късметлии, образовани, можещи и супер пробивни хора.Отново казвам - това е лично мнение. Сигурно с времето ще ми се промени. А ти ако наистина си решил твърдо, че за теб това е решението ти желая късмет в начинанието.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Sev, и аз ще гласувам, загубих си един час вчера в общината за да си взема бележка, тъй като няма да съм в София, но ще гласувам, най- малкото защото искам да изразя мнение и позиция. Но пак казвам, че не мисля, че в гласуването е изхода от това дередже, защото като гледам новите хубосници и работите, които някои от тях са вършили в близкото минало се навеждам на мисълта, че разликата им със сегашните е чисто визуална.style43- Така де. Окей! За мен персонално това е решението със сигурност, но аз имам родители, които не могат да постъпят така, защото целият им живот и всичко значимо им е тук, а ме е грижа за тях и не искам да живеят по този начин. Иначе не знам до колко е правилно или не е, но лично аз разглеждам държавата като една фирма на, която плащаш за да получаваш било то сигурност, социални мрежи, качествено образование, здравеопазване и така нататък. Е питам аз, щом си плащам, а получавам едно голямо НИЩО, защо да не сменя фирмата? Да, ако всеки разсъждава така ще се загубим като нация, ще се турцизираме и т.н. но преди всичко всеки един от нас е човек и иска да живее добре. Или бъркам някъде?

Коментар

Working...
                                X