Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за популязирането на форума.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пробвали сме подобно начинание в Пазарджик. В продължение на няколко седмици слагахме под чистачките листчета с текст, уведомяващ за фиатски срещи в града, организирани от форума. Ефектът беше нулев- нито някой дойде на срещите, нито пък някой нов пазарджиклия прописа във форума.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

stivst написа:
      ... Единна визитка на форума. Какво тук значат някакви никове? Нищо няма да говорят на хората...
      Прочети внимателно това, което съм написал! Ако колата все пак има стикер на форума може да се сложи визитката за, която предложих. В темата "видях те, ти ли беше" е голяма каша и въобще не влизам, а когато някой е сложил името си под чистачките ще знам, че ме е видял
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Само да вметна че е добре в текста да пише адреса на форума. Може някой да не се сети да го разчете в логото.Примерно:
        Код:
        www.fiat-bg.orgилиforum.fiat-bg.org

Коментар

ilkor написа:
          Само да вметна че е добре в текста да пише адреса на форума. Може някой да не се сети да го разчете в логото.Примерно:
          Код:
          Някои колеги казват че няма смисъл да се пише ник,ще го заменя с адреса на форума.Идеята ми все още е идейна и търпи промяна.За това пуснах темата за да съберат повече идеи и да се реши за крайния вариант.Ако искат колегите да направят една визитка в секцията за даунлоуд и който има желание знае какво да направи.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            ilkor написа:
            Код:
            Някои колеги казват че няма смисъл да се пише ник,ще го заменя с адреса на форума.Идеята ми все още е идейна и търпи промяна.За това пуснах темата за да съберат повече идеи и да се реши за крайния вариант.Ако искат колегите да направят една визитка в секцията за даунлоуд и който има желание знае какво да направи.
            Да така е по-сполучливо.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

изтрито
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И Аз Те разбрах и подкрепям инициативата Ти, други не че че не могат Те не желаят да разберат и пишат просто да убият малко време под формата на чат сесия .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Явно е че темата взе да бяга от първоначалния си замисъл, а той е именно да се популязира форума по някакъв начин.Аз ви споделих моята идея с намерение и вие да се включите с някакви идеи, а не само да предъвкваме моята и да се караме като първолаци.Далече съм от мисълта че едва ли не моята е най-добра и трябва да стане официална визитка на форума.Идеята ми е следната: Събират се няколко варианта,прави се една анкета и която събере най-много гласове става официална визитка-покана на форума.Качва се на даунлоуд секцията и който иска и е съпричастен с идеята я реализира с дела.Това е идеята ми.Надявам се този път да бъда разбран относно намеренията си и да се получи нещо наистина добро от цялата работа.Днес си поиграх и направих и друг дизайн във формат за визитка 9х5 см.качвам и него за коментари.Формата е А4 и се събират по 10визитки на страница преди да бъдат нарязани на размер.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ето още няколко идеи на подобни визитки правени преди времеПроблемът е че вече не са актуални като адрес и изписване на името - Фиат Форум БългарияАко някой иска може да ги преработи ...
                    Прикачени файлове

Коментар

ilkor написа:
                      Ето още няколко идеи на подобни визитки правени преди времеПроблемът е че вече не са актуални като адрес и изписване на името - Фиат Форум БългарияАко някой иска може да ги преработи ...
                      Страхотни са!Ще се пробвам да видя дали ще мога да оправя адреса.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Още един вариант на визитка.Няма запетаи,няма покани,само мир да има над Родината любима.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Да си дойдем на думата .Това е !!!!Този вариант ми харесва много...
                          ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

и аз имам едно предложение...ако решите да разпространявате варианта на krasioедин съвет към автора: Оправи логото, защото е леко сплескано отгоре и отдолу и го изрежи по хубаво, защото около него има бели ръбчетавсе пак нали трябва да е представително

Коментар

Много е добра.Ще си я пооправя като стане време за печат ще е перфектна.Колега и да попитам дали си я форматирал за визитка,защото при мен изглежда добре но като я форматирам ми се сплесква логото и ме кара да
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

еми аз не знаех в какъв размер трябва да еразмерите са 1024×600pxи е 300dpi, CMYK Color

Коментар

Working...
                                X