Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече сме трима!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря на всички за пожеланията! Малката е 3.1кг 50см. Поради медицински причини се роди с планирано секцио.Екзекутор - не отлагай Ирка - още малко да не се продаде кемпера и ще му сглабям кошарка вътре май . Почнах да оглеждам преценяващо напоследък вътрешното пространство и имам 1-2 идеи . Но за да сме спокойни с нея на път трябва да е поне на 6 месеца, а тогава ще е зима...май с кемпера чак догодина. Малоун - първо ни хрумна името и тогава проверихме какво значи. Мен най-много ме впечатли историята че Вероника е обърсала лицето на Исус за да го облекчи в мъките му. А при положение че напоследък се чувствам доста подтиснат от страната ни, от народа ни, от света изобщо накъде е тръгнал - бебчето е наистина един ярък лъч в живота ни. Е, няма да я натоварвам чак с библейски очаквания разбира се . Веднага след като се роди ми я дадоха да я подундуркам докато попълнят документите. Пасна ми на сгъвките на ръцете сякаш цял живот там си е седяла и на втората секунда лекинко подрусване заспа. 8 минути ми стоя в ръцете, но щастието ми беше наистина безмерно. А като видях да прави същите глезени муцунки като майка си и...абе имате деца, знаете как е, аз думи нямам, пък букви за чувства няма открити още.

Коментар

Честито и от мен!Много да ви радва и да се гордеете с нея като порастне!
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да ви е жива и здрава ,всичко друго е без значение...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

малееее, за малко да пропусна. ЧЕСТИТО и от нас, много здраве и от сега започва веселбата.... Да пожелаем много здраве на малкия бонбони само весели моменти. Ние 3-тия месец го празнувахме в Трявна, 4-тия в Русе, 5-тия мислим на Узана... от сега да свиква с екскурзиите. Много, много се радваме за вас, ако с нещо можем да помогнем свиркай, само с няколко месеца ви водим
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Калина беше на 10 дни, когато я заведохме на разходка в Благоевград. Имах концерт, който не исках да пропусна и тръгнахме. После отскочихме и до Кюстендил (и там трябваше да пеем), видяхме се с Киро оф дъ дей. И се почна после едно...Пещера, Габрово, Септември, Пловдив, Милеви скали...така че, щом е здраво детето - нищо не ви пречи да пътувате. Ние сега на Люляците ще сме навършили 3 месеца.А като започне в началото на втория месец да ти се усмихва като я закачаш, тогава ще видиш какво е кеф! Изписаха ли ви вече?
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Благодаря на всички за поздравите Ще ги изпишат в неделя, секциото ги държат малко повече. Сега се връщам от АГ-то, малката е много кротка (пу-пу) и много слуша татко си .

Коментар

Честито, колега!Да расте красива и умна и да ви радва!
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ади вече второ, брато!

Коментар

ЧЕСТИТО, колега! Това са най- хубавите моменти в живота. Много да ви радваи обича! Бъдете живи и здрави!
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Честито и да ви е здрава и много да ви радва.
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Чудесна новина.ЧЕСТИТО
                        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Май четете само заглавието на темата и първият пост.Дати и тн. не забелязвате ли?
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Май четете само заглавието на темата и първият пост.Дати и тн. не забелязвате ли?
                            честно казано и аз погледнах датите чак като прочетох поста ти бебето е пораснало вече и няма да се учудя ако е проходило да е живо и здраво и да ги радва :D

Коментар

а да виждате че се пожелава 2-ро

Коментар

strajaro написа:
                                а да виждате че се пожелава 2-ро
                                и това видях но при секциото се изчаква по-дълъг период от време преди второто, защото има риск, поне две години трябва пазене

Коментар

Working...
                                X