Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И този път ли ще сме безразлични???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всъщност истината е, че се върна За мен лично към момента единствения приемлив вариант, при който бих се замислил дали да се махна би бил ако имам предложение и осигурена работа, различаваща се от горе описаните от мен. За съжаление нямам преки наблюдения над емигрантския живот в Европа, а само в Щатите и ми е трудно да коментирам описани от теб случаи. Ако е истина, браво на хората за пробивността.Аз лично си имам страна, в която все още искам да се развивам, боря и живея, пък било то и с цената на няколко стотин (за хиляди не смея да го кажа ) евро на месец. Докога ще е така - не знам, само времето ще покаже.Който наистина е тръгнал да маха, явно си го е решил и едва ли нещо ще го спре, т.е. мога само да му пожелая много късмет и здраво дупе

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

И затова съм тук и аз, като теб.Само дето на моменти горещо съжалявам, че не съм заминал като по-млад. Щото сега съм почти колкото чичо ти и не ми се почва отначало.

Коментар

еей колеги луда работа е тука в БГ. Почетах доста мнения.Имаше едно от 1вите как некой бил карал 10км.след рейс каде били гласували и каде ходили,даже гледам били цели 3ри рейса.Аве колега не си ли направил снимки обади се на полиция не можеше ли да се направи нещо да се разбере ко става.Извикай БТВ репортери а у. http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=154962 АЗ съм твърдо с вас.трябва да напрвим нещонай-малкото да отидем да гласуваме, имам доста познати който си ходят да гласуватще приканвам и другите покрай мен да ходят.ще направа опит да кача една снимка /направена от мен/ точно на място ще е .

Коментар

Е добре де,"там" какъвто и да си,колкото и пари да имаш за тях не си човек.Отбягват те и 1 на 1000 го приемат в обществото,каква е ползата от това като нямаш приятели нямаш личен живот почти(ако имаш семейство там това е)И другото което ми е интересно е защо като е толкова по-добре масово хората се връщат,дали най-хубавите си години за да живеят като скотове в самота Имам 100 примера ако някои си мисли че си говоря празни приказки,истината е че 1 на 1000 човека живее по-добре отколкото тук Само да попитам някои знае ли колко средната заплата в щатите и колко са наемите или кредита за къща?Като ги съпоставите нещата има фаида да се бъхтиш цял живо те ЕВЕНТУАЛНО децата ти да могат да си позволят да живеят прилично.Мисля че се отклонихме доста от темата

Коментар

Веднага ти казвам. Наем за голям апартамент с две бани, две вани, три спални, огромен хол, тераса, климатик(за цялата къща) е 600 долара. Където бях, разбира се. Аз лично като отишъл за малко и никакъв там взимах около 1500-2000 долара на месец, зависи дали ти се бачка. Щото като останеш днес 2-3 часа след работа и си 30 долара напред. Прави ти сметката. Immortal e отговорил на всичко друго вместо мен. Казах вече за една моя позната. От 4 години е там, на 22 години е. От 2 години има чисто нова кола. Живее все още под наем. Беше сервитьорка, сега е в адвокатска кантора. Там сервитоьорите в добрите ресторанти, между другото, взимат по 100-200 долара бакшиши на смяна. Но и обслужването няма нищо, ама нищо общо с тук. Ако ти е препечена пържолата - получаваш нова и евентуално десерт за сметка на заведението :D
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

vin_d написа:
              еей колеги луда работа е тука в БГ. Почетах доста мнения.Имаше едно от 1вите как некой бил карал 10км.след рейс каде били гласували и каде ходили,даже гледам били цели 3ри рейса.Аве колега не си ли направил снимки обади се на полиция не можеше ли да се направи нещо да се разбере ко става.Извикай БТВ репортери а у. http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=154962 АЗ съм твърдо с вас.трябва да напрвим нещонай-малкото да отидем да гласуваме, имам доста познати който си ходят да гласуватще приканвам и другите покрай мен да ходят.ще направа опит да кача една снимка /направена от мен/ точно на място ще е .
              Обаче колега ти се доказваш, че нито можеш да пишеш, нито да четеш! Казах, че съм карал с рейсове не зад, пред, под, над тях. Просто така се случи. И да три рейса бяха, даже се обадих на НСБОП, БТВ, ТВ 1000 и Дарик Радио. И интересно всички се телепортираха на секундата, направиха материал, БОП-аджийте дойдоха с летяща чиния и с лазер спряха гласоподавателите...... Мислете преди да напишете нещо
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

