sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-сполучливият бензинов двг на Фиат от 1995 до 2001
Collapse
X
-
Аз не видях в заглавието да се уточнява, че става въпрос само за ФИАТ, затова точния отговор е: Кой да е бензинов двигател на Хонда, е най-добър за съответния обем, а и не само. Ако няма ограничение за обема, това е моя фаворит - http://www.motorauthority.com/wp-con...10_enginel.jpg
Коментар
-
dikanio написа:Аз не видях в заглавието да се уточнява, че става въпрос само за ФИАТ, затова точния отговор е: Кой да е бензинов двигател на Хонда, е най-добър за съответния обем, а и не само. Ако няма ограничение за обема, това е моя фаворит - http://www.motorauthority.com/wp-con...10_enginel.jpgFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
ntodorov написа:При така новозададен въпрос най-добрите двигатели на ФИАТ са JTD и JTDm.Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
dvoinikat написа:ntodorov написа:При така новозададен въпрос най-добрите двигатели на ФИАТ са JTD и JTDm.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
dvoinikat написа:все пак да се върнем на темата без отклонениея. Кой според вас, вашите приятели, това което сте чели, е най - сполучливия двг?Аз продължавам да си мисля за 1,2 модерния и 1,8Marea HLX 147ps
Коментар
-
ntodorov написа:dvoinikat написа:ntodorov написа:При така новозададен въпрос най-добрите двигатели на ФИАТ са JTD и JTDm.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ntodorov написа:dvoinikat написа:ntodorov написа:При така новозададен въпрос най-добрите двигатели на ФИАТ са JTD и JTDm.Gofi Мнение Пуснато на: Сря Юни 24, 2009 8:49 pm Заглавиеvoinikat написа:все пак да се върнем на темата без отклонениея. Кой според вас, вашите приятели, това което сте чели, е най - сполучливия двг?Аз продължавам да си мисля за 1,2 модерния и 1,8Че на моя от подписа какво му е,динамичен и здрав....за сега,казват че е лаком-кое му е лакомото,за почти 9000км не съм долял капка масло,разхода-8 вънка,12-13 вътреFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Ами всички оплюват 1.4 мотора, но да чукна на дърво до сега нямам никакви оплаквания.Явно всичко се свежда до поддръжка от предният собственик.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар