Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зов за помощ !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За всички които искат да помогнат на Бети има и дарителска кампания с SMS .За повече подробности посетете http://www.dmsbg.com/projects_detail...id=102&start=0 .
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Призовавам всеки, който не може да се включи в общото дарение с банковата сметка да изпрати поне един СМС. Дано да мине успешно всичко!
      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Тва що не го направите важна тема не в раздел общи приказки а да се появява още в началната страница... И според мен да се сложи някакава дата за дарението примерно 1-ви или 2-ри когато повечето от нас са взели заплати.И да се внесат парите в сметка на форума на Фиат и после от там транзакция или както се нарича там в сметката на семейството??? Примерно на 2 юли всеки да внесе по 10лв по сметката на форума..се пак тва са 2 кутий цигари кат се вика... И на 3-4 да се кажат резултатите от събирането...
        [URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg

Коментар

Иван Христов ИвановIBAN: BG09FINV915010BGN06U78ПИБ - кл.Витоша, гр.СофияТва ли трябва да се каже в банката ???
          [URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg

Коментар

Мисля, че да. Аз предлагам да определим някакъв краен срок - да речем до края на юли или до 15 август и кой колкото може до тогава да превежда парички и като приключим, да ги преведем на сметката на Бети. Съгласни?А за важна тема - зависи май от модераторите.Забавихме се доста и без това, с Краси ще видим какво ще направим на Люляците и те така.Краси, кутията за обувки от теб ,от мен агитацията. :D
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

И да напълните кутията! :D
              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Ще се постараем! :D
                Ванга

Коментар

Дадено.Утре ще намеря малко време да отскоча и да принтирам нещо със снимки на Бети за да се облепи малко кутията с някакъв призив и да заприлича на нещо.Има време, до събота все ще се измисли нещо.Ако ти дойде още някоя идея пиши на лични да не спамим темата.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Съгласна!
                    Ванга

Коментар

Tempras написа:
                      И да напълните кутията! :D
                      В кутията намерихме 206лв.Утре ще проверя по сметка колко парички има и ще докладвам.

Коментар

Ванка, някой каза 262 или нещо такова.

Коментар

coolboby написа:
                          Ванка, някой каза 262 или нещо такова.
                          Грешката е вярна. Сега сериозно.Краси се е объркал. Като бяхме на Люляците говорихме колко парички общо сме събрали(по сметка и от срещата) от там идва цялата обърквация.Последния път когато проверявах сметката паричките бяха 60лв.Ако няма промяна от Четвъртък насам общата сума е 266, а не 262 както беше писал Краси - 60лв. по сметка и 206лв. от Люлчците. За да бъда по-точен, когато отворихме кутията преброихме 173,50лв.. От сметката на едната маса останаха 2,50лв., а от сметката на другата маса останаха 30лв. и общо се получиха 206лв.

Коментар

Ето я и корекцията на Краси.
                            krasio_79bs написа:
                            Малко изяснение на събраните пари за Бети.Паричките от срещата са 206лв., а не 262лв.Моя грешка.След справка с ’fihi’ се поправям със сумата.Понеже си приказвахме че по сметката са преведени още 60 лева и съм се пообъркал нещо.Дето се казва имам извинение

Коментар

Грешката е вярна, да Ванка!ОФФ: Поздрави Ирка, като се чуете

Коментар

Пуснах смс , остана другата седмица и през банка ама ще са малко . Колата пак ме изненада . Колко парички общо станаха , че нещо не разбрах , сори за офффа !
                                "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                                "What do you do to help save the world?"

Коментар

Working...
                                X