style34 написа:
                Веднага ти казвам. Наем за голям апартамент с две бани, две вани, три спални, огромен хол, тераса, климатик(за цялата къща) е 600 долара. Където бях, разбира се. Аз лично като отишъл за малко и никакъв там взимах около 1500-2000 долара на месец, зависи дали ти се бачка. Щото като останеш днес 2-3 часа след работа и си 30 долара напред. Прави ти сметката. Immortal e отговорил на всичко друго вместо мен. Казах вече за една моя позната. От 4 години е там, на 22 години е. От 2 години има чисто нова кола. Живее все още под наем. Беше сервитьорка, сега е в адвокатска кантора. Там сервитоьорите в добрите ресторанти, между другото, взимат по 100-200 долара бакшиши на смяна. Но и обслужването няма нищо, ама нищо общо с тук. Ако ти е препечена пържолата - получаваш нова и евентуално десерт за сметка на заведението :D
                значи демек излиза че си изкарвал 1600 $ без да броим яденето нали ? е за 2000 лева ли си продавате душите да висите по чужбина да таковате грозотии им и да висите по цял ден пред компютъра ?И аз съм бил в Германия за 5 месеца една свестна к..ва нямаше :D умрели кръчми умрели хора и т.н. супер хубаво е в чужбина обаче да си чужденец да си на гости ,да си почиваш да ти слугуват и да те гледат в очите
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Гласувайте на всяка цена гласувайте !Не може 5% от населението на една държава пак да ни вкара в робство -сега икономическо!
                  Не карай пил ,шофирай разумно!
                  www.onlineins.bg
                  http://motorbrad.log.bg/article.php?article_id=55328

Коментар

Гласуваш ли за СТАНИШЕВ,получаваш ДОГАН.Схемата е от ясна по-ясна.Само при ИВАН КОСТОВ,ДОГАН беше OUT от власта и примерно хрисим.Преди 17 години само Костов каза "Доган е проклятие за България" и го изпрати в активна почивка.За това ще гласувам за ИВАН КОСТОВ.Освен това смятам че е най подготвения политик и с най голям опит за министър-председател-особенно за момент като сегашния.И най много на него вярвам къде ще отиде Доган.За това знаеме кои,най много от се страхуват от Костов.В случая важи в пълна сила максимата:Кажи ми на един човек,кои са му враговете, за да ти кажа какъв е. В крайна сметка ГЛАСУВАЙТЕ за когото искате,но обезателно ГЛАСУВАЙТЕ.

Коментар

tomazo написа:
                      style34 написа:
                      значи демек излиза че си изкарвал 1600 $ без да броим яденето нали ? е за 2000 лева ли си продавате душите да висите по чужбина да таковате грозотии им и да висите по цял ден пред компютъра ?И аз съм бил в Германия за 5 месеца една свестна к..ва нямаше :D умрели кръчми умрели хора и т.н. супер хубаво е в чужбина обаче да си чужденец да си на гости ,да си почиваш да ти слугуват и да те гледат в очите
                      Яденето - два пъти на ден, на корем, от работодателя . Ти си поредния разбрал, недоразбрал и се изказваш. Харесва ми начина им на живот, отношението по между им. Така ясно ли е? Ти колко искаш да взимам в началото? Колко хора взимат тук толкова пари? Никой не е казал, че отиваш и ставаш милионер. Щом най-смешния мексиканец можеше да си позволи да кара поне новия Мустанг, който там е масова кола, няма какво да говорим. Тъпи били американците. Нека са тъпи. Ама лятото всеки се качва на огромния си пикап, закача отзад двата джета и отива да си почива без притеснения. Ама Ок бе хора, заблуждавайте се, че тук е хубаво. И аз така си мислех преди да видя някои неща.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                        Гласуваш ли за СТАНИШЕВ,получаваш ДОГАН.Схемата е от ясна по-ясна.Само при ИВАН КОСТОВ,ДОГАН беше OUT от власта и примерно хрисим.Преди 17 години само Костов каза "Доган е проклятие за България" и го изпрати в активна почивка.За това ще гласувам за ИВАН КОСТОВ.Освен това смятам че е най подготвения политик и с най голям опит за министър-председател-особенно за момент като сегашния.И най много на него вярвам къде ще отиде Доган.За това знаеме кои,най много от се страхуват от Костов.В случая важи в пълна сила максимата:Кажи ми на един човек,кои са му враговете, за да ти кажа какъв е. В крайна сметка ГЛАСУВАЙТЕ за когото искате,но обезателно ГЛАСУВАЙТЕ.
                        Само да допълня - НЕ гласуваш, получаваш пак Доган. Така че всички на избори!

Коментар

Просто гола вода сме като народ....Чета темата и не вярвам на очите се...седнал някой да ми обяснява колко е добре там!!!! Абе йоланкоолу..бил съм ТАМ много повече от тебе и знам как е...ама защо е така? Защото имат държава! Защото хората имат гражданска позиция!!! Защото имат мнение!!А сега тук подсмърчате и се вайкате защо и как!!! Не сме народ а мърша...нищо не става от нас...
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                            Просто гола вода сме като народ....Чета темата и не вярвам на очите се...седнал някой да ми обяснява колко е добре там!!!! Абе йоланкоолу..бил съм ТАМ много повече от тебе и знам как е...ама защо е така? Защото имат държава! Защото хората имат гражданска позиция!!! Защото имат мнение!!А сега тук подсмърчате и се вайкате защо и как!!! Не сме народ а мърша...нищо не става от нас...
                            Добро утро...

Коментар

Не...не е "Добро утро"...кво правим?
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                                Не...не е "Добро утро"...кво правим?
                                Кво да правим? Има ли смисъл след горното твърдение твоето, което подкрепям. Какво да правиш с хора, които даже не искат да гласуват?

Коментар

Working...
                                X