Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И този път ли ще сме безразлични???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И този път ли ще сме безразлични???

Идват избори,замислете се!!!http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=154962

Re: И този път ли ще сме безразлични???

Punto 1.4T написа:
    Идват избори,замислете се!!!http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=154962
    Ще дойдат по-рано, ще минат по друг път.... зад тях стоят много пари, власт и мутри - нищо няма да стане.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

един от малкото пъти,в които еле е права,за съжаление тия не може да ги спре импровизирана блокада организирана в нета...виж ако някой подхване подобно нещо по телевизията-примерно Слави,ще стане ад за ония,ама нема...
      ex.Мареа ТД100

Коментар

това е смешно, даже жалкопросто няма как да станевместо такива сложни и незаконни упражнения нека 75-80% да отидат да гласуват
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

поредната БЪЛГАРСКА простотия :D Еми отидете всички да гласувате ,като искате да има полза от вас .Да вземем да си спретнем една гражданска война ,че на балканите само у нас нямаше такава ,голям кеф ще е
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Sev написа:
            това е смешно, даже жалкопросто няма как да станевместо такива сложни и незаконни упражнения нека 75-80% да отидат да гласуват
            Абсолютно точно ! Разни интернет-титани се пенят и нахъсват по форумите, а после дори не си правят труда да гласуват.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

""И това се прави, защото келепира е двоен: няма механизъм, който да попречи на гласувалите там да гласуват и в България - по родните си места. Схемата е горе-долу следната: рано сутринта емигрантите гласуват организирано в Турция, качват се на рейсовете и следообед гласуват за втори път - вече в България.""Добре ние пак можем да гласуваме рано сутринта, и пак да блокираме пътищата! Трябва най-накрая да се направи нещо стига с вашият песимизъм колеги.....
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

това не го вярвамабсурд е да се гласува по 2 пъти в такива мащаби

Коментар

Само да кажа, че на изборите за евро парламент, в Пловдив карах около 10 км заедно с 3 рейса, с пазарджишки регистраций. Пътниците и на 3-те рейса не бяха нито българи, нито християни! От тогава вече наистина вярвам, защото го видях с очите си. Колко ли такива по 3х3 е имало в България? Това го видях точно събота, ден преди изборите, около 19 и 30ч.

Коментар

Suppish написа:
                    ""И това се прави, защото келепира е двоен: няма механизъм, който да попречи на гласувалите там да гласуват и в България - по родните си места. Схемата е горе-долу следната: рано сутринта емигрантите гласуват организирано в Турция, качват се на рейсовете и следообед гласуват за втори път - вече в България.""Добре ние пак можем да гласуваме рано сутринта, и пак да блокираме пътищата! Трябва най-накрая да се направи нещо стига с вашият песимизъм колеги.....
                    Явно само на тебе ти пука колега,евала.Другите подходихте по типично български начин"няма да стане,ама защо и т.н."Точно заради подобно мислене сме били толко години по турско и още какво ли не робство!Казвате да гласуват 80% от хората,а вие гласувате ли?!?А и както винаги ще стане същото,никои не му пука докато лошото не стигне до него и се почва мрънкане и оплакване,изпреварваите събитията бе хора

Коментар

никой не казва че няма рейсове с "туристи", има и то многоно докато закона го позволява - така ще бъдепо-добре призовавай хората да гласуват, отколкото да си говорим за някакви смешни блокади

Коментар

Аз не призовавам нико за нищо,всеки си има съвест и глава на раменете

Коментар

Ще видите ВИЕ всички ВИЕ като от 111 хил кв. км. станем има няма 40 хил. и как ще смените българските шапки с други такива, и имената ще смените, и имената..... За пореден път го казвам - на 20 години съм и ми пука за това къде и как ще живея. Там Ви е проблема колеги, че точно ВИЕ сте имали доста възможности да създадето по-добро бъдеще за мен, за вашите деца, за всички ни, но от факта, че психиката ви е такава - няма да гласувам защото всичките съм ги видял/а, сега сме в такова положение. Нали ето пак ще кажете малкият пикльо не може да си избърше ********, а тръгнал да променя властта. Именно, щом ВАС ВИ Е СТРАХ да го направите...... Свикнали сте да бъдете мачкани и така ще се отнасят с вас цял живот. АЗ НЯМА ДА СЪМ ТАКЪВ!!!!!!!!

Коментар

Има рейсове, има изборни туристи, има организирана подмяна на загубени документи покрай избори. Аз се противопоставям на това, като гласувам. В революции, подписки и петиции не участвам, никога Направете го и вие, просто гласувайте. Обзалагам се, че само 10 дни преди изборите голяма част от хората не знаят дори в коя секция трябва да гласуват, нито пък по какъв начин точно се гласува. Хайде колегата, на който му пука и смята, че на нас не ни пука, да обясни на всички какъв е реда за гласуване на предстоящите избори. Не се заяждам, нека свършим нещо наистина полезно. Ако той не може, аз ще го направя.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Колега, на мен ми е трудно да накарам приятелите си да отидат да гласуват на 100 метра от нас, а ти ми говориш да ги заведа на протест или блокада.Как да стане това???Замисли се първо защо изборите са през най-отпускарският сезон.Кой от плажуващите ще си направи труда да се дигне и да гласува на 200 или 300км от там където е регистриран.Ами сезоните работници по морето как ще идат да гласуват?
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X