Благодаря на всички за пожеланията! Малката е 3.1кг 50см. Поради медицински причини се роди с планирано секцио.Екзекутор - не отлагай Ирка - още малко да не се продаде кемпера и ще му сглабям кошарка вътре май . Почнах да оглеждам преценяващо напоследък вътрешното пространство и имам 1-2 идеи . Но за да сме спокойни с нея на път трябва да е поне на 6 месеца, а тогава ще е зима...май с кемпера чак догодина. Малоун - първо ни хрумна името и тогава проверихме какво значи. Мен най-много ме впечатли историята че Вероника е обърсала лицето на Исус за да го облекчи в мъките му. А при положение че напоследък се чувствам доста подтиснат от страната ни, от народа ни, от света изобщо накъде е тръгнал - бебчето е наистина един ярък лъч в живота ни. Е, няма да я натоварвам чак с библейски очаквания разбира се . Веднага след като се роди ми я дадоха да я подундуркам докато попълнят документите. Пасна ми на сгъвките на ръцете сякаш цял живот там си е седяла и на втората секунда лекинко подрусване заспа. 8 минути ми стоя в ръцете, но щастието ми беше наистина безмерно. А като видях да прави същите глезени муцунки като майка си и...абе имате деца, знаете как е, аз думи нямам, пък букви за чувства няма открити още.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече сме трима!
Collapse
X
-
малееее, за малко да пропусна. ЧЕСТИТО и от нас, много здраве и от сега започва веселбата.... Да пожелаем много здраве на малкия бонбони само весели моменти. Ние 3-тия месец го празнувахме в Трявна, 4-тия в Русе, 5-тия мислим на Узана... от сега да свиква с екскурзиите. Много, много се радваме за вас, ако с нещо можем да помогнем свиркай, само с няколко месеца ви водимСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Калина беше на 10 дни, когато я заведохме на разходка в Благоевград. Имах концерт, който не исках да пропусна и тръгнахме. После отскочихме и до Кюстендил (и там трябваше да пеем), видяхме се с Киро оф дъ дей. И се почна после едно...Пещера, Габрово, Септември, Пловдив, Милеви скали...така че, щом е здраво детето - нищо не ви пречи да пътувате. Ние сега на Люляците ще сме навършили 3 месеца.А като започне в началото на втория месец да ти се усмихва като я закачаш, тогава ще видиш какво е кеф! Изписаха ли ви вече?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Честито и да ви е здрава и много да ви радва.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
blondi_74
krasio_79bs написа:Май четете само заглавието на темата и първият пост.Дати и тн. не забелязвате ли?
Коментар
-
blondi_74
strajaro написа:а да виждате че се пожелава 2-ро
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар