ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И този път ли ще сме безразлични???
Collapse
X
-
-
Ами аз също недоумявам защо има хора които примерно се връзват на Волен и Атака. Но не ги наричам "боклуци" заради това А кое е проверено - едва ли в този форум ще правим проверка. Аз нито съм съд нито то някаква инстанция по тези въпроси та да проверявам всяко весникарско заглавие.Ако ползвам цитати за да защитавам тезата си го правя защото всеки в тази тема го прави. Явно другите са проверени а моите - не. Колеги, аз съм на 42 години и в този филм с изборите съм участвал от 1989 - вече 20 години. Глсувал съм и за СДС - веднъж. За 8 години видяхме как го прави ИК - е ами на мен не ми харесва.БСП получава подкрепа от близо 20% от избирателите. Хм, като се замисля ИК получава одобрение от два пъти по малко хора ...някъде около 8-10%Какво да доказвам повече ... в неделя ще говорим пак ...Доган също не го харесвам но като се замисля той е бил във власта със всяко правителство - от ИК през Царя до СерГей.Още един весел факт - раздлете фамилията на станишев на срички И не го взимайте толкова на сериозно - който и да изберем пак ще го плюем после понеже няма да се оправим докато всеки не се оправи вътрешно.
Коментар
-
Не, никога няма да кажа на някой, че е боклук, защото има различни политически пристрастия. Но това с процентите, които ще съберат сините и БСП, знаеш, че е така, защото за БСП гласуват предимно пенсионерите, които пък за разлика от младите гласуват винаги и задължително, а за ДПС също знаем кои гласуват. Разбира се, за това са виновн всички, които НЕ гласуват и допускат цигани, турци и пенсионери да решават кой да ни управлява.Но примерно в Станишев ме дразни липсата на принципи, на чест. Ок - плюеш Борисов и ГЕРБ, цялата ти кампания е на основите на черен PR, еми ако имаш достойнство никога няма да направиш коалиция с тези хора. А той обяснява, че забранени коалиции няма... Явно е трудно да пуснеш кокала...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ilkor написа:Доган също не го харесвам но като се замисля той е бил във власта със всяко правителство - от ИК през Царя до СерГей.
Коментар
-
Илко,Уважавам мнението ти естествено (макар, че не мога да го проумея) но Костов е единствения човек, който през тези 20 г. преход навря Ахмед Демир Доган в детеродния орган на майка му!!!И ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ СЕ НАДЯВАМ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ В ДРУГИДЕН!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Добре де, премахнете правото на пенсионерите да гласуват. Щом смятате че не гласуват правилно.После премахнете и правото на турците и циганите. Тоя филм съм го гледал едно време когато ТЖ беше избиран с 99,8% - не мерси.Аз съм против всякакви начини за принудително предрешаване на вота - било то гласуване под строй, купуване на гласове, но категорично съм против да се ограничава правото на гласуване на някой който има таково право. От горното мнение излиза че обвиняваме пенсионерите, турците и циганите заради това че те гласували, а ние не !Ако някога се приеме такъв закон който им забранява да гласуват - ок, но лично аз не вярвам да се случи. Все едно в Щатите да забранят глсуването на негрите Вярно е че Доган не е бил официално в коалиция с ИК но знаем как гласуваха повечето закони. Казвам ви, очевидец съм на тези събития и аз се впечетлявах от тях тогава ... Уви, откакто съществува ДПС винаги е била фактор в парламента. Някои не си спомнят но едно време като бяха 3 партиите в парламента Доган се беше изказал че балансьора между лявото и дясното. Факт е че тогава обаче винаги е гласувал в дясно.За новия парламент - ще гадая, но ето прогнозите :Вероятно както на мен така и на вас не ви харесват но това е положението ...Съмнявам се две партии самостоятелно да могат да съставят правителство и то да работи. Терминът "тройната коалиция" стана мръсна дума но да видим дали няма да се повтори.Така че гласувайте! Аз също ще гласувам.
Коментар
-
Уважаеми Госпожи и Господа, преди всичко е важно на 05.07 да се гласува всеки сам преценява за себе си за кого, но никой не-гласувал няма право след това да се оплаква от каквото е било и да се оправдава "Не гласувах, понеже всички са маскари".Тази фраза отдавна вече се изхаби, стига с тези Бай Ганьовски прийоми.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Както е избор на всеки за кой да гласува, така е избор на всеки дали да гласува. Това не е бай Ганьовски приом - има го по целия свят. Не виждам и какъв е проблемът да не се оплакват след това - всеки, който плаща данъци на тази държава има право да се оплаква. По вашата логика, който не гласува не би трябвало да има и претенции и върху: кога му изхвърлят кофата за боклук пред блока, за чистенете на снега по улиците, за дупките по пътищата.... нищо, че чинно си е платил данъка върху всяка стотинка, която е получил. Нямат право да се оплакват само тези, които не плащат данъци на тази държава!!!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ами те циганите данъци не плащат но гласуват...Докато водим този спор дали трябва или не да се гласува лудите ще се налудуват, колкото до Европа може да сме географски на нейна територия но по манталитет и мислене твърдо не.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Ами те циганите данъци не плащат но гласуват...Докато водим този спор дали трябва или не да се гласува лудите ще се налудуват, колкото до Европа може да сме географски на нейна територия но по манталитет и мислене твърдо не.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:batproho написа:Ами те циганите данъци не плащат но гласуват...Докато водим този спор дали трябва или не да се гласува лудите ще се налудуват, колкото до Европа може да сме географски на нейна територия но по манталитет и мислене твърдо не.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
vin_d написа:без връзка сигурно от послед.мнениясеа казаха по новините че престигали средно по 20 автобуса от ......... с наши сънароднициявно копуването и продаването на гласове найстина не е престаплениеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар