Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за популязирането на форума.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cenitel написа:
    Може ли да ми кажете къде са ми грешките- каквито там имам,че да се поправя.
    Не Спирам със спама
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      krasio_79bs написа:
      cenitel написа:
      По цял ден пиша статии и информационни табла правилно,а тук пиша на свобода.Не като на работа...
      Колега,постарай се и тук да пишеш правилно за да избегнеш негативни коментари.Прими го като приятелски съвет,не като критика.И дано и този път да не отваряме работа на модераторите и да им се налага да разчистват темата от спам.
      Освен от време на време, за абсолютно нечетливи писания, не мисля че някой в този форум прави забележки кой как пише. Ако визираш себе си и въпросната тема - тук никой не е правил забележка кой как пише, а забележката беше за въпросните листовки, които мислиш да разпространяваш - разликата виждаш ли я или още да ти обяснявам? Не давай глупави съвети и остави хората да пишат както искат - тук не е литературен форум, поне за мен не е, за други - може би.
      Нали ти беше човека заради който се изписаха толкова уроци за правопис или се бъркам нещо?Най-накрая и ти да откриеш топлата вода,че тук не е литературен форум.А относно забележката ми към колегата имаше приятелски намек за твоите правописни коментари.И още веднъж искам да те попитам ти имаш ли някаква идея за форума или в дългите самотни нощи само се дърлиш с някого във форума. Голяма си ми забава да знаеш.Ако не си ти ще умрем от скука във форума. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Нали ти беше човека заради който се изписаха толкова уроци за правопис или се бъркам нещо?Най-накрая и ти да откриеш топлата вода,че тук не е литературен форум.А относно забележката ми към колегата имаше приятелски намек за твоите правописни коментари.И още веднъж искам да те попитам ти имаш ли някаква идея за форума или в дългите самотни нощи само се дърлиш с някого във форума. Голяма си ми забава да знаеш.Ако не си ти ще умрем от скука във форума. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        Незнам защо ама все се изказваш много неадекватно.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

...

Не остана тема неосрана, баси... Май трябва да прекръстим форума на "кой е по-по-най-бг.орг"... По темата - поддържам мнението си за предпочитан вариант с текста и логото. Колкото до възможността "визитката" да се отпечатва двустранно - с картинка от едната страна и текст от другата - струва ми се, че става прекалено усложнено и претрупано. Ако ще е така - направо да измислим едни диплянки с отпечатани снимки, правилата на форума и цитати от подбрани теми от форума Това в рамките на шегата, разбира се.
          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Най-добре да се определят хората занимаващи се с организирането и правенето на така наречени"визитки" или членски карти.Така от по-големите градове да се разберат,по-добре те да са еднакви по вид,за да важат за цяла България.След това да се отбележат местата за посещения.И така всичко ще е наред.След това само се разбираме за срещи.Мисля тук няма грешки,ако има........не ме интересува
            "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
            Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Re: ...

karloson написа:
              Не остана тема неосрана, баси... Май трябва да прекръстим форума на "кой е по-по-най-бг.орг"... По темата - поддържам мнението си за предпочитан вариант с текста и логото. Колкото до възможността "визитката" да се отпечатва двустранно - с картинка от едната страна и текст от другата - струва ми се, че става прекалено усложнено и претрупано. Ако ще е така - направо да измислим едни диплянки с отпечатани снимки, правилата на форума и цитати от подбрани теми от форума Това в рамките на шегата, разбира се.
              Абсолютно съм съгласна с всяка една дума, няма какво повече да добавя! Изчаквам само да се избере окончателния вариант, за да мога да сваля и разпечатам "визитките", и да почна да ги разнасям из квартала. :D
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Явно вече темата се изчерпа от към идеи.Относно визитката реших това да е крайния вариант който ще си направя.Харесва ли ви или не,това ще е.Достатъчно време изчаках да се появят повече мнения и варианти.От изказаните до тук предложения,реших това да е окончателният ми вариант.На който му харесва знае каква е процедурата с разпечатването.На който не му харесва,имаше достатъчно време да си изкаже мнението.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Само още една идея: сложи разделителни линии между отделните визитки за да е по лесно изрязването после.

Коментар

Отскоро работя с тази програма (Belltech Business Cards Designer Pro 5.2.3) и не съм напълно запознат с всичките и възможности.Търсих и аз дали има такава опция,но не открих.Без черти мисля че ще е по лесна за рязане,ако се изкриви малко докато я режеш няма да остават черни линийки по ръба на картичката.Форматирал съм я за размер 9х5 см.Ще я занеса да видя колко пари ще ми струва печата и рязането и ги мятам на ред
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Успех колега !

Коментар

Искам само да вметна, че тук е качен приетият вариант на стикера (формат CorelDraw v. 10, има и малък илюстративен вариант в jpeg формат). Редно е той да се използва при популяризирането на форума.
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колега,аз също го копирах от сайта.Видях и двата варианта и се спрях на варианта с адреса на форума.Все пак визитката е покана за регистрация в него.Копирах го от тук http://gall.fiat-bg.org/v/BG/logo_forum.jpg.html
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колега, благодаря, че обърна внимание на останалия в галерията стар (работен) вариант на логото. Изтрит е, качен е новият (макар да не му е точно тук мястото, но има още да се работи по галерията).

Коментар

Да задам и аз полицейския въпрос "И ся ко’ праим" Старото или новото лого да остане?
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колега, посоченият по-горе вариант (

Коментар

Working...
                                X