Аман от светци. Аман от идеални хора. Вече знам как би изглеждал свръхчовекът на Ницше. Ele, ти никога, ама никога няма да вденеш за какво ти се говори щом не разбра и примера който ти дадох... Веднъж бях цитирал Хелър, ще го направя отново: "Клевинджър беше един от онези хора с много голяма интелигентност и никакъв разум и всички знаеха това освен малцина, но и те скоро го откриха. Накратко казано, беше глупак."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за спазване на законите.........
Collapse
X
-
Според примера на Lane Staley е подходящ, защото показва, че освен нужда от спазването на Закона е необходима и колегиалност. Друг е въпроса, че според мен движението в колона е най-глупавото и опасно. Ако мога да я задмина, я задминавам, ако не мога гледам да изостана на максимално разстояние. Още по-друг е въпроса колко спазват правилника 6 или 7-ми от колоната, които явно не спазват дистанция, щом задминаващия не може да се "мушне". По принцип ми е много странно как може да се движиш с 70/80/90 зад някой на 1-2-3метра разстояние...
Коментар
-
Lane Staley написа:Аман от светци. Аман от идеални хора. Вече знам как би изглеждал свръхчовекът на Ницше. Ele, ти никога, ама никога няма да вденеш за какво ти се говори щом не разбра и примера който ти дадох... Веднъж бях цитирал Хелър, ще го направя отново: "Клевинджър беше един от онези хора с много голяма интелигентност и никакъв разум и всички знаеха това освен малцина, но и те скоро го откриха. Накратко казано, беше глупак."Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Оффф абе пенсионери карайте си както искате ,като има ограничение 60 карайте си с 60 ,ама не с 40 или 30 защото било позволено ,и като карайте с 30 поне карайте по в дясно и се пазете от летящи бутилки ,парфюми ,гаечни ключове пожарогасители и т.н. В крайна сметка ,на всеки някога му се е налагало и ще му се наложи да бърза за някъде Важно е и тоя дето бърза и тоя дето "бави " :D да са внимателни ,а не бавният щото си кара бавничко с едната ръка да пие боза с другата да си бърка в гъза а с третата да си рови в носа Иначе колегата с мотора е прав ,за тировете и моторите но за да го разберете трябва да покарате и мотор малко .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ele написа:какъв ти е бил проблемът да уговориш друг час? Само не ми казвай, че било невъзможно. Странно е как невъзможни неща за вас са абсолютно възможни неща за мен - при това никога не съм губила проект и никога не съм закъснявала със срокове....
Коментар
-
Същият тоя Ники Лауда се беше обърнал с трактора си на ранчото и за малко да му спре пресрочно състезателната кариера p.s. тия дето карат бавно са най-големите виновници и за задръстванията и за тапите и за всичко ,не казвам че карат така защото са смотани ,но си го мисля тия дето карат едва едва и даже и тировете и камионите се налага да ги изпреварват да си късат книжките направо !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
И тази тема се затормози в посока: Караме за да мрем или за да се предвижваме. Преди време бях пуснал една тема и ме анатемосаха жестоко, а исках само да предупредя, че ни снимат навсякъде и трябва да сме по-хубави в колите си...Ами едно ще кажа: най-сигурно за здравето е да си седим вкъщи и ако ни пристегне в областта на гърдите или тила поне ще сме сигурни, че не е от рисковото шофиране.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
tomazo написа:Същият тоя Ники Лауда се беше обърнал с трактора си на ранчото и за малко да му спре пресрочно състезателната кариера p.s. тия дето карат бавно са най-големите виновници и за задръстванията и за тапите и за всичко ,не казвам че карат така защото са смотани ,но си го мисля тия дето карат едва едва и даже и тировете и камионите се налага да ги изпреварват да си късат книжките направо !!!
Коментар
-
Примерът на Lane Staley си е много подходящ! Не веднъж ми се е случвала подобна ситуация, като описаната от него, в която номер 14 изпреварва и в един момент застава до мен и трябва да се прибере. Въпреки, че законът ми дава всички права да не мръдна, никога няма да направя така. Предпочитам да си преглътна егото, да плюна на закона, да натисна спирачката и максимално вдясно да се изнеса, за да може да се прибере другия. Предпочитам да спася човешки живот, от колкото утре да си казвам: "Абе можех да спася два живота, ако бях малко повече толерантен..."; и да ми тежи цял живот на съвестта... Но пък ако съм в ролята на номер 14ти и в един момент изпадна в същата ситуация и номер 7ми не желае да ми направи място, инстиктивно ще ударя него странично, но няма да допусна челна катастрофа!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Immortal написа:Ти явно живееш в друг свят. НЕ, не беше възможно да договоря друг час. Ако беше възможно, щях да го направя, повярвай! Човекът, с когото трябваше да се срещна тръгваше за София, а от там - за САЩ. Ако го изпуснех - край.Моят пример не е важен. Исках само да кажа, че не винаги можеш предварително да планираш пътуванията си, и понякога и на най-спокойните хора им се налага да БЪРЗАТ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:tomazo написа:Същият тоя Ники Лауда се беше обърнал с трактора си на ранчото и за малко да му спре пресрочно състезателната кариера p.s. тия дето карат бавно са най-големите виновници и за задръстванията и за тапите и за всичко ,не казвам че карат така защото са смотани ,но си го мисля тия дето карат едва едва и даже и тировете и камионите се налага да ги изпреварват да си късат книжките направо !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Humppa
tomazo написа:p.s. тия дето карат бавно са най-големите виновници и за задръстванията и за тапите и за всичко ,не казвам че карат така защото са смотани ,но си го мисля тия дето карат едва едва и даже и тировете и камионите се налага да ги изпреварват да си късат книжките направо !!!
Коментар
-
ele написа:Какво обще има каращия със 70 и нерваците, които се правят на безсмъртни? Абсолютно нищо.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар