cenitel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи за популязирането на форума.
Collapse
X
-
ele написа:krasio_79bs написа:cenitel написа:По цял ден пиша статии и информационни табла правилно,а тук пиша на свобода.Не като на работа...
Коментар
-
krasio_79bs написа:Нали ти беше човека заради който се изписаха толкова уроци за правопис или се бъркам нещо?Най-накрая и ти да откриеш топлата вода,че тук не е литературен форум.А относно забележката ми към колегата имаше приятелски намек за твоите правописни коментари.И още веднъж искам да те попитам ти имаш ли някаква идея за форума или в дългите самотни нощи само се дърлиш с някого във форума. Голяма си ми забава да знаеш.Ако не си ти ще умрем от скука във форума. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
...
Не остана тема неосрана, баси... Май трябва да прекръстим форума на "кой е по-по-най-бг.орг"... По темата - поддържам мнението си за предпочитан вариант с текста и логото. Колкото до възможността "визитката" да се отпечатва двустранно - с картинка от едната страна и текст от другата - струва ми се, че става прекалено усложнено и претрупано. Ако ще е така - направо да измислим едни диплянки с отпечатани снимки, правилата на форума и цитати от подбрани теми от форума Това в рамките на шегата, разбира се.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Най-добре да се определят хората занимаващи се с организирането и правенето на така наречени"визитки" или членски карти.Така от по-големите градове да се разберат,по-добре те да са еднакви по вид,за да важат за цяла България.След това да се отбележат местата за посещения.И така всичко ще е наред.След това само се разбираме за срещи.Мисля тук няма грешки,ако има........не ме интересува"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Не остана тема неосрана, баси... Май трябва да прекръстим форума на "кой е по-по-най-бг.орг"... По темата - поддържам мнението си за предпочитан вариант с текста и логото. Колкото до възможността "визитката" да се отпечатва двустранно - с картинка от едната страна и текст от другата - струва ми се, че става прекалено усложнено и претрупано. Ако ще е така - направо да измислим едни диплянки с отпечатани снимки, правилата на форума и цитати от подбрани теми от форума Това в рамките на шегата, разбира се."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Явно вече темата се изчерпа от към идеи.Относно визитката реших това да е крайния вариант който ще си направя.Харесва ли ви или не,това ще е.Достатъчно време изчаках да се появят повече мнения и варианти.От изказаните до тук предложения,реших това да е окончателният ми вариант.На който му харесва знае каква е процедурата с разпечатването.На който не му харесва,имаше достатъчно време да си изкаже мнението.
Коментар
-
Отскоро работя с тази програма (Belltech Business Cards Designer Pro 5.2.3) и не съм напълно запознат с всичките и възможности.Търсих и аз дали има такава опция,но не открих.Без черти мисля че ще е по лесна за рязане,ако се изкриви малко докато я режеш няма да остават черни линийки по ръба на картичката.Форматирал съм я за размер 9х5 см.Ще я занеса да видя колко пари ще ми струва печата и рязането и ги мятам на ред
Коментар
-
Колега,аз също го копирах от сайта.Видях и двата варианта и се спрях на варианта с адреса на форума.Все пак визитката е покана за регистрация в него.Копирах го от тук http://gall.fiat-bg.org/v/BG/logo_forum.jpg.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар