Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зов за помощ !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Събрани парички до момента - 60лв.

Коментар

Аз ще се включа другата седмица.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

И тук май нищо няма да се случи... Хората явно са свикнали да бъдат "благотворителни" само по Коледа. Ние чакаме някакви постъпления, ще дадем "някой лев" и колкото са събрани, ги пращаме на сметката на Бети. Ако някой иска - може да се включи.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Така, хора до момента парички е дал един единствен човек vital . Явно Ирка е права, за даренията по коледа. Няма значение. Ще изчакам още малко и ще преведа паричките на vital и тези които ние с Ирка сме заделили. Не очаквах такова безхаберие, но нали сме в криза, дано на нас не ни се случват такива неща, че незнам.....Поздрави и пожелавам на всички леки сънища.

Коментар

fihi написа:
            Така, хора до момента парички е дал един единствен човек vital . Явно Ирка е права, за даренията по коледа. Няма значение. Ще изчакам още малко и ще преведа паричките на vital и тези които ние с Ирка сме заделили. Не очаквах такова безхаберие, но нали сме в криза, дано на нас не ни се случват такива неща, че незнам.....Поздрави и пожелавам на всички леки сънища.
            Аз лично предпочитам да се отчета на ръка. Мисля че на лятната среща освен да заделим пари за ядене и пиене ще се заделят и парички за каузата.Аз лично се наемам да обиколя масите с една кутия за обувки.Колегите които ще присъстват на срещата да се чувстват предупредени.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ще ме простите, че пак съм в опозиция, но Ирка изобщо не е права. Това, че само един човек е изпратил пари не значи, че някой друг не е пратил директно на сметката, не значи и че няма хора, които да подкрепят подобни инициативи целогодишно. Никой не е задължен, ако е решил да помогне, да го направи чрез форума. Това не значи безхаберие, нито значи егоизъм или нещо подобно - понякога на човек може да му е на сърце друг човек в подобно положение и да иска да си даде паричките за него - всеки ден сме свидетели на хора (деца), изоставени от здравната ни система на изживяване. Това е благотворителна инициатива и разочарованието, че не сте получили очакваното, не би трябвало да се изразява в генерални заключения. Лично мен това заключение ме обижда. по-важно е не колко хора са изпратили пари на тази сметка, а колко са изпратени на дарителската сметка.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                Ще ме простите, че пак съм в опозиция, но Ирка изобщо не е права. Това, че само един човек е изпратил пари не значи, че някой друг не е пратил директно на сметката, не значи и че няма хора, които да подкрепят подобни инициативи целогодишно. Никой не е задължен, ако е решил да помогне, да го направи чрез форума. Това не значи безхаберие, нито значи егоизъм или нещо подобно - понякога на човек може да му е на сърце друг човек в подобно положение и да иска да си даде паричките за него - всеки ден сме свидетели на хора (деца), изоставени от здравната ни система на изживяване. Това е благотворителна инициатива и разочарованието, че не сте получили очакваното, не би трябвало да се изразява в генерални заключения. Лично мен това заключение ме обижда. по-важно е не колко хора са изпратили пари на тази сметка, а колко са изпратени на дарителската сметка.
                Както и да е. Аз не съм искал да обидя никого. Все пак идеята да правим нещо не беше моя. Аз само я подкрепих. Исках да се обадя на хората да ги зарадвам, че не са сами в тази ситуация - Добре че не го направих.И въпреки всичко, написаното те жегна нали? Накара нещо в теб да се обърне? Ако отговора на двата ми въпроса е ДА - Радвам се че се е случило.

Коментар

fihi написа:
                  Както и да е. Аз не съм искал да обидя никого. Все пак идеята да правим нещо не беше моя. Аз само я подкрепих. Исках да се обадя на хората да ги зарадвам, че не са сами в тази ситуация - Добре че не го направих.И въпреки всичко, написаното те жегна нали? Накара нещо в теб да се обърне? Ако отговора на двата ми въпроса е ДА - Радвам се че се е случило.
                  Да, жегна ме, както би жегнало всеки, който редовно се включва в подобни инициативи - не в добрия смисъл да думата.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Коментар

Какво казваш, еле, че пак си в опозиция?!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Че ти по друг начин не можеш да съществуваш...Идеята беше да се направи акция на форума, както правим и друг път, и да внесем парите "от името" на форума, ама ти нали си индивидуалистка и не обичаш груповите прояви... Само ми кажи, как трябва да тълкувам последното ти изречение? Намекваш ли нещо или така ми се струва?Както каза karloson - "не остана тема неосрана, баси..."
                      Ванга

Коментар

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Аз лично предпочитам да се отчета на ръка. Мисля че на лятната среща освен да заделим пари за ядене и пиене ще се заделят и парички за каузата.Аз лично се наемам да обиколя масите с една кутия за обувки.Колегите които ще присъстват на срещата да се чувстват предупредени.
                          Не мисля че си прав в това което мислиш да направиш. Някои от хората, още не знаят дали ще дойдат на срещата, точно поради финансови проблеми и какво ще стане, идват като са си разчели средствата и навярно са се лишили от нещо или пък са решили, че после ще мислят как да се оправят, само и само да се видят с познати приятни хора и изведнъж им се подава кутия за дарения. Е мисля си, че това не е редно, най-малкото това ще притесни хората. Акцията е благотворителна и доброволна, а не като на свадба, да се минава накрая по масите, всеки да се отчете. Ако ще се прави нещо с цел събиране на пари на срещата, правилното е да се остави една кутия и който иска и има възможност, да пусне колкото може.

Коментар

Така май наистина ще е по-приемливо, защото например ние, ще разполагаме с 20лв.за събота и неделя. Идваме точно заради идеята, срещата и да се видим с приятели и познати.Колкото и да ни се иска, няма да можем да дадем парички на 18-ти. Чакаме някакви постъпления при Иван, защото при мен няма да има с месеци - шибаното НОИ бави майчинството по 3-4 месеца и вече сме затънали до ушите в дългове. Така че...
                            Ванга

Коментар

Колега не мисля да изнудвам никого.Знам че всеки си е разчел париците.Идеята е да се помогне по някакъв начин.Дали ще се обиколят масите и кой колко има на сърце и на джоб да пусне.Идеята е да се подсетят по някакъв начин хората.А дали ако се сложи кутия някой ще и обърне внимание?Не знам.И аз си го мислех да не става като изнудване.И на мен няма да ми е приятно да обиколя масата като цветарка,но щом е да се помогне на някого и е за добра кауза ще го направя пък ако ще и да ме мислят за идиот.И 5 лева да събера пак файда.За мен е по добре да пусне някой 2 лева отколкото да ги даде за превод в банката.А относно това дали ще има такива които се чувстват изнудени не мога да преценя.Надявам се да няма такива.Никъде не е казано колко пари трябва да се отделят.Кой колко прецени че може да отдели.ПП.Не се чувствайте задължени!Който може,добре.Никого не мисля да соча с пръст че не се е отчел.Ако трябва що го обсъдим на място и ще решим какво да правим.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз лично не се чувствам задължена, искам да помогна и ще помогна, само че няма да е на 18-ти. Хубаво ще е да подсетим и другите, както казва Краси, та покрай яденето и пиенето да свършим и нещо "полезно".
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X