1.2 16V според мен е най-сполучливия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-сполучливият бензинов двг на Фиат от 1995 до 2001
Collapse
X
-
u_bo написа:dvoinikat написа:А като динамика на 1.6 и аз си го харесвам, но май моят двг не е гледан като хората преди мен и затова си мисля, че дава много фира. Очаквам скоро да карам 2.0 и тогава със сигурност ще мога да си глътна граматикатаMarea HLX 147ps
Коментар
-
u_bo
Gofi написа:u_bo написа:dvoinikat написа:А като динамика на 1.6 и аз си го харесвам, но май моят двг не е гледан като хората преди мен и затова си мисля, че дава много фира. Очаквам скоро да карам 2.0 и тогава със сигурност ще мога да си глътна граматиката
Коментар
-
Аз съм най-доволен от 2.0 20VT.Много динамика в почти целия диапазон на оборотомера :D ,идеален както за спокойно каране в града така и за всякакъв вид гонки,магистрали и т.н.Много добър звук!!!Навъртях му вече почти 30000 км слава богу без никакви ядове.Обслужването му е малко скъпо,но обикновенно две добрини няма.все пак джамбазлъка от Германия ми е втория бизнес.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
за 2 20 турбо и аз за 2 години и незнам колко километри - малко масло горка на 2000км 1л ама за бегач с турбо е нормално. Но майка ми има едно пунто 1.1 мрътвец на дълго.Та на пунтото мотора е железен като го докопам само на изклювател го карам за четири години неуспях да го съсипа.Coupe 2 20v turbo
Коментар
-
Карам 1,8 но за сега нищо не мога да кажа откъм здравина, иначе върви добре. Най-здравия двигател, който съм карал за момента е 0,9 на фиат панда, въпреки че е в купе на сеат марбела, просто железен каран постоянно на макс. възможности, софия-вт е взимана за 2 ч. с него, баща ми го кара една година почти без масло и пак е здрав, за 120 К не са му смяняни нищо освен масло и филтри и то много пъти с прехвърлени километри.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Относително колеги,много относително,но 1,6 16 е моя и за 8000км,няма грам загуба на масло.Най добрия мотор е поддържания мотор.Предишния 1,6 16 го прецаках като му смесих маслата с два модела.И пак при интензивно каране с около 180км. в час по магистралата не затегна както би трябвало,а само сегмент спече което е съвсем нормално.През цялото време си гореше масло,но не ме е оставил.С една дума як мотор.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Относително колеги,много относително,но 1,6 16 е моя и за 8000км,няма грам загуба на масло.Най добрия мотор е поддържания мотор.Предишния 1,6 16 го прецаках като му смесих маслата с два модела.И пак при интензивно каране с около 180км. в час по магистралата не затегна както би трябвало,а само сегмент спече което е съвсем нормално.През цялото време си гореше масло,но не ме е оставил.С една дума як мотор.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